8 kreative “Happy Birthday” Instagram-historieideer du bør prøve

0
92

Instagram er en flott plattform for å dele minner, feire bemerkelsesverdige øyeblikk av livet ditt, og selvfølgelig legge ut selfies. Instagram’er også perfekt for å ønske noen gratulerer med dagen.

Av alle Instagram-funksjoner er Instagram-historier det beste for å dele bursdagsrop. De tilbyr mange verktøy for å levere gratulasjonsønsker til noen på en kreativ måte. I denne opplæringen deler vi noen morsomme og spennende Instagram-historieideer til gratulerer med dagen for din inspirasjon.

Innholdsfortegnelse

  Instagram sender ikke brukere et varsel på bursdagen deres, så hvorfor gjør du det ikke i stedet? Et bursdagsvarsel lar ikke bare vennen din eller kjære vite at du husker bursdagen deres, men varsler også vanlige venner og følgere om at det er på tide å feire.

  Slik kan du lage en IG-historie med et bursdagsvarsel i noen få enkle trinn:

  1. Åpne Instagram-appen og lag en ny Instagram-historie.
  2. For en enkel tekstvarsling, velg Opprett på venstre side av skjermen og velg bakgrunnsfargen for historien din.
   < li>Velg Neste for å gå til neste skjermbilde.
  1. På neste skjermbilde bruker du tekstverktøyet og børsteverktøyet for å lage en varslingsboks med bursdagsmeldingen. Ikke glem å bruke Instagram-brukernavnet (begynner med @) til personen slik at de får et varsel om at du har nevnt dem i en historie.

  Du kan tilpasse bursdagsvarslingshistorien din ved å endre fontene til bursdagsteksten, legge til emojier, klistremerker, gifs og mer. I stedet for en farget bakgrunn kan du bruke et bilde (eller bilder) av bursdagspersonen eller et bilde av deg sammen med dem. Det er alltid hyggelig å få et varsel på sosiale medier om at andre husker bursdagen din.

  2. Bursdagsnedtelling

  En av de mer kreative Insta-historiefunksjonene er en bursdagsnedtelling. Dette er en fin måte å få følgerne dine til å feire besties bursdag med deg, samt fortelle følgerne dine om din egen bursdagsfest på forhånd.

  Slik bruker du bursdagsnedtellingen for å minne følgerne dine på å gratulere deg eller en av dine beste venner.

  1. Åpne en ny Instagram-historie.
  2. Velg en farget bakgrunn, ta et levende bilde eller en kort video, eller velg et bilde fra galleriet ditt for å bruke som bakgrunn for bursdagsnedtellingen.
  3. Velg det firkantede smilefjeset øverst til høyre for å åpne klistremerkemenyen.
  4. Rull ned og velg nedtellingsklistremerket.
   >

  1. Endre nedtellingsnavnet til bursdagsmelding.
  2. Velg Angi sluttdato og -tid for å angi klokkeslett og dato for bursdagsfeiringen.
   < li>Velg det fargede sirkelikonet øverst på skjermen for å endre fargen på bursdagsnedtellingen.
   < li>Velg Ferdig for å bekrefte.

  Du kan deretter endre størrelsen og flytte nedtellingen for å gjøre mer plass til bilder, klistremerker, plassering, gif-er og andre Instagram-tekster. Når du har publisert nedtellingen din, vil Instagram lagre den og la deg bruke den på nytt senere.

  3. Bursdagsavsløring

  En annen kreativ Instagram-historieide for et bursdagskort er en bursdagsavsløring. Alt du trenger er et bilde av bursdagspersonen og muligheten til å bruke et markørverktøy. Du kan gjøre denne så enkel eller så komplisert du vil. For å lage en bursdagsavsløringshistorie på Instagram, følg trinnene nedenfor.

  1. Åpne en ny Instagram-historie og velg bildet du vil bruke fra galleriet ditt.
  2. Velg markørverktøyet fra tegneverktøyene.
  1. Velg fargen nederst på skjermen, og trykk og hold på skjermen til fargen fyller bakgrunnen.
  2. Velg nå viskelærverktøyet og begynn å avsløre emnet for historien din. Du kan endre størrelsen på verktøyet og bli kreativ ved å tegne forskjellige former, som stjerner eller hjerter.
  1. Når du er fornøyd med designet, publiser historien din.

  Du kan legge til så mange detaljer som du vil til bursdagen din avsløre historien. Ta med en bursdagsmelding, bruk uthevingsverktøyet til å understreke motivet ditt, lag aksenter med gif-er eller klistremerker og mer.

  4. Bursdagskollasje

  Hvis du er i nærheten av personen som feirer bursdagen og har mange minneverdige øyeblikk sammen, er den beste måten å dele dem på gjennom bursdagskollasjen.

  Du kan bruke din egen fantasi og kreativitet og lage en fotokollasje ved å bruke Instagram story collage-verktøyet eller bruke en tredjepartsapp som Canva. På Canva finner du tusenvis av Instagram-historiemaler for enhver stil og anledning. For å få tilgang til listen over maler, åpne Canva, registrer deg for en konto (eller logg på kontoen din), følg deretter banen Maler > Sosiale medier > Instagram-historie.

  Alternativt kan du bruke søkefeltet på øverst på skjermen og skriv inn Gratulerer med dagen. Dette vil gi deg en liste over relative maler som du kan bruke til å lage din bursdagsfotokollasje på Instagram.

  5. Bursdagsmemes

  Vil du sørge for at bursdagspersonen får en god latter på sin spesielle dag? Sett deretter inn et bursdagsmeme i bursdagshistorien deres på Instagram. Du kan gå så langt som å lage din egen meme med en innsidespøk ved å bruke et av gratisverktøyene for å lage memer.

  Det enkleste verktøyet å bruke er Meme Generator. Galleriet deres gir deg tilgang til de mest populære memene og kan hjelpe deg med å automatisk plassere teksten på enhver mal.

  6. Bursdagsoverraskelse

  Kan du ikke delta på bursdagsfesten til bursdagspersonen? Du kan fortsatt bruke Instagram-historiene dine til å overraske dem med en gave eller et morsomt minne.

  Du må lage en serie historier og sette bildeteksten Trykk for en bursdagsoverraskelse på det første lysbildet. På slutten av serien, legg ut en overraskelseshistorie. Det kan være et bilde med det første minnet du har av bursdagspersonen, et pinlig bilde av dere to sammen, eller bare et bilde eller et skjermbilde av gaven til dem.

  7. Bursdagskake

  Hvis du ikke kan gi dem en ekte kake, er den virtuelle Instagram-kaken det nest beste. Velg en gif for å levere en animert kake rett til DM-ene deres, bruk et lagerbilde av en deilig bursdagskake, eller tegn din egen tilpassede kake med fargene og tingene de liker.

  For å gjøre bursdagskakehistoriene dine mer interaktive, legg til en bildetekst som sier noe sånt som “trykk for å blåse ut stearinlys 8221; eller “kom med et ønske,” legg deretter til en ny historie med lysene blåst ut.

  8. Bursdagsbingo

  Har du og bursdagspersonen mange felles venner på Instagram? Organiser en bursdagsbingo og få alle med på feiringen.

  Samle morsomme/interessante/pinlige fakta og trekk ved bursdagspersonen og kompiler dem til én stor bingomal for å dele på Instagram-historien din. Publiser malen på bursdagen deres og be andre venner om å bli med deg på en runde med bursdagsbingo. Ikke glem å nevne dem i historien din, slik at alle kan legge den ut på nytt med fakta de vet om krysset over. Når du har fylt ut bingomalen, kan du legge ut en ny feirende historie som kunngjør at runden med bursdagsbingo er ferdig.

  Flere Instagram-ideer til gratulerer med dagen

  < p>Instagram er den perfekte plattformen for å sende dine virtuelle bursdagsønsker. Hvis du ikke vil bruke noen av bursdagsideene ovenfra, kan du ganske enkelt Google bursdagssitater for å inkludere i Instagram-historien din eller et Instagram-innlegg. Sistnevnte er et godt alternativ hvis du vil at bursdagsinnlegget skal vises blant følgerne dine’ Instagram-feed.