De beste massagepistolen van 2022

0
55
Geobor/Shutterstock.com

Waar u op moet letten bij een massagepistool

Er is een overvloed aan functies in de meest recente generaties massage geweren. Of je nu al een actieve levensstijl hebt, gezond wilt worden of gewoon de gemiddelde bankschroef bent die pijntjes en kwalen wil verlichten, de opties zijn talrijk en verwarrend. Dus laten we enkele van de essentiële dingen op een rijtje zetten om naar te zoeken.

 • Kraamkracht:  Met verschillende dikke spierzones in uw lichaam, kan het voor de gemiddelde stimulator een uitdaging zijn om de diepste gebieden te bereiken. Dit leidt tot een mogelijk gebrek aan doorbloeding in een pre-workout regime of gewoon verstikkende verlichting in de kern van uw pijnlijke spieren. Aandacht besteden aan de stalkracht in een stimulator kan cruciaal zijn voor de beste resultaten. Overtrekkracht (ook wel “geen-stall-kracht” genoemd) is de hoeveelheid druk (gemeten in ponden) die wordt uitgeoefend op een spiergebied voordat de motor stopt. Een goed kraamkrachtniveau voor dagelijkse gebruikers is 40-45 pond. Lopers en gewichtheffers kunnen op zoek zijn naar 50-60 pond kracht. Je zult iets willen dat een aanzienlijke hoeveelheid druk kan weerstaan, dus kijken naar een pistool met een hoger aantal overtrekkracht is essentieel.
 • Geluidsniveau:  Fabrikanten geven het geluidsniveau van het apparaat aan in decibel (dB). Dit kan variëren van 10dB tot 70dB. Sommige fabrikanten noemen het niveau zelf niet, maar verwijzen naar de kwaliteit van de gebruikte motor of het feit dat deze borstelloos is. Borstelloze motoren leveren doorgaans een zachter geluid omdat ze minder vermogen nodig hebben om te werken. Bedenk waar u uw stimulator gaat gebruiken. Als je het in een drukke sportschool wilt gebruiken, zal een luidruchtige versie misschien onopgemerkt blijven, maar het zal zeker duidelijk zijn in een stillere omgeving.
 • Gewicht:  Het lijkt niet alsof iets dat slechts een paar kilo weegt een beslissende factor zou zijn, maar wanneer u het gereedschap voor een langere periode vasthoudt, vooral op moeilijk bereikbare plaatsen, kan het gewicht behoorlijk oplopen. een belemmering. Bijna alle stimulators wegen minder dan drie pond. Het gemiddelde gewicht is 2,2 pond. Gewicht speelt ook een factor in de kracht van een massagepistool. Kleinere, meer draagbare merken zullen kleinere motoren hebben, die minder stroom genereren. Het is dus verstandig om te overwegen hoe u de uwe gaat gebruiken en hoe draagbaar u hem wilt hebben voordat u hem aanschaft.
 • Amplitude:  Ook wel “slaglengte” dit is de afstand die de massagepistoolkop aflegt terwijl deze percuseert. Hoe hoger de amplitude, hoe doordringender het hoofd van de stimulator voor de spieren zal voelen. Alles onder de 10 millimeter wordt geclassificeerd als een “apparaat met lage amplitude”. Dit zijn meestal goedkope modellen en bieden geen diepe weefselmassage. “Medium amplitude apparaten,” variërend van 10-13 millimeter, zijn waar veel stimulators zich bevinden. Ze zijn minder “ruw” voor gevoelige gebruikers die “apparaten met hoge amplitude” (14-16 millimeter) een beetje harder voor hun spieren. Ze zijn ook een goede keuze voor gemiddelde gebruikers die niet de maximale resultaten nodig hebben zoals atleten of die een paar dollar willen besparen op hun model. Maar degenen die op zoek zijn naar een stevige diepe weefselmassage voor de meest significante verlichting, moeten kijken naar degenen met een hoge amplitude.

Beste algemeen: Ekrin B37S

Erkin< /figuur>

Voordelen

 • ✓ Een bedrijf opgericht door atleten
 • ✓ Lange batterijduur
 • ✓ Meter terugwerkende kracht
 • ✓ Levenslange garantie

Nadelen

 • ✗ Slaglengte kan beter
 • ✗ Geen verwijderbare batterij

De Ekrin B37S, gemaakt door atleten, neemt om vier redenen de prijs mee naar huis als het beste algehele percussiemassagepistool. Ten eerste heeft het een zogenaamde terugwerkende krachtmeter. Deze functie helpt u de kracht die u uitoefent bij te houden met behulp van LED-lampjes aan de bovenkant van het apparaat. Het volgende is de levensduur van de batterij. Met acht uur tussen oplaadbeurten, wat de beste gebruikstijd in de branche is, kan de B37S je lang meegaan in verschillende trainingen of pijnverlichtingssessies. Ten derde zijn er de zes afsluitbare bevestigingskoppen. En tot slot, de B37S is licht van gewicht, maar offert geen kracht op. Het apparaat weegt 2,2 pond maar levert nog steeds bijna 60 pond overtrekkracht.

Waarom de B37S boven de B37?

Het vlaggenschip van Ekrin is de B37, wat geen slecht model is om naar te kijken als je op zoek bent naar iets meer kosteneffectief. Maar er zijn verschillende redenen waarom de B37S de superieure stimulator is: 

 • De B37S heeft meer overtrekkracht die wordt verspreid via een progressief systeem .
 • Zoals hierboven vermeld, heeft de B37S vergrendelbare koppen, terwijl de B37 dat niet heeft.
 • Ook hierboven vermeld is de terugwerkende krachtmeter, die ontbreekt op de B37.
 • Het heeft nog twee bijlagen (zes) aan de B37 (vier). Extra bijlagen zijn beschikbaar op de website van Ekrin.

Beste algemeen

Ekrin B37S

Voor zowel dagelijkse als actieve levensstijlgebruikers, kijk niet verder dan de Ekrin B37S.

Amazon

$329.99
 

Beste Premium: Theragun PRO

Therabody

Pros

 • ✓ Draaibare arm
 • ✓ Zes bijlagen
 • ✓ 60 pond stalkracht
 • ✓ Twee verwijderbare batterijen

Nadelen

 • ✗ Prijzig
 • ✗ Omvangrijk om vast te houden
 • ✗ Zwaar met 2,9 pond

Deze volgende heeft alle toeters en bellen. De Theragun PRO heeft een OLED-scherm met een krachtmeter. De roterende arm, die in geen enkele stimulator moeilijk te vinden is, geeft u gemakkelijker toegang tot moeilijk bereikbare plaatsen. Net als de Ekrin B37S wordt de Theragun PRO geleverd met zes gemakkelijk te reinigen opzetstukken.

De Theragun PRO heeft ook twee indrukwekkende functies. De eerste is dat het wordt geleverd met twee verwijderbare batterijen, elk met een gebruiksduur van 150 minuten. De andere is Bluetooth, waarmee u kracht kunt meten, snelheden kunt wijzigen, gebruikshandleidingen op het scherm kunt volgen en sessie-informatie kunt volgen. Bovendien kun je, zodra je deze apparaten aan je smartphone koppelt, de snelheid aanpassen via de app.

Best Premium

Theragun PRO

Als u over het extra geld beschikt om te investeren, zult u niet teleurgesteld zijn met een van de beste die de markt te bieden heeft.

Amazon

$ 499,00
$599,00 Bespaar 17%

Beste koop

$ 499,99
$ 599,99 Bespaar 17%

Beste budget: Cryotex C

Cryotex

Pros

 • & #10003; Batterijduur van zes uur
 • ✓ Lichtgewicht van twee pond
 • ✓ Sterke overtrekkracht

Nadelen

 • ✗ Schuimbalbevestigingen die onze snelle

. kunnen dragenDe verborgen parel in deze lijst is te vinden in Cryotex. Van hun drie varianten van dit apparaat (A, B en C), is de Cryotex C de meest technisch zware van de groep. De C heeft een touchscreenbediening aan de achterkant van het apparaat en een tweede LCD-scherm aan de onderkant van het handvat dat het batterijpercentage aangeeft. Voor de prijs is het leuk om te zien dat Cryotex niet beknibbelde op de bijlagen, aangezien alle drie hun modellen met zes worden geleverd zoals de grote namen doen.

Wat dit model echt onderscheidt, zijn de snelheidsinstellingen. Cryotex C heeft niet alleen vier normale snelheden, maar heeft ook vier nieuwe dynamische modi:

 • AI: deze past zich automatisch aan de snelheid op basis van de uitgeoefende druk.
 • Helling: Verhoog de golfsnelheid.
 • Weigeren< /strong>: golfsnelheid verlagen.
 • Flow: Dit biedt willekeurige snelheden tussen laag en hoog.

Beste budget

Cryotex C

Cryotex maakt het bezit van een van hun stimulators betaalbaar, maar beknibbelt niet op stroom.

Amazon

$ 49,90
 

Beste voor actieve Levensstijl: Opove Apex

Opove

Pluspunten

 • ✓ Zeer betaalbaar
 • ✓ Batterijduur van zeven uur
 • ✓ 50 pond stalkracht
 • ✓ Geweldige ergonomie

Nadelen

 • ✗ Slechts één jaar garantie
 • ✗ Geen druksensor

Aanvankelijk begon Opove naam te maken als een copycat van een bedrijf dat bekend staat als Hypervolt. Geen van de ontwerpen van Opove was origineel. Dat is echter niet het geval met de Apex. De Apex maakt gebruik van een zeer comfortabele, lichtgewicht en ergonomische stijl met een eersteklas gevoel voor de materialen waarvan hij is gemaakt, waardoor hij ook comfortabel vast te houden en te gebruiken is.

Als je rekening houdt met de extreem betaalbare prijs en functies van de Apex, is het gemakkelijk in te zien waarom dit de beste keuze is voor atleten. Opove had een amplitude van 14,5 millimeter om dieper in het spierweefsel te gaan. Dit wordt gemaximaliseerd door zijn ergonomie. Ook maakt 14,5 millimeter, samen met zijn 50 pond aan stalkracht, dit een van de sterkste massagepistolen op de markt. De bedieningselementen zijn ook niet al te ingewikkeld (er zijn gewoon drie snelheden), dus je hoeft je niet druk te maken over instellingen en je kunt je concentreren op verlichting of het stimuleren van de bloedstroom in de pre-workout. De batterijduur is met zeven uur top. De Apex wordt ook geleverd met zes hulpstukken.

Beste voor actieve levensstijl

Opove Apex

Kosteneffectief , eenvoudig te gebruiken en lichtgewicht, de Apex zal goed werken voor mensen die rennen, tillen of trainen; of het nu casual of toegewijd is.

Amazon

$ 179,99
$245,99 Bespaar 27%< /p>

Beste reisgrootte: Ekrin BANTAM

Ekrin

Pros

 • ✓ Ultra lichtgewicht
 • ✓ Batterijduur van zes uur
 • ✓ Opladen via USB
 • ✓ Krachtig

Nadelen

 • ✗ Iets luider dan de meeste
 • ✗ Geen stekker meegeleverd

Als je onderweg bent en je training niet wilt missen of gewoon stijf bent van het vliegen of te lang rijden, heeft Ekrin het perfecte model voor jou. Door sommigen bedacht als de "Theragun Mini" de BANTAM pakt een klap uit met een amplitude van 10 millimeter en 35 pond overtrekkracht. Omdat hij 50 procent kleiner en lichter is dan de standaard Ekrin, weet je nauwelijks dat je hem vasthoudt. Je kunt er tot een week mee op één lading. De BANTAM wordt geleverd met een meegeleverde USB-C-oplaadkabel, die supersnel opladen mogelijk maakt en op veel verschillende apparaten en stekkers kan worden aangesloten om op te laden. Hoewel het compact is, heeft Ekrin vier hulpstukken meegeleverd. U krijgt ook de levenslange garantie van het bedrijf, net alsof u de grote broer van de BANTAM, de B37S, hebt gekocht.

Beste reisformaat

Ekrin BANTAM

Ekrin komt voor de tweede keer op de lijst met hun kleine, maar machtige mini-stimulator.

Amazon

$ 149,99