13 gratis Halloween-spill på nett for en spøkelsesaktig god tid

0
85

Leter du etter et morsomt sesongbasert spill å spille i en kaffepause? Vil du ha noen søte Halloween-spill som er trygge for barna dine? Disse gratis online Halloween-spillene er morsomme for både voksne og barn.

Du kan kontrollere et telekinetisk gresskar som prøver å overleve eller finne veien gjennom et forvirrende, hjemsøkt hus. For et roligere spill, prøv et kortspill med Halloween-tema eller utfordre deg selv til mahjong. Uansett hvilken spillsjanger du liker best, har denne listen deg dekket.

Innholdsfortegnelse

  Husk at gratis nettspill vanligvis viser deg en annonse eller to før du spiller eller mellom nivåer.

  1. Telekinetisk gresskar

  Du er et modent gresskar som prøver å overleve mens roboter har tatt over planeten. Bruk dine telekinetiske krefter for å eliminere de angripende dronene. Flytt objekter med tankene dine, teleporter til forskjellige steder, og hold deg i live i dette unike futuristiske arkadespillet.

  Dra musen for å flytte objekter, dobbeltklikk for å teleportere, og se hvor høyt du kan score før du blir slått ut.

  2. Stupid Zombies

  En langvarig favoritt er tilgjengelig rett i nettleseren din, Stupid Zombies. Ta deg gjennom hvert nivå ved å ta ned zombiene rundt deg. Du har begrenset ammunisjon, så sikt godt og dra nytte av rikosjetten fra hvert skudd du avgir.

  Dra musen for å sikte og slipp for å skyte. Det er tonnevis av nivåer å jobbe deg gjennom, og finpusse skyteferdighetene dine mens du går.

  3. Matlaging raskt Halloween

  Server de sultne middagsgjestene deres Halloween-godbiter før timeren går ut, og de blir utålmodige. Målet ditt er å samle mynter ved å lykkes med å betjene så mange kunder som mulig for å gå videre til neste nivå.

  Bruk museknappen til å plassere maten på grillen og rør i gryten. Deretter velger du varen som skal serveres til gjesten.

  Puslespill

  Gjør deg klar til å møte de vandøde eller kle opp jack-o-lanternen med disse Halloween-gåtene.

  4. Forgotten Hill: Høst

  Løs gåter for å komme deg gjennom det skremmende huset i Forgotten Hill: Fall. Alt du har er en lommelykt, så bruk den til å finne gjenstander du kan samle i hvert rom. Når du beveger deg rundt i huset, vil du se mange gåter. Hvordan du løser dem er et mysterium i seg selv, men verdt det.

  Bruk museknappen for å samle gjenstander, gå gjennom rom, og presenter gjenstandene du finner for å løse gåtene.

  5. Adam og Eva: Zombier

  Hvis du noen gang har drømt om å være en huleboer med ferdighetene til å løpe unna kattezombier, er dette spillet for deg. Adam and Eve: Zombies er et puslespill i tegneseriestil der du må finne ut hva du skal velge for å beseire de mjauende zombiene som blokkerer flukten din.

  Bruk museknappen for å velge elementer, flytte objekter , og få Adam ut derfra.

  6. Boo

  For en funky måte å spille Simon Says på, sjekk ut Boo. Bruk malingen, hatten, øyelappene og andre gjenstander for å lage et gresskar som matcher det du ser. For eksempel kan det hende du trenger ett hvitt øye, ett svart øye og en kombinasjon av gule og blå gresskar.

  Målet ditt er å finne ut hva du skal gjøre i riktig rekkefølge og med riktige farger for å lage det matchende gresskaret. Ikke la deg lure; det er tøffere enn det ser ut.

  Kort- og brettspill

  Eventyrspill er ikke for alle. Kanskje du bare vil ha et avslappende uformelt spill med litt Halloween-teft.

  7. Spooky Tripeaks

  Hvis du liker kortspill, hvorfor ikke et morsomt Spooky Tripeaks Halloween-spill? Spillet er som alle andre Tripeaks du har likt. Spill et kort ett høyere eller lavere enn kortet som vises for å tømme brettet. Du kan bruke jokere og få bonuser ved å klikke på spøkelset, ghouls og andre skumle karakterer på skjermen.

  Bruk museknappen til å velge et kort, snu det neste i kortstokken, eller sprett en karakter for noe ekstra. Se om du kan spille deg gjennom alle 100 skumle nivåene.

  8. Halloween Connect

  Mahjong, noen? For en skummel måte å spille favorittspillet ditt på, gir Halloween Connect deg et matchende mahjong-spill med juletema med uhyggelig bakgrunnsmusikk.

  Velg to matchende fliser ved siden av hverandre, koble sammen gjennom ryddede fliser, eller link på utsiden av brettet. Beveg deg gjennom nivåene, samle kjedebonuser, og se hvor mye tid det tar for deg å score.

  Barnespill

  Selv om du kanskje finner ett eller flere av spillene ovenfor som passer for barnet ditt, er de nedenfor laget spesielt for barn.

  9. Arthurs triks og godbiter

  A PBS barn’ favoritt i mange år, Arthur blir med på feriemoroa. Arthur's Tricks and Treats er et slags søtt matchende spill. Hver trick-or-treater dukker opp med en forespørsel om godteri, frukt eller andre ting. Velg de riktige søtsakene og dra dem til gjesten for å gå videre til neste.

  Bruk museknappen til å velge og dra elementer og fyll på godisbollen.

  10. Moonlight Mazes

  Bli med Buster og D.W. mens du søker etter steiner, frosker, sommerfugler og andre gjenstander i en maislabyrint på Reed-familiens gård. Lykten din lyser veien når du finner gjenstandene dine og tar deg til labyrintutgangen.

  Bruk piltastene på tastaturet eller pilen knappene på skjermen for å flytte. Gå opp til en gjenstand for å samle den, gå ut og gå videre til neste labyrint.

  11. Halloween ordsøk

  Hvis barnet ditt liker ordsøkeoppgaver, vil de elske denne fulle av Halloween-ord å finne. Du har ni ord å spore opp som kan være på tvers, ned, diagonalt eller bakover. Finn alle ordene i puslespillet og gå videre til neste.

  Bruk musen til å dra gjennom bokstavene i hver ord.

  12. Halloween Bubble Shooter

  Bobleskytere er alltid gøy, og dette Halloween-temaalternativet for barn er ikke annerledes. Boblene spretter ut av gryten og flyter dit du leder dem.

  Bruk museknappen for å sikte og frigjøre en boble av samme farge eller mønster for å matche tre eller flere og fjerne dem. Fortsett å matche og fjerne bobler før de når bunnen.

  13. Halloween Memory

  Minnespill er flotte for barn, spesielt unge. Dette Halloween Memory-spillet tilbyr søte karakterer, pene lydeffekter og morsom musikk.

  Bruk museknappen for å velge ett kort om gangen tid. Prøv å huske hvilke kort som er hvor du skal lage fyrstikker og gå gjennom nivåene.

  Mange høytider er bra for temabaserte nettspill, og Halloween er intet unntak. Ha en hyggelig tid frem til Halloween-festen eller trick-or-treating-eventyret med disse underholdende spillene.

  God Halloween!