Slik sletter du LinkedIn-kontoen din

0
69

LinkedIn er ikke knutepunktet for profesjonelt nettverk det pleide å være. Hvis du er lei av å bli bombardert av en endeløs strøm av oppfordringer, er det å slette LinkedIn-kontoen din veien å gå.

Men som alle sosiale medieplattformer, er permanent sletting av kontoen din irreversibel. Du kan aktivere kontoen din på nytt ved å logge på innen 14 dager, men du vil fortsatt miste følgene dine, gruppemedlemskap, anbefalinger, anbefalinger og eventuelle ventende invitasjoner.

Innholdsfortegnelse

    Så tenk nøye før du avslutter LinkedIn-kontoen din, spesielt hvis du har en Premium-konto.

    Slik sletter du LinkedIn-kontoen din på en PC

    Enten datamaskinen din kjører Windows, Mac eller Linux, kan du få tilgang til og slette kontoen din ved å bruke de samme trinnene via en nettleser.

    1. Åpne først LinkedIn i nettleseren din og klikk på det lille profilbildet som er synlig øverst til høyre. Velg Innstillinger & Personvern fra rullegardinmenyen.
    < ol start="2">>

  • Rull ned til Kontoadministrasjon-delen nederst og velg Lukk konto.
    1. Du vil bli advart om å miste anbefalingene og anbefalingene dine når du deaktiverer LinkedIn-kontoen din. Klikk Fortsett for å fortsette likevel.

    1. Velg en årsak til hvorfor du avslutter kontoen din. Hvis årsaken din ikke er på listen, velg Annet og skriv den med dine egne ord.
    1. Til slutt, skriv inn kontopassordet ditt for å bekrefte slettingen av LinkedIn-kontoen din.

    Din LinkedIn-konto er nå stengt. Som nettstedet informerer deg om, vil det ta noen dager før LinkedIn-dataene dine slutter å vises på søkemotorer.

    Slik sletter du LinkedIn-kontoen din på en smarttelefon

    Trinnene for å slette kontoen din på LinkedIn-mobilappen er praktisk talt identiske på Android- og iOS-enheter.

    1. Åpne LinkedIn-appen på smarttelefonen og trykk på profilbildet ditt øverst i hjørnet. Dette gir en kort meny. Velg Innstillinger.
    1. Velg kontoinnstillinger.

      >

    1. Rull ned til Kontoadministrasjon-delen nederst og trykk på Lukk konto-alternativet.
    1. Herfra av er trinnene de samme som på skrivebordsnettstedet. Trykk på Fortsett for å fortsette.
    1. Velg nå en grunn for å slette LinkedIn-kontoen din, bruk alternativet Annet hvis du vil angi en egendefinert årsak. Trykk på Neste når du er ferdig.
    < ol start="6">

  • Skriv inn passordet ditt for å bekrefte og slette kontoen din.
  • Hvordan reaktiverer du din slettede LinkedIn-konto

    Hvis du ombestemmer deg om å stenge kontoen din innen 14 dager etter at du har deaktivert den, kan du gjenopprette kontoen din. Husk at dette ikke vil bringe tilbake ting som ventende invitasjoner eller påtegninger, uansett hvor kort tid som har gått.

    1. For å reaktivere den slettede LinkedIn-kontoen din, åpne LinkedIn i nettleseren din. Du vil bli bedt om å opprette en konto.

      >

    1. Velg Logg på og skriv inn påloggingsdetaljene dine.
    1. Du vil se alternativet for å aktivere kontoen din på nytt. Velg Ja, reaktiver-knappen.
    1. LinkedIn vil begynne å reaktivere kontoen din og sende deg en e-post når kontoen din er klar for tilgang.
    1. Når du mottar e-posten, åpne meldingen og velg alternativet Bekreft e-posten din. Du kan også logge på normalt fra en ny fane.

    Og akkurat som det kan du bruke LinkedIn-kontoen din igjen.