De beste VPN-services voor Netflix in 2022

0
82
EMRE KAZAN/Shutterstock.com

Inhoudsopgave

Waar u op moet letten bij een VPN voor Netflix
Beste Netflix VPN in het algemeen: ExpressVPN
Snelste VPN voor Netflix: NordVPN
Beste goedkope VPN VPN voor Netflix: Surfshark
Meest gebruiksvriendelijke VPN voor Netflix: CyberGhost
Beste gratis VPN voor Netflix: Windscribe

Waar u op moet letten bij een VPN voor Netflix

Een virtueel particulier netwerk (VPN) geeft u meer opties bij het openen van streamingwebsites zoals Netflix.

Als u zich bijvoorbeeld in de VS bevindt, ziet u alleen inhoud in de Amerikaanse bibliotheek van Netflix. De reden voor regionale variatie in inhoud is auteursrechten. Als Netflix alleen in de VS rechten heeft op een bepaalde film of tv-programma, zul je deze niet vinden in Netflix UK. Deze inhoud is geografisch geblokkeerd, d.w.z. alleen toegankelijk in specifieke regio's.

Netflix controleert het IP-adres van een gebruiker om hun fysieke locatie te bepalen. Vervolgens begrijpt de streamingdienst tot welke inhoudsbibliotheek een gebruiker toegang moet hebben.

GERELATEERDWaarom geo-blocken streamingsites hun inhoud?

Dat is waar een VPN van pas komt. Een VPN die werkt met Netflix kan je helpen je echte IP-adres te verbergen en je een ander IP-adres toe te wijzen dat mogelijk bij een ander land hoort.

Wanneer je Netflix opent met het IP-adres van een ander land, denkt Netflix dat je fysiek in die regio bent en geeft je toegang tot de inhoudsbibliotheek.

Wanneer u bijvoorbeeld verbinding maakt met een VPN-server in het VK, zal de server namens u toegang krijgen tot Netflix en de inhoud verzenden die het van Netflix ontvangt. Zo helpen VPN's je toegang te krijgen tot de Netflix-bibliotheek van een ander land.

Alle VPN's kunnen je het IP-adres van een ander land toewijzen, maar niet alle VPN's kunnen voorbij Netflix komen ;s geografische beperkingen, en veel VPN's doen meer kwaad dan goed. U moet op zoek gaan naar specifieke kenmerken en kenmerken, zodat u zeker kunt zijn van uw keuze.

U wilt bijvoorbeeld een VPN die geoblocks effectief kan omzeilen. De enige manier om erachter te komen welke dat kunnen, is door ze te proberen. U wilt dus een VPN kiezen die goed is getest.

U moet ook een snelle VPN selecteren. Trage VPN's kunnen frustrerende buffering veroorzaken. Hoewel alle VPN's een snelheidsvermindering veroorzaken, minimaliseren de beste deze vermindering.

GERELATEERD: Hoe een VPN voor Netflix te gebruiken

Split-tunneling is een andere wenselijke functie waarmee u een VPN voor specifieke apps kunt gebruiken door twee tunnels te maken. Verkeer in de ene tunnel gaat via de VPN-server, terwijl de andere via je normale internetverbinding gaat.

Als je bijvoorbeeld toegang wilt tot Netflix Japan, kun je de versleutelde VPN-verbinding in je browser gebruiken. Aan de andere kant kun je doorgaan met andere activiteiten waarvoor je geen VPN nodig hebt om je onversleutelde internetverbinding te gebruiken. Alle VPN's in deze lijst bieden split-tunneling.

Sommige services bieden ook specifieke functies om de streamingervaring te verbeteren, zoals voor streaming geoptimaliseerde servers of technologieën die de streamingprestaties beïnvloeden (bijvoorbeeld MediaStreamer op ExpressVPN).

Hier zijn de meest betrouwbare, veilige en best- VPN's uitvoeren voor Netflix.

Algemeen beste Netflix VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Pros

 • ✓ Hoge snelheden
 • ✓ Heeft MediaStreamer
 • ✓ Uitstekende beveiliging

Nadelen

 • ✗ Duur

ExpressVPN is de beste VPN voor Netflix (en ook de beste VPN in het algemeen). Het vinkt alle vakjes aan, het is snel, veilig en omzeilt de geografische beperkingen van Netflix zonder problemen. Met een servernetwerk verspreid over 94 landen, helpt ExpressVPN u toegang te krijgen tot uw favoriete inhoudsbibliotheken, waar u ook bent.

U krijgt onbeperkte bandbreedte en vijf gelijktijdige verbindingen met ExpressVPN. Dit betekent dat maximaal vijf leden tegelijkertijd vrijwel elke Netflix-inhoudsbibliotheek kunnen streamen, en iedereen krijgt dezelfde, buffervrije streamingervaring.

VPN's kunnen uw internetsnelheid vertragen omdat uw gegevens meer tijd nodig hebben om door een tussenserver te reizen, vooral als de server zich ver weg bevindt. De snelheidsvermindering is echter minimaal wanneer u ExpressVPN gebruikt.

Bovendien heeft ExpressVPN een functie genaamd MediaStreamer om snelheidsproblemen aan te pakken. MediaStreamer helpt je je locatie te vervalsen, zodat je toegang hebt tot de Netflix-bibliotheek van een ander land, zonder de prestatiebelemmering die gepaard gaat met het coderen van je verbinding. De verbinding is misschien minder veilig, maar u krijgt wel hogere snelheden.

Het grootste nadeel is dat ExpressVPN de duurste VPN op de markt is. De prestaties rechtvaardigen de kosten, maar als je een beperkt budget hebt, kun je andere services op deze lijst overwegen.

Beste Netflix VPN in het algemeen

ExpressVPN

ExpressVPN is snel, veilig en werkt snel De geografische beperkingen van Netflix gemakkelijk. Als u op zoek bent naar de beste services, is ExpressVPN de beste keuze.

Nu winkelen

Snelste VPN voor Netflix: NordVPN

h2>

NordVPN

Pros

 • ✓ Budgetvriendelijk
 • ✓ Maakt gebruik van SmartPlay-technologie
 • ✓ Uitstekende torrent-snelheden

Nadelen

 • ✗ Geen telefonische ondersteuning

De functies en prestaties van NordVPN zijn bijna net zo goed als die van ExpressVPN. NordVPN verslaat zelfs ExpressVPN in termen van verbindingssnelheden volgens mijn laatste snelheidstests. Als je graag content in 4K streamt, maar niet wilt investeren in een duurdere service, overweeg dan om NordVPN aan te schaffen (het kost half zoveel als ExpressVPN).

Standaard gebruikt NordVPN wat het is noemt “SmartPlay-technologie.” Het combineert de functies van de VPN met slimme DNS om de snelheid van uw streamingverbinding te optimaliseren.

NordVPN biedt ook een enorm servernetwerk van meer dan 5.000 servers in 59 landen. Je zult bijna altijd servers vinden voor toegang tot Netflix-contentbibliotheken over de hele wereld.

Torrenting is ook een van de sterke punten van de service. Als je van plan bent inhoud te downloaden die niet op Netflix staat via torrents, kun je met de P2P-servers van NordVPN alles met een uitstekende snelheid downloaden.

NordVPN biedt geen telefonische ondersteuning. Hoewel je via livechat of e-mail contact kunt opnemen met ondersteuning, zijn deze opties misschien niet de beste als je niet technisch onderlegd bent. Dat gezegd hebbende, NordVPN is een betrouwbare service met een solide app, dus je zult minder snel problemen tegenkomen.

Snelste VPN voor Netflix

NordVPN

NordVPN is de snelste VPN en biedt eersteklas beveiliging voor de helft van de prijs van ExpressVPN. Het is ook de beste VPN voor torrenting.

Nu winkelen

Beste goedkope VPN voor Netflix: Surfshark

Surfshark

Pros

 • ✓ Onbeperkt gelijktijdige verbindingen
 • ✓ Goedkope VPN
 • ✓ Omzeilt geografische beperkingen van Netflix

Nadelen

 • ✗ Veel servers ondersteunen geen torrenting
 • ✗ Iets langzamer dan onze topkeuzes

Als de totale kosten van een VPN belangrijk voor je zijn, overweeg dan Surfshark. De service biedt een brede reeks functies voor een portemonneevriendelijke prijs van $ 2,49 per maand op het voordeligste tweejarenplan.

Het beste van Surfshark is dat het onbeperkte gelijktijdige verbindingen biedt. U kunt VPN-toegang delen met vrienden en familie, en iedereen kan de VPN tegelijkertijd gebruiken. De functie helpt u de kosten te minimaliseren wanneer veel mensen die u kent geïnteresseerd zijn in het gebruik van een VPN.

< strong class='relatedtext'>GERELATEERDSurfshark VPN Review: bloed in het water?

Hoewel niet zo snel als NordVPN of ExpressVPN, is Surfshark nog steeds snel genoeg om een ​​buffervrije ervaring te bieden. Onze tests laten een verlies zien van slechts ongeveer 10% bij gebruik van Surfshark in vergelijking met onbeschermde snelheden.

Surfshark biedt onbeperkte bandbreedte, maar het heeft een veel hogere latentie die consequent meer dan 100 ms bleef in onze Amerikaanse tests, waardoor het onder NordVPN en ExpressVPN op de lijst staat. Ook ondersteunen veel Surfshark-servers torrenting niet.

De service biedt ook functies zoals NoBorders waarmee je toegang krijgt tot geblokkeerde inhoud in landen met veel censuur, zoals China. Surfshark heeft ook multi-hop-servers, die uw verkeer door twee servers leiden in plaats van één, wat een extra beveiligingslaag aan uw verbinding toevoegt.

Beste goedkope VPN voor Netflix

Surfshark

Surfshark is een goedkope VPN-service die onbeperkte gelijktijdige verbindingen biedt, waardoor het een uitstekende keuze is als u het VPN-account met vrienden en familie wilt delen.

Nu winkelen

Meest gebruiksvriendelijke VPN voor Netflix: CyberGhost

CyberGhost

Pros

 • ✓ Gebruiksvriendelijke app
 • ✓ VPN-automatiseringsfuncties
 • ✓ 45 dagen geld-terug-garantie

Nadelen

 • ✗ Langzaam

CyberGhost biedt niets anders dan andere services met betrekking tot streaming. Het verslaat echter bijna alle diensten op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. De interface is schoon, overzichtelijk en vooral gedetailleerd.

De meeste VPN's bieden bijvoorbeeld een verbindingsknop en een lijst met servers op het startscherm. CyberGhost gaat nog een stap verder door zijn serverlijst per doel te categoriseren, zodat u de meest optimale server kunt vinden voor onder andere streaming, torrenting of gaming.

U kunt ook de afstand bekijken tussen uw fysieke locatie en de server, zodat u de dichtstbijzijnde server kunt selecteren voor betere prestaties.

Interessant is dat CyberGhost ook automatiseringsfuncties biedt die 'slimme regels' worden genoemd. U kunt bijvoorbeeld een regel instellen waarbij elke keer dat u CyberGhost start, het automatisch verbinding maakt met een Britse server, zodat u een extra stap kunt overslaan voordat u begint met streamen.

Het enige nadeel? CyberGhost is meestal iets langzamer dan vergelijkbare services. Je kunt af en toe bufferen, maar je zou nog steeds moeten kunnen streamen met Netflix.

Meest gebruiksvriendelijke VPN voor Netflix

CyberGhost

CyberGhost heeft een gebruiksvriendelijke interface, perfect voor beginners. Het is ook een van de weinige VPN's die automatiseringsfuncties biedt.

Nu winkelen

Beste gratis VPN voor Netflix: Windscribe

Windscribe

Pros

 • ✓ Royaal gratis abonnement
 • ✓ Uitstekende snelheid en veiligheid
 • ✓ Flexibele prijsoptie

Nadelen

 • ✗ Korte geld-terug-garantie van drie dagen

Windscribe is populair vanwege het genereuze gratis abonnement. Gelukkig doorbreekt het gratis abonnement ook prima de geografische beperkingen van Netflix. Als gratis gebruiker krijg je 10 GB gratis data per maand en toegang tot servers in 10 landen.

De 10 GB die wordt aangeboden via het gratis abonnement is misschien niet genoeg, afhankelijk van hoeveel Netflix-inhoud u wilt streamen en de kwaliteit waarin u wilt streamen. Als 10 GB te laag klinkt, biedt Windscribe een flexibele build-a-plan-optie (met een afrekenwaarde van minimaal $ 3 per maand) waarmee u serverlocaties kunt kopen voor $ 1 per maand. U kunt ook onbeperkte data krijgen voor $ 1 extra per maand.

Wil je geen plan maken? Windscribe biedt ook kant-en-klare betaalde abonnementen. Ze zijn echter iets duurder. Als je ervoor openstaat om voor een VPN-service te betalen, overweeg dan een van de andere opties op onze lijst.

Als je van plan bent om de betaalde functies van Windscribe eens te proberen, is het geld-terug garantievenster is slechts goed voor drie dagen. Dat is veel korter dan bij andere diensten, dus misschien wilt u eerst de gratis versie proberen en daarna de betaalde functies.

Naast de datacap en beperkte serverlocaties, werkt de gratis versie van Windscribe perfect voor streaming. Zelfs als gratis gebruiker krijg je eersteklas verbindingssnelheden en uitstekende beveiliging.

Beste gratis VPN voor Netflix

Windscribe

Windscribe is de beste gratis VPN voor toegang tot de Netflix-bibliotheek van een ander land.

Shop Now The Best VPN Services of 2022 Best Overall VPN ExpressVPN ExpressVPN Beste budget VPN Private Internet Access PIA Beste gratis VPN Windscribe Windscribe Beste VPN voor iPhone ProtonVPN ProtonVPN Beste VPN voor Android Hide.me Hide.me Beste VPN voor het streamen van ExpressVPN ExpressVPN Beste VPN voor gaming TorGuard TorGuard Beste VPN voor torrenting IVPN IVPN Beste VPN voor Windows NordVPN NordVPN Beste VPN voor China VyprVPN VyprVPN Beste VPN voor privacy Mullvad VPN Mullvad LEES VOLGENDE

 • › Wat is in vredesnaam een ​​minimalistische telefoon?
 • › Stop met naar een film te verwijzen alsof iedereen hem 11 keer heeft gezien
 • › Windows 11 heeft nu camera-opties in de snelle instellingen
 • › Ongecontroleerde raketlandingen in de ruimte vinden nog steeds plaats
 • › Wat is er gebeurd met 3D-desktops zoals Bumptop?
 • › Mastodon gaat van de grond: waarom het mijn favoriete sociale medianetwerk is