Hvordan se 2022 NASCAR Championship Online uten kabel

0
85

NASCAR Cup Series Championship-løpet er planlagt til 15:00 Eastern Time (ET) søndag 6. november 2022 på Phoenix Raceway. The National Broadcasting Company (NBC) har videokringkastingsrettigheter for NASCAR Cup Series Championship.

Du kan se begivenheten på nettet via live-TV-strømmetjenesteleverandører med NBC i kanalutvalget.

Innholdsfortegnelse

  YouTube TV koster $64,99 per måned. Hvis du er en ny abonnent, dra nytte av den gratis prøveperioden for å streame NASCAR Championship. Husk å si opp abonnementet ditt før prøveperioden avsluttes, slik at du ikke blir belastet.

  YouTube TV er kun tilgjengelig i USA. Utenfor USA kan du kanskje få tilgang til strømmetjenesten ved hjelp av et virtuelt privat nettverk (VPN). Her er noen av de beste VPN-ene for å omgå YouTube TVs geo-begrensning.

  Peacock TV

  2022 NASCAR Cup Series og Xfinity Series Championship vil sendes på Peacock gjennom NBC. Selv om Peacock TV er gratis, trenger du et “Premium”- eller “Premium Plus”-abonnement for å streame live sport og arrangementer.

  Peacocks Premium-abonnement koster $4,99/måned, mens det annonsefrie Premium Plus-abonnementet koster $9,99/måned.

  Strømmetjenesten tilbyr et spesielt årlig abonnement for NASCAR-fans og -elskere. For $ 19,99/år kan du livestreame alt NASCAR og andre sportsbegivenheter på enhetene dine. Tilbudet er begrenset til kun nye abonnenter.

  Strømmeenheten din må være i USA for å få tilgang til Peacock. Tjenesten er også tilgjengelig i følgende amerikanske territorier: Puerto Rico, Nord-Marianene, De amerikanske jomfruøyene, Guam og Amerikansk Samoa. Hvis du har et Peacock-abonnement utenfor USA, bruk en VPN for å livestreame NASCAR-mesterskapet.

  fuboTV

  FuboTV gir tilgang til NBC og hundrevis av andre direktesendte sportskanaler for $69,99/måned. Hvis du ikke har et fuboTV-abonnement, opprett en konto og nyt den 7-dagers gratis prøveversjonen. Hvis du bare er interessert i NASCAR Championship, meld deg på fuboTV mellom 2. og 8. november og kanseller abonnementet ditt etter mesterskapet, slik at du ikke blir fakturert.

  I likhet med Peacock og YouTube TV, er NBC på fuboTV tilgjengelig i USA og amerikanske territorier. Bruk en VPN for å registrere deg og få tilgang til fuboTV hvis du ikke er bosatt i USA

  Sling TV

  Et Blue-abonnement på $35/måned gir deg tilgang til NBCs NASCAR Championship-livestream på alle Sling-kompatible enheter. Du får 50 % rabatt på ditt første Sling TV-abonnement hvis du er en ny bruker.

  Selv om Sling TV ikke alltid tilbyr gratis prøveversjoner, er $17,50 per måned et rimelig kupp. Du kan være heldig å få et gratis prøvetilbud på registreringssiden, men det er ikke garantert.

  Sling TV er også eksklusivt for USA, så du trenger en VPN for å streame mesterskapet i utlandet.

  Hulu med direktesendt TV

  Med Hulu + Live TV-planen ($69,99/måned) kan du se NASCAR-mesterskapet hjemme eller på farten. Planen er annonsestøttet – forvent å se annonser på skjermen mens du strømmer NASCAR-løp. Kjøp $75,99/måned Hulu (ingen annonser) + Live TV-abonnement for en annonsefri opplevelse.

  Merk: Hulu er kun tilgjengelig i USA, og gratis prøveversjoner er ikke tilgjengelig for begge Hulu + Live TV-planene.

  DirecTV Stream (tidligere AT&T TV)

  Alle DirecTV Stream-abonnementer inkluderer kanalen National Broadcasting Company (NBC). Det billigste DirecTV Stream-abonnementet (underholdningspakke) koster $69,99/måned. Heldigvis er det en 5-dagers prøveperiode for nye kunder. Du kan se NASCAR-mesterskapet på DirecTV gratis hvis du registrerer en ny konto.

  DirecTV Stream fungerer i USA og amerikanske territorier – unntatt Puerto Rico og De amerikanske jomfruøyene – uten restriksjoner. Bruk disse gratis VPN-tjenestene for å få tilgang til DirecTV Stream i geoblokkerte land eller regioner.

  Strøm NASCAR Cup Series Championship Online

  Dette er de beste plattformene for å se 2022 NASCAR-mesterskapet uten kabel-TV. Peacock TV ($4,99) er det billigste strømmealternativet. Registrer deg på strømmeplattformer med gratis prøvetilbud – DirecTV Stream, fuboTV, YouTube TV og Peacock TV – for å streame arrangementet gratis.

  Mens du venter på mesterskapet, kan du se høydepunktene fra Daytona 500, Cup-sluttspillet og tidligere NASCAR Cup Series-løp på FOX Sports, NBC Sports og USA Network.