Bij BJP National Executive een nieuwe slogan: ‘Governance of saturation’

0
24

Het beleid en de initiatieven van de regering van premier Narendra Modi hebben het land geleid naar “een politiek van verzadiging en bestuur van verzadiging” en India getransformeerd van “een van de vijf fragiele economieën naar de vijfde grootste economie”, de Zei BJP in haar sociaal-economische resolutie aangenomen in de nationale uitvoerende vergadering.

De resolutie ingediend door Maharashtra plaatsvervangend Chief Minister Devendra Fadnavis en gedetacheerd door vakbondsminister V Muraleedharan en partij-parlementslid van Haryana Sunita Duggal, prees Modi voor zijn prestaties en voor het voorzitterschap van de G 20.

Lees ook |Zorg ervoor dat BJP alle 9 staten wint in 2023: Nadda to leaders at executive meeting

De resolutie prees ook Modi's inspanningen voor de snelle bouw van de Ram-tempel in Ayodhya. “De oppositie probeerde de BJP belachelijk te maken door te vragen om het tijdschema voor de bouw van de Ram-tempel. Nu wordt de tempel gemaakt en nu zijn ook de data bekend gemaakt”, zei Dharmendra Pradhan, minister van Onderwijs van de Unie, die de media informeerde over de sociaal-economische resolutie.

Pradhan somde de welzijnsinitiatieven van de regering op, waaronder een gratis rantsoen voor armen, een directe uitkering van Rs 22,6 lakh crore voor de begunstigden om lekkages te controleren en de verhoging van het fonds voor PM-huisvestingsprogramma's (van RS 75.000 per eenheid tot 1,5 lakh per eenheid ). “India is hard op weg de leider te worden in de digitale transactie en Joe 40/100 digitale transacties vinden plaats in India,” zei hij

Subscriber Only StoriesView All

Eerste ASER-enquête na pandemie omschrijft de verstoring van het leren, en i…ASER 2022: Post-Covid, studenteninschrijving op recordhoogte, maar grote dip in l…

Delhi Confidential: een ongemakkelijke beweging op het BPR&D-evenement in BengaluruAir India's 4k sterke 'Maharaja Collection' van kunstwerken formeel overgedragen…Nieuwjaarspromotiecode SD25 toepassen Mis het niet |Oppositie's negatieve campagne om PM te schaden ontkend door reactie van het Hooggerechtshof: BJP-resolutie

Pradhan zei de eenhoorns en start-ups hebben de Indiase jeugd van werkzoekenden tot werkaanbieders gemaakt. “De initiatieven van de regering hebben niet alleen de economie versterkt en Atmanirbhar (zelfvoorzienend) gemaakt, er is ook een bewustzijn ontstaan ​​over de positie van India”, zei de minister.

De minister zei dat de bijdrage van India aan het mondiale BBP is toegenomen. gestegen van 2,6 procent naar 3,5 procent.

Volgens Pradhan heeft de regering-Modi in het land geleid tot een “politiek van verzadiging en bestuur van verzadiging”. van Sabka Saath Sabka Vikas een realiteit door de voordelen van haar programma's te bereiken voor elke gewone burger, ongeacht religie, kaste of regio. “De vyavasta is voor iedereen. Onderaan de piramide krijgen mensen de bezorging voor de deur. Dat is wat we bedoelden met beheer van verzadiging', zei Pradhan.

© The Indian Express (P) Ltd