Krijg een Keurig voor 50% korting tijdens de vroege Black Friday-uitverkoop van Amazon

0
83
Keurig

Het weer is koud, de avonden zijn donkerder en 's ochtends heb je misschien wat meer opkikkertje nodig. Welnu, de Black Friday-uitverkoop van Amazon heeft een vroege deal die kan helpen.

Je kunt nu een Keurig K-Mini-koffiezetapparaat kopen voor $ 100 korting.

GERELATEERDDe beste koffiezetapparaten voor één keer

De K-Mini-maker is $ 49,99 op Amazon, en je kunt kiezen tussen kleuren zoals klassiek zwart, groenblijvend en blush roze. Het merk is uniek omdat het is ontworpen om enkele kopjes koffie te zetten, waardoor het ideaal is voor kleine ruimtes en kantoren. Er is een reservoir voor één kopje, zodat u altijd de perfecte hoeveelheid koffie zet, maar u kunt ook kiezen tussen het zetten van zes of 12 ounce kopjes.

Keurig K-Mini-koffiezetapparaat

Koffie voor één, alstublieft!

Amazon

$49,99
$99,99 Bespaar 50%

Doel

$ 49,99
$ 99,99 Bespaar 50%

De maker is ook bij uitstek geschikt als cadeau deze feestdagen, vooral als je iets voor een jonger iemand koopt. Nieuwe professionals die in kleinere appartementen wonen, zullen dol zijn op hoe weinig ruimte het op hun aanrecht in beslag neemt, en studenten die in slaapzalen wonen, kunnen ook profiteren van het kleine formaat en het eenvoudige ontwerp.

Als je hebt een koffieliefhebber in je leven en op zoek was naar het perfecte cadeau, deze Amazon Black Friday-deal op een Keurig K-Mini is zeker de moeite waard om voor te winkelen.