Met nieuwe plugbare adapter kunt u 4 monitoren gebruiken met M1 Mac

0
55
Plugable

Het nieuwste Plugable-accessoire doorbreekt een van de grootste beperkingen van je Mac: ondersteuning voor externe monitoren. Hoewel de meeste M1- en M2-Macs slechts met één extern scherm werken, kun je met Plugable's Quad grafische adapter (USBC-768H4) tot vier monitoren met een resolutie van 1080p gebruiken, allemaal via één enkele USB-poort.

Voorheen moest je DisplayLink-accessoires gebruiken om voorbij de vreemde beperkingen van Apple Silicon voor externe monitoren te komen. En voor $ 120 is de nieuwe adapter van Plugable veel betaalbaarder dan de gemiddelde DisplayLink-hub of -dongle met vier uitgangen. (Dat gezegd hebbende, de meeste DisplayLink-accessoires met vier uitgangen doen ook dienst als USB-hub.)

Insteekbaar

De Plugable Quad-adapter is behoorlijk compact en wordt via een USB-C-kabel op je Mac aangesloten (hoewel hij ook een USB-A-adapter voor pc's bevat). Installatie is eenvoudig; installeer gewoon InstantView en je bent klaar om te gaan. Je kunt ook aanpassen hoe InstantView werkt vanuit je menubalk.

GERELATEERDDeze held veranderde een oude iMac G4 in een krachtige M1-Mac

Houd er rekening mee dat alle externe beeldschermen die via de Plugable Quad-adapter op uw Mac zijn aangesloten, worden weergegeven in uw Beeldscherminstellingen. Ze worden correct herkend als externe beeldschermen en kunnen als zodanig worden beheerd. (Dit is ook hoe dingen werken als je DisplayLink gebruikt.)

Nogmaals, de Plugable Quad-adapter is vandaag verkrijgbaar voor $ 120. Het is een van de vele producten die je kunt gebruiken om de lastige weergavebeperkingen van de M1 of M2 te omzeilen, en ik kan me voorstellen dat het populair zal zijn bij professionals.

Insteekbare 4 HDMI Multi Monitor Adapter, USB 3.0 of USB C naar HDMI Adapter, Compatibel met Windows en Mac, Quad Adapter Ondersteunt 1920×1080@60Hz

Sluit tot vier externe monitoren aan op je M1- of M2-Mac, ondanks de rare beperkingen van Apple.

Amazon

$ 119,00