Pak een Roku Streaming Stick 4K voor $ 25, de laagste prijs ooit

0
177
Roku

Vorige maand had Roku op tijd korting op de meeste van zijn streaming mediaspelers voor Amazon's Prime Early Toegang verkoop. Voorafgaand aan Black Friday heeft de Roku Streaming Stick 4K een nieuwe allerlaagste prijs.

De Roku Streaming Stick 4K is nu te koop voor $ 25 bij meerdere retailers, wat $ 5 lager is dan de vorige beste prijs van vorige maand. Roku heeft een paar verschillende streamingboxen die opmerkelijk veel op elkaar lijken, dus het is gemakkelijk om in de war te raken, maar de Stick 4K is onze huidige topkeuze voor het beste streamingapparaat. Het ondersteunt 4K-uitvoer (vandaar de naam), evenals Dolby Vision en HDR10+, als je tv die functies heeft.

Roku Streaming Stick 4K (2021)

Dit speler ondersteunt 4K- en HDR-weergave, maar met een compacter ontwerp dan de full-size box.

Amazon

$24.99
$49,99 Bespaar 50%

Best Buy

$24,99
$49,99 Bespaar 50%

De speler werkt precies zoals je zou verwachten van elk streamingapparaat of smart-tv. Nadat je het hebt ingesteld, kun je kanalen (apps) installeren voor services zoals Disney+, YouTube, Apple TV+, HBO Max, Hulu, Netflix, Paramount+ en vele anderen. Er is ook een vooraf geïnstalleerd Roku-kanaal met gratis “live” kanalen en wat on-demand inhoud.

Naast de software en spelerhardware heeft de meegeleverde afstandsbediening volume- en aan/uit-knoppen voor de aangesloten tv, naast alle knoppen voor de Roku-speler. Het is niet duidelijk wanneer de huidige verkoop zal eindigen, maar het is een geweldige deal, vooral als de huidige software van je tv geen geweldige ervaring is.

LEES VOLGENDE

  • › Een handtekening toevoegen in Outlook
  • › YouTube-shorts zijn nu iets beter op je tv
  • › Kun je een vooraf gebouwde pc upgraden?
  • › Wijzigingen in Microsoft Excel op desktop weergeven
  • › Een PowerPoint afdrukken met notities
  • › Microsoft Create is hier om Office-sjablonen te vernieuwen