De beste familiefilms op Netflix in 2022

0
64
LightField Studios/Shutterstock.com

Niets zegt familie samenzijn als een avondje Netflix kijken . Voor ouders, kinderen en iedereen daar tussenin zijn hier 10 goede, gezinsvriendelijke films die je nu op Netflix kunt streamen.

Update, 27-10-10: Na het lezen van onze gids, hebben we Monster House vervangen door een nieuwe aanbeveling omdat het Netflix verliet. We zijn er nog steeds van overtuigd dat dit de beste films op Netflix zijn voor de familiefilmavond.

Inhoudsopgave

Bewolkt met kans op gehaktballen 2
Enola Holmes
Kung Fu Panda 3
Ontbrekende schakel
The Mitchells vs. the Machines
Paddington
Pee-wee's Grote vakantie
The Sea Beast
A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon
The Willoughbys

GERELATEERD: The 10 beste films op Amazon Prime Video in 2022

Cloudy With a Chance of Meatballs 2

Video afspelen

Het kinderprentenboek Cloudy With a Chance of Meatballs leek misschien niet genoeg materiaal voor een enkele speelfilm, laat staan ​​twee, maar Cloudy With a Chance of Meatballs 2 bewijst dat er nog genoeg gekke lol in het oorspronkelijke idee zit.

Het eiland Swallow Falls wordt nu overspoeld door gigantische voedselmonsters en wetenschapper Flint Lockwood keert terug naar zijn voormalige huis om de zaken recht te zetten. De animatiefilm zit vol gekke woordspelingen en inventieve kijk op gemuteerd eten, met een beetje vader-zoonbinding onderweg.

Bekijk op Netflix

Enola Holmes

Video afspelen

Inlandse Netflix-ster Millie Bobby Brown, wiens doorbraakrol in de Netflix-serie Stranger Things was, neemt de leiding over voor Enola Holmes. Brown speelt het titelpersonage, de jongere zus van de beroemde detective Sherlock Holmes (Henry Cavill) en zelf een fervent detective.

Enola gaat om met de beperkingen van het zijn van een jonge vrouw in de Victoriaanse samenleving terwijl ze naar Londen vertrekt om het mysterie van de verdwijning van haar moeder op te lossen. De film combineert grootschalige actie met gezinsvriendelijke boodschappen van zelfvertrouwen en acceptatie.

Kijken op Netflix Wat te kijken op Netflix Onze topkeuzes Beste films | Beste tv-programma's | Beste originele films | Beste originele tv-programma's | Beste comedyfilms | Beste romantische films | Beste horrorfilms | Beste familiefilms | Beste films voor kinderen | Beste Documentaires | Beste actiefilms | Beste thrillers | Beste Sci-Fi-films Vakantieoverzichten Beste Halloween-films | Beste Thanksgiving-films | Beste klassieke kerstfilms | Beste kerstfilms Extra streaminggidsen Beste streamingapparaten | Beste streamingdiensten | Beste speciale streamingdiensten | Beste muziekstreamingservices | Een VPN voor Netflix gebruiken

Kung Fu Panda 3

Video afspelen

In de derde film in de geanimeerde Kung Fu Panda-franchise wordt de panda genaamd Po (ingesproken door Jack Black) volledig geactualiseerd als een onwaarschijnlijke kungfu-meester, maar geconfronteerd met een beetje een identiteitscrisis terwijl hij opnieuw contact maakt met zijn panda-erfgoed. JK Simmons is vermakelijk sluw als de stem van de schurk, die probeert de chi te stelen van alle krijgers in het oude China.

Co-regisseur Jennifer Yuh Nelson blijft suggestieve sequenties creëren in verschillende 2D-animatiestijlen, en de hele film is een kleurrijk, spannend avontuur.

Bekijk op Netflix

Missing Link

Video afspelen

Misschien de meest kindvriendelijke film van stop-motion animatiestudio Laika In Missing Link speelt Zach Galifianakis de stem van het titelpersonage, een sasquatch op zoek naar anderen van zijn soort. Mr. Link, zoals ontdekkingsreiziger Sir Lionel Frost (Hugh Jackman) hem noemt, is een keurige maar naïeve kerel die perfect Engels spreekt, maar de dingen een beetje te letterlijk neemt.

Lionel vergezelt hem op zijn reis naar de Himalaya, terwijl de personages zich verbinden en delen. De lessen zijn misschien eenvoudig, maar de animatie is prachtig gedetailleerd en Galifianakis is altijd grappig als het serieuze, openhartige mythische wezen.

Bekijk op Netflix

GERELATEERD: De 10 beste animatiefilms op Disney+

The Mitchells vs. the Machines

Video afspelen

< p>Roadtrips zijn een kenmerk van gezinsvakanties, maar voor de familie Mitchell in de geanimeerde komedie The Mitchells vs. the Machines verandert een roadtrip met het gezin in een strijd tegen moordende robots. De Mitchells zijn op weg om dochter Katie (ingesproken door Abbi Jacobson) naar de universiteit te brengen wanneer gevoelige machines de mensheid vangen en de wereld overnemen. Op de een of andere manier wordt deze eigenzinnige, disfunctionele familie de laatste hoop van de aarde, en hun strijd tegen de robots helpt hun gebroken familiebanden te versterken.

Bekijk op Netflix

Paddington

Video afspelen

Hoewel Paddington de beer al meer dan 60 jaar bestaat, heeft hij dankzij zijn recente live-action films een heropleving van de popcultuur ervaren. In Paddington reist de overjasdragende beer van zijn geboorteland Peru naar Londen, waar hij wordt opgevangen door de vriendelijke familie Brown.

Paddington veroorzaakt lichte ravage in het huishouden van Brown, zelfs als hij werkt om de familiepatriarch (Hugh Bonneville) voor zich te winnen. Nicole Kidman geniet van haar rol als een sinistere taxidermist die Paddington wil opsporen en hem in een trofee wil veranderen, maar de humor van de film blijft de hele tijd zacht en lief.

Bekijk op Netflix

GERELATEERD : De beste Pixar-films om te streamen op Disney+ in 2022

Pee-wee's Big Holiday

Video afspelen

Volwassenen die zijn opgegroeid met Paul Reubens’ Pee-wee Herman-personage in films en op tv kan hun eigen kinderen kennis laten maken met het gekke mannelijke kind in Pee-wee's Big Holiday. Pee-wee is net zo onverstoorbaar en uitbundig als altijd, zelfs als hij wordt geconfronteerd met bizarre obstakels terwijl hij probeert te reizen van zijn kleine woonplaats naar New York City voor het verjaardagsfeestje van zijn nieuwe vriend Joe Manganiello (die zichzelf speelt).

Reubens combineert domme slapstick met sluwe woordspelingen en een sterk gevoel voor het absurde voor een personage wiens belachelijkheid een universele aantrekkingskracht heeft.

Bekijk op Netflix

The Sea Beest

Video afspelen

Veteraan Disney-animator Chris Williams brengt een langdurig passieproject naar Netflix met The Sea Beast. Williams geeft leven aan een levendige fantasiewereld, waarin maritieme avonturiers vechten tegen angstaanjagende watermonsters om de menselijke populaties te beschermen die kwetsbaar zijn voor aanvallen.

Dat is tenminste wat de koninklijke familie iedereen wil laten geloven, maar een slordige wees en een gerenommeerde jager werken samen om te ontdekken dat het verhaal veel meer is dan wat mensen is verteld. Williams mixt grootschalige actie met eenvoudige levenslessen in een film die net zo vaak schattig en onnozel is als spannend en opwindend.

Bekijk op Netflix

GERELATEERD:< /strong> De beste actiefilms op Amazon Prime Video in 2022

Een Shaun the Sheep-film: Farmageddon

Video afspelen

In Farmagaddeon, de tweede speelfilm met de personages uit de stop-motionanimatieserie Shaun the Sheep, zien Shaun en zijn medeschapen zich bezighouden met het onwaarschijnlijke scenario van een buitenaardse invasie. Natuurlijk is deze alien lief en innemend, passend bij de stuntelige, sluwe kudde op de boerderij.

De animatie behoudt zijn mooie handgemaakte charme, en de filmmakers blijven de geest van klassieke stille komedie vangen met de woordeloze capriolen van Shaun en zijn vrienden, of ze nu vluchten voor overheidsagenten of gewoon knoeien met de ongelukkige boer.

Bekijk op Netflix

The Willoughbys

Video afspelen

Het is een beetje onaangenaam om de kinderen in een geanimeerde familiefilm wees te laten zijn, maar The Willoughbys zorgt er op de een of andere manier voor dat het werkt. De broers en zussen Willoughby bedenken een uitgebreid plan om zich te ontdoen van hun rijke, lafhartige ouders, en ze vinden zelfs geschikte vervangende ouderfiguren als back-up. De sprankelende, met snoep bedekte visuele stijl van de film balanceert het ongerijmde donkere onderwerp, Tim Burton en Roald Dahl gekanaliseerd met inventieve animatie en morbide humor.

Watch on Netflix The Best Streaming Devices of 2022 Best Streaming Device Overall Roku Streaming Stick 4K (2021) Amazon

$24.99
$49.99 Bespaar 50%

Beste budget-streamingapparaat Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 29,99
 

Beste Roku-streamingapparaat Roku Ultra (2020) Amazon

$ 89,99
 

Beste Fire TV-apparaat Fire TV Stick 4K (2021) Amazon

$ 24,99
$49,99 Bespaar 50%

Beste Google TV-apparaat Chromecast met Google TV (2020) Koop nu Beste Android TV-apparaat NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon < p class="product-price">$ 199,99
 

Beste Apple TV-apparaat Apple TV 4K (2021) Amazon

$ 99,99
$179,00 Bespaar 44%

LEES VOLGENDE

  • › De beste Pixar-films om te streamen op Disney+ in 2022
  • › 10 films die je deze Thanksgiving moet zien
  • › De 10 beste animatiefilms op Disney+
  • › De beste speciale streamingdiensten van 2022
  • › Je Netflix-abonnement wordt weer duurder
  • › Apple laat een van de meest verwarrende App Store-regels vallen
  • › Wat is er gebeurd met 3D-desktops zoals Bumptop?
  • › Windows 11 heeft nu camera-opties in de snelle instellingen