De bästa kameraväskorna 2023

0
26
ONA

Innehållsförteckning

Vad man ska leta efter i en kameraväska 2023
Bästa kameraväskan totalt sett: Peak Design Everyday Totepack
Bästa budgetkameraväska: Manfrotto Street Slim Backpack
Bästa kameraryggsäck: Lowepro ProTactic 450 AW II
Bästa kameraväska för resor: Shimoda Explore V2
Bästa kameraväska: Moment Rugged Camera Sling
Bästa läderkameraväska: The Bowery

Uppdatering, 01/11/2023: Vi har granskat våra rekommendationer och är övertygade om att dessa fortfarande är de bästa kameraväskorna du kan köpa.

Vad man ska leta efter i en kameraväska 2023

En kameraväska är ofta en av de första sakerna som fotografer behöver köpa, och ett viktigt kameratillbehör. Men med så många alternativ på marknaden är det inte lätt att avgränsa den bästa fotokameraväskan för dig. Svårt, men inte omöjligt.

Tänk först på vad du skjuter. Är du gatufotograf eller fotar du mest bröllop? En gatufotograf kommer förmodligen att behöva sin väska på sig hela tiden, så de behöver något som är lätt och lätt att bära med sig. En kameraväska för en bröllopsfotograf handlar mer om att få utrustning från punkt A till punkt B, så en större och krångligare väska är bra så länge den passar allt de behöver.

Den bästa kameranRELATE Tillbehör från 2022

Vad är din kamerainställning? DSLR-skyttar kommer att behöva mer utrymme i sina väskor än personer med en liten spegellös kamera. En naturfotograf kommer att behöva något som står upp mot väder och vind och kan passa de massiva zoomobjektiv som ofta är nödvändiga för att ta den perfekta bilden.

Något att tänka på är också att inte varje kameraväska är en ryggsäck. Det finns också budväskor, bärväskor och väskor som inte alls ser ut som att de är avsedda att hålla en kamera. Det är värt att hitta vilken stil som passar dig bäst utöver det som uppfyller dina tekniska behov. En väska som inte fungerar bra med dig kommer bara att vara frustrerande att arbeta med, oavsett hur bra den är.

Oavsett vilken typ av väska du slutar med, se till att den är byggd för att hålla. När allt kommer omkring kommer du sannolikt att släpa runt utrustning för flera hundra dollar i den med jämna mellanrum. Billiga väskor kan vara frestande, men det är värt det att investera lite extra i en produkt som du får fem till tio år på istället för något du byter ut på mindre än ett.< /p>

Med det i åtanke, här är vår sammanfattning av de bästa kameraväskorna för fotografer.

Bästa kameraväskan totalt: Peak Design Everyday Totepack

Peak Design

Proffs

 • ✓ Slitstark design för att stå emot vardagsbruk
 • ✓ Väderbeständighet för att hålla utrustningen torr
 • ✓ Måttlig prisnivå gör den mer överkomlig än andra väskor som denna
 • ✓ Snygg, minimal design

Nackdelar

 • ✗ Passar inte lika mycket som andra kameraväskor

Peak Design Everyday Totepack är en utmärkt allrounder om du letar efter ett enkelt kamerapaket för din vardag. Den är designad med externa sladdar som fäster ett skydd om du vandrar i stormigt väder, är gjord av robust återvunnen canvas och har en väderbeständig toppstängning.

Den medföljande insatsen kan också ordnas i flera konfigurationer för att passa din utrustning, så oavsett om du fotograferar spegellöst eller DSLR, kommer du att kunna bära ett kamerahus plus några objektiv. Mängden utrymme du får är väl lämpad för de flesta skyttar, eftersom du får plats med tre linser totalt (två plus en fäst på kroppen). Om du är på väg på en ryggsäcksresa eller en fotografering som kräver mer komplicerad utrustning, vill du dock sträcka dig efter något med mer utrymme.

Peak Design’s pack är också en av få kameraväskor som inte ser ut som en kameraväska, så den kan enkelt fungera som pendlaresällskap eller dagspaket. Det är praktiskt både när det gäller stil och praktiska kameraväskor som ser ut att de kan sända till tjuvar att du bär dyr utrustning. Den minimala designen på Totepack är perfekt för att bära varje dag.

Bästa kameraväskan totalt sett

Peak Design Everyday Totepack

Peak Designs Everyday Totepack är en väldesignad och snygg kameraväska som du kan ta med dig överallt.

Peak Design

 

Bästa budgetkameraväska: Manfrotto Street Slim Backpack

Manfrotto

 • ✓ Högt värde för priset
 • ✓ Massor av små fickor för extramaterial
 • ✓ Löstagbar packningskub ingår
 • ✓ Smal profil och snygg styling

Nackdelar

 • ✗ Tyget verkar inte vara lika hållbart som dyrare alternativ
 • ✗ Inget sätt att komma åt din kamera när du bär väskan

En kompakt väska från en känd tillverkare av kvalitetskamerautrustning för knappt 100 $, Manfrotto Street Slim Backpack kan passa massor av utrustning och fortfarande hålla en smal kontur. Det gör den särskilt bra för att gå runt i staden, lätta fotograferingar eller en budgetväska till vardags.

Gatufotografer som är ute på en lång dag av fotografering skulle få några mil ur den här väskan, eftersom den kan hålla både din utrustning och tillbehör som en bärbar dator, minneskort och lite snacks. Det finns till och med plats för en blixtlampa för studiofotograferingar.

Stylingen på den här väskan är diskret, även om den fortfarande har något Manfrotto-märke och den finns i flera färger. Tyget kanske inte håller lika bra som mer robust designade, dyra alternativ, men det är bra för en enkel vardagsväska.

En packningskub medföljer speciellt för att hålla kamerautrustning, som du kan ta bort för att göra detta till en vanlig ryggsäck. Det finns inga åtkomstpunkter till din kamera medan du fortfarande har väskan på dig, men den har rymliga sidofickor och en bagagegenomföring som en rimlig kompromiss.

Sammantaget är detta ett gediget val för en fotograf med låg budget.

Bästa budgetkameraväska

Manfrotto Street Slim Backpack

En budgetkameraväska från en respekterad tillverkare med många av samma funktioner som dyrare alternativ.

Adorama < p class="product-price">
 

Bästa kameraryggsäck: Lowepro ProTactic 450 AW II

Lowepro

Pros

 • ✓ Mycket utrymme för redskap
 • ✓ Omställningsbara avdelare ingår
 • ✓ Skyddsstoppning och hårdplast för att skydda dina prylar
 • ✓ Levereras med en dedikerad stativhållare

Nackdelar

 • ✗ Vissa kanske inte gillar det taktiska utseendet

Lowepro är en tillverkare som har funnits i åratal och utvecklat ett rykte för fantastiska produkter. Om du inte är orolig för att din kameraväska ser ut som en kameraväska är Lowepro ProTactic 450 AW II bland de bästa alternativen som finns.

Den här väskan är slitstark, kan passa utrustning från DSLR-kroppar till drönare och är vadderad för komfort. Väskor som ProTactic blir slitna i vissa kretsar för sitt militaristiska utseende, men om det är stilen du gillar så levererar den här väskan.

ProTactic 450 har ett väderbeständigt fodral för extra skydd på utomhusskott. Hård EVA-plast och stoppning ger viss stötdämpning och ger även väskan ett “sköldpaddsskal/taktiskt” se att folk antingen älskar eller hatar.

Du får även invändiga avdelare som kan flyttas beroende på vad du har med dig den dagen och en praktisk stativhållare. Allt detta blir en väska som resande fotografer älskar att använda som allround.

Bästa kameraryggsäcken

Lowepro ProTactic 450 AW II

En tålig, rymlig och relativt billig kameraväska som du kan bära i mer oländig terräng.

Amazon

281,92 USD
369,99 $ Spara 24 %

Bästa kameraväska för resor: Shimoda Explore V2

Shimoda Explore V2 25

En utmärkt kameraryggsäck från ett företag känt för sina rese- och äventyrsväskor.

Amazon

372,90 $
 

Bästa kameraväska: Moment Rugged Camera Sling

Moment

Proffs

  < li>✓ Väderbeständigt tyg håller redskap torra
 • ✓ Magnetiska spännen låter dig enkelt komma in i väskan
 • ✓ Liten storlek gör den här väskan idealisk för gatufotografering

Nackdelar

 • ✗ Får inte plats med tillräckligt med utrustning/tillbehör för längre resor

Moment’s Rugged Camera Sling är en väldesignad väska i slingstil från en utrustningstillverkare. Perfekt för gatufotografer som vill resa lätt, den här väskan kan passa en liten spegellös uppställning eller DSLR med ett par prime linser med plats för andra små odds som minneskort eller filter.

Denna väska är tillverkad av återvunnet material från North Sails, vilket gör den väderbeständig och hållbar nog att ta med dig på regniga storstadsdagar. Designen är lågmäld och funktionell också.

Flera handtag och remmar erbjuder olika sätt att bära dina grejer, även om du förmodligen vill bära den med remmen eftersom den’ är designad för att sitta bekvämt över ryggen. Den stängs med magnetiska klämmor som låter dig komma åt väskan snabbt samtidigt som du håller din utrustning säker.

Rugged Camera Sling kommer i storlekarna 6L och 10L, varav den senare kan passa en drönare. Det här är inte väskan du vill ta för längre resor eller mer komplicerade fotograferingar, men det är en perfekt bärväska för vardagsfotografering.

Best Camera Sling Bag

Moment Rugged Camera Sling

Kompakt och hållbar, denna slingväska från Moment kan lätt vara en gatufotografs bästa vän.

Amazon

 

Adorama

 

Bästa läderkameraväska: The Bowery

ONA

Proffs

 • ✓ Handgjord, snygg väska
 • ✓ Kan passa det väsentliga för skyttar som reser lätt
 • ✓ Små fickor rymmer extra tillbehör
 • ✓ Levereras med en justerbar axelrem

Nackdelar

 • ✗ Får inte plats mycket utöver det väsentliga
 • ✗ Bowery är inte avsedd att användas under tuffa förhållanden

Snygg och högkvalitativ, en väska som är vald lika mycket för estetik som funktion. En bra kameraväska för bröllops- och livsstilsfotografer som vill imponera på sina kunder. Bowery har en cool vintagelook och kan passa en kropp och ett par linser.

Den är också tillräckligt bekväm att bära runt i några timmar och inkluderar fickor för små tillbehör som minneskort eller linsfilter som du kan behöva under dagen. Som sagt, om du vet att du behöver flera linser, är det här förmodligen inte väskan för dig, du behöver en väska med lite mer utrymme.

Bowery är gjord av högklassigt, slitstarkt läder, men är inte avsedd att utsättas för tuffa förhållanden. Interiören är precis tillräckligt stor för en DSLR-kropp med ett objektiv monterat plus ett extra objektiv, men om du fotograferar med en liten kamera kanske du kan få in ett annat objektiv där. Den här kameraväskan är lite liten, men den är mycket funktionell och huvudattraktionen är dess utseende.

Bästa läderkameraväskan

The Bowery

En snygg kameraväska i läder perfekt för fotografer med ett lättare kit.

Amazon

349,00 USD
 

The Best Camera Accessories of 2022 Best Camera Bag Peak Design Everyday Totepack Peak Design Bästa stativ Vanguard VEO3+263AB aluminiumstativ Amazon

199,99 USD
339,99 USD Spara 41%

Bästa Hahnel Captur Kit för fjärrutlösare Amazon

75,73 USD
119,95 USD Spara 37 %

Bästa CFexpress Card Prograde Digital CFexpress 2.0 Cobalt Memory Card Amazon

364,99 USD
 

Bästa SD-kort SanDisk 64GB Extreme PRO SDXC UHS-I-kort Amazon

17,99 USD
24,99 USD Spara 28 %

Bästa kamerarem totalt sett Peak Design Slide Strap Peak Design LÄS NÄSTA

 • › De bästa DSLR-kameralinserna 2022
 • › De bästa kameraremmarna 2023
 • › De bästa SD-korten för kameror 2023
 • › Den nya MacBook Pro har Wi-Fi 6E och upp till 96 GB RAM
 • › 6 tips för att planera din dag i Google Kalender
 • › Hur man gör Spotify högre
 • › Säkerhetskopiera ditt liv med denna 14TB hårddisk, nu endast 199 USD (95 USD rabatt)
 • › Firefox 109 håller jämna steg med Chrome’s tilläggsändringar