Apple M2 MacBook Air nu te koop voor de laagste prijs ooit

0
259
Justin Duino/How-To Geek

Apple heeft eerder dit jaar de nieuwe MacBook Air uitgebracht , compleet met een gereviseerd ontwerp en de nieuwe M2-chip van het bedrijf. Nu kun je er een kopen voor $ 150 korting bij Amazon, de beste korting tot nu toe.

Amazon heeft de instapmodel M2 MacBook Air verlaagd naar $ 1.049,00, een korting van $ 150 op de oorspronkelijke prijs (13% korting). Het heeft een 13,6-inch "Liquid Retina Display" met een inkeping aan de bovenkant voor de webcam, 8 GB RAM, een 256 GB SSD voor opslag, een vingerafdruksensor voor inloggen en authenticatie en een toetsenbord met achtergrondverlichting. Voor connectiviteit krijg je twee Thunderbolt 4/USB 4 Type-C-poorten, MagSafe 3 voor opladen (de Type-C-poorten kunnen ook de laptop opladen), een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, Wi-Fi 6 en Bluetooth 5.0.

2022 MacBook Air met M2

Dit is het instapmodel van de nieuwe M2 MacBook Air, met 256 GB interne opslag en 8 GB RAM.

Amazon

$1049,00
$ 1199,00 Bespaar 13%

Best Buy

$ 1199,00
 

Naast het bijgewerkte ontwerp is het belangrijkste verkoopargument hier de M2-chip, de nieuwste System-on-a-Chip (SoC) van Apple, bedoeld voor Mac-computers. Het is sneller dan de basis M1-chip (niet de M1 Pro, Max, enz.) in de vorige Air, en maakt dit een geweldige computer voor alles, van jongleren met Word-documenten tot lichte videobewerking. De opslag in dit instapmodel is echter iets langzamer dan de M1 Air, die nog steeds beschikbaar is voor $ 899.

De huidige verkoop is geen wereldschokkende korting, maar gezien de laptop is een Apple-product en is slechts een paar maanden oud, het is niet te armoedig. Als je op het hek zit, bekijk dan de MacBook Air M2-recensie van onze zustersite, ReviewGeek.

LEES VOLGENDE

  • › Windows 11 heeft nu camera-opties in de snelle instellingen
  • › Ongecontroleerde raketlandingen in de ruimte vinden nog steeds plaats
  • › Mastodon gaat van de grond: waarom het mijn favoriete sociale medianetwerk is
  • › De beste VPN-services voor Netflix in 2022
  • › Wat is er gebeurd met 3D-desktops zoals Bumptop?
  • › Moet u uw boiler uitschakelen terwijl u op vakantie bent?