Spara stort på Pixel 6a, CCleaner Pro, Amazon-produkter och mer

0
95
Google, CCleaner, Amazon, Anker Soundcore

Välkommen första onsdagen i oktober! Höst i luften, pumpa spice lattes finns i överflöd, och vi har de senaste detaljerna om veckans bästa erbjudanden. Den här gången hittade vi ett fantastiskt erbjudande om Pixel 6a, en fantastisk rabatt på den redan överkomliga Amazon Fire 7-surfplattan, och din tid är nästan ute för att ladda ner CCleaner Pro för $1. Låt oss komma till det!

Google Pixel 6a för $349 ($100 rabatt)

Google

Den praktiskt taget helt nya Google Pixel 6a har varit till försäljning mer än vad den inte har gjort sedan enheten lanserades i juli, men även om tidigare erbjudanden kom med en aktiveringsförbehåll kopplad till det bästa priset, så är det inte fallet det här tid runt. För $349 ($100 rabatt) utan begränsningar får du en robust telefon i mellanklassen med Googles första generationens Tensor-chip, en Pixel-perfekt 12 MP-kamera och IP67 vatten- och dammskydd, plus att du’ kommer att njuta av de senaste versionerna av Android i många år framöver.

Google Pixel 6a

Pixel 6a har Googles förstaparts Tensor-chip, 12 MP-kamera och IP67 vatten- och dammskydd.

Amazon

349,00 USD
$449,00 Spara 22%

Sista chansen att skaffa CCleaner Pro för $1 ($29,95 Värde)

CCleaner

Tiden rinner ut för att ladda ner CCleaner Pro för bara $1 ($29,95 värde). Under ett år får du full tillgång till ett kraftfullt PC-underhållsverktyg som kan rensa skräp, frigöra lagringsutrymme och förbättra din enhets prestanda. Inte bara det, det kan också ge din dator en hälsokontroll, upptäcka och ta bort internetspårare, hålla dina drivrutiner uppdaterade och mer.

För att aktivera hela ditt år av CCleaner Pro för en dollar nu, prenumerera på nyhetsbrevet How-To Geek Deals och följ stegen på sidan efter registrering. Du har mindre än en vecka på dig att lösa in det här erbjudandet, så gör anspråk på det så snart du kan.

< h3>CCleaner Pro

CCleaner Pro är ett ledande PC-underhållsverktyg som kan rensa skräp, frigöra lagringsutrymme och öka din enhets prestanda.

Hämta nu

Amazon Fire 7-surfplatta för 44,99 USD (15 USD rabatt)

Amazon

Även om Samsung får det mesta av ryktet när det kommer till Android-surfplattor, får vi inte glömma Amazons Fire-sortiment. Okej, Fire 7-surfplattan kanske bara kör en kluven version av Android, men ändå är dessa enheter prisvärda, bärbara och utmärkta för att njuta av innehåll från dina favoritappar, inklusive Netflix, Disney+, Kindle och mer. Specifikationerna är på den ynka sidan, med endast 16 GB lagringsutrymme och 2 GB RAM-minne kopplat till en 7″ display, men för det väldigt låga priset är det en perfekt strömnings- eller läsenhet.

Amazon Fire 7 Tablet

Amazon Fire 7 är en prisvärd surfplatta designad för att njuta av ditt favoritinnehåll från appar som Netflix, Disney+, Kindle och mer

Länkikon How-To Geeks recensionsresultat: 7/10Amazon

44,99 USD
59,99 USD Spara 25 %

Bäst Köp

44,99 USD
59,99 USD Spara 25 %

Mål

44,99 USD
59,99 USD Spara 25 %

Amazon Luna Controller för $39,99 ($30 rabatt)

Amazon

Precis som Google kastar in handduken på sin molnspelplattform Stadia, kommer Amazon in för att påminna alla om att deras speltjänst fortfarande finns med det bästa erbjudandet någonsin på Luna Controller. Det coola med just den här enheten är att den använder Wi-Fi för att ansluta till Amazon Luna (som du behöver ett Prime-medlemskap, men det finns också ett dedikerat Bluetooth-läge som låter dig para ihop den med din PC och spela som alla andra Bluetooth-kontroller.

Amazon Luna Controller

Amazon Luna Controller-funktioner Wi-Fi- och Bluetooth-lägen som låter dig använda både Amazon Lunas molnspelplattform och inbyggda PC-spel för en upplevelse med låg latens.

Amazon

39,99 USD
69,99 USD Spara 43 %

Soundcore Liberty 4 för $149,99 + gratis present ($25,99 värde)

Anker Soundcore

Ankers senaste hörsnäckor har precis kommit ut på marknaden, och för att fira lanseringen har företaget en ganska snygg affär på gång på deras hemsida. Fram till slutet av oktober (eller så långt lagret räcker) kan du köpa ett helt nytt par Soundcore Liberty 4-örsnäckor för 149,99 USD och få en gratis present värd 25,99 USD. Gåvor inkluderar en PowerLine III USB-C till USB-C-kabel eller en 32W Anker 323-laddare. Tänk på att tillbehöret är begränsat till 500 presenter vardera, så om du är intresserad, kasta dig ut på det här erbjudandet så snart du kan.

Soundcore Liberty 4 + gratis gåva

Anker Soundcore Liberty 4 hörlurar har klart ljud, uppslukande rumsligt ljud och en integrerad pulssensor.

Köp nu

 

LÄS NÄSTA

  • › Så här åtgärdar du “Ditt system har slut på programminne” på en Mac
  • › Apple iPhone 14 recension: Det säkra valet som är värt att köpa
  • › Varför är ett stativ för bärbar dator nästa skrivbordstillbehör du behöver
  • › 8 tecken på att din dators nätaggregat inte fungerar
  • › Vi ville ha en Star Trek-replikator och allt vi fick var Keurig-maskiner
  • › Vilken är den billigaste streamingtjänsten för livesport?