Home Norsk HBO Max fungerer ikke på Roku? 8 rettelser å prøve

HBO Max fungerer ikke på Roku? 8 rettelser å prøve

0

Til tross for at det er hjemmet til venner og en rekke andre elskede TV-serier, kaster HBO Max noen ganger opp rare feil som ikke kan forklares – spesielt på Roku-enheter. Hvis HBO Max-appen din ikke fungerer når den skal, er det flere trinn du kan ta.

De fleste av disse rettelsene er enkle nok til at selv den mest ikke-teknologikyndige personen kan løse dem uten problemer. For eksempel er bufring og avspillingsproblemer vanlige problemer med enkle løsninger.

Innholdsfortegnelse

  Sjekk Internett-tilkoblingen din

  Hvis serverne ikke er nede, er det neste feilsøkingstrinn for å sjekke internettforbindelsen. Sørg først for at ruteren din fungerer, og sjekk deretter at du oppfyller minimumsbåndbreddekravene for strømmetjenesten.

  I følge HBO Max trenger du en nedlastingshastighet på minst 25 Mbps for å strømme innhold i 4K. Alt mindre enn det, og du vil ikke få hele opplevelsen. HBO Max foreslår også Wi-Fi-hastigheter på 50 Mbps eller mer for den beste filmopplevelsen.

  Slå av VPN-en

  Et VPN (Virtual Private Network) beskytter deg når du surfer på nettet. Når den brukes med en strømmetjeneste, kan den gi deg tilgang til innhold som bare er tilgjengelig i andre land. Det kan imidlertid også forstyrre ytelsen til strømmetjenester.

  Deaktiver VPN-en mens du ser på HBO Max og sjekk om ytelsen forbedres. Det kan være akkurat det du trenger for å fikse HBO Max på strømmeenheten din.

  Start din Roku på nytt

  Den utprøvde metoden for å slå den av og på igjen, gjelder også for Roku.

  1. Velg System > Strøm > Omstart av systemet > Omstart.

  Den gjør akkurat det du forventer at den skal gjøre – den vil starte din Roku på nytt og forhåpentligvis løse opp eventuelle problemer med ytelsen. En strømsyklus er en av de enkleste trinnene du kan ta

  Oppdater din Roku

  Etter at du har tatt tak i alle potensielle årsaker eller nettverksproblemer, er det neste du må undersøke din Roku seg selv. Sørg for at den bruker den nyeste versjonen av fastvaren.

  1. Trykk på Roku Hjem-knappen for å gå tilbake til Roku-startskjermen.
  2. Velg Innstillinger-menyen > System > Programvare oppdatering.

  Hvis det er en systemoppdatering tilgjengelig, vil Roku automatisk laste den ned.

  Tøm Roku-bufferen

  Visste du at Roku-en din hadde en cache? Det fungerer ikke helt som det ville gjort i en nettleser, men det kan fortsatt være hjemmet til lagrede data med feil som kan forstyrre ytelsen til en app. Den gode nyheten er at det er relativt enkelt å fjerne.

  1. Velg HBO Max-kanalen fra startskjermen og trykk på Asterisk-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg Fjern kanal.
  3. Etter dette starter du Roku-enheten på nytt for å utføre en fullstendig omstart av systemet.

  Dette vil ikke bare tømme HBO Max-bufferen, men også slette kanalen fra enheten din. Deretter må du installere HBO Max på nytt fra kanalbutikken og logge på igjen.

  Endre passordet for HBO Max-kontoen din

  Dette er en merkelig løsning, men Roku-brukere har rapportert at det fungerer. Så ta det med en klype salt. Logg av kontoen din på Roku, og endre passordet ditt. Siden du ikke kan gjøre dette gjennom Roku, må du bruke en nettleser.

  1. Åpne HBO Max i en nettleser.
  2. Velg profilikonet ditt øverst til høyre og velg Innstillinger.
   < li>Under Konto velger du blyantikonet ved siden av passordet ditt.
  1. Du blir bedt om å angi en sekssifret bekreftelseskode sendt til e-posten din. Skriv inn denne koden og velg Fortsett.

   li>Du vil bli bedt om å skrive inn det nye passordet ditt to ganger på neste skjerm. Gjør det, så får du et nytt passord.

   Etter at du har endret passordet ditt, logger du på HBO Max-kontoen din på Roku igjen.

   Utfør en fabrikktilbakestilling

   Hvis ingenting annet fungerer (eller du støter på andre problemer i tillegg til bare HBO Max), kan du utføre en tilbakestilling av systemet for å fjerne systemet for potensielle feil fullstendig. Igjen, du må installere alle kanalene dine på nytt og logge på dem igjen. Betrakt fabrikktilbakestillingsalternativet som siste utvei.

   1. Velg Innstillinger > System > Avanserte systeminnstillinger.
   2. Velg Fabrikkinnstilling.
   3. Skriv inn koden som er oppgitt i boksen og velg OK.

   Det kan ta flere minutter å utføre en fullstendig tilbakestilling av fabrikken. Når du er ferdig, må du sette opp Roku igjen som om den var frisk fra esken.

   Hvis ingen av disse metodene fungerer, bør du vurdere å kontakte Roku-støtten. Det kan være et problem med programvaresiden. Kanskje kontoen din ikke er autorisert til å starte HBO-appen, eller noe annet har skylden. Noe slikt er usannsynlig, men det er greit å vite hvilke andre alternativer som er tilgjengelige når HBO Max slutter å jobbe på Roku.