Dessa smarta köksprylar är faktiskt användbara

0
45
Utensil

Av alla rum hemma är det ofta lättast att komma före oss själva när vi föreställer oss det futuristiska köket. Tecknade serier på lördagsmorgonen som The Jetsons har fått oss att förvänta oss mycket.

Vi föreställer oss robotarmar som vänder på ägg medan en drönare tappar apelsiner i en juicepress och en AI-jethund ger oss morgontidningen (tråkigt nog på morgonen) pappersdel är minst sannolikt att existera). Det där Jetsons-liknande köket är inte riktigt vid horisonten än, men det finns några köksprylar där ute som ger ett smakprov på hur det kan vara. Och de är faktiskt användbara (typ).

Stir This for Me

Ta den automatiska pannomröraren från Uutensil. Vet du hur många gånger jag har blivit ombedd att röra om såsen under mitt liv? Hundratals. Nu kan jag bara lämna den här saken där med en ursäkt och gå och spela wiffleball.

Uutensil-omröraren har tre hastighetsalternativ och en timer. Den har också “avtagbara nylonben,” en replik som fick mig att fnissa för att jag är ett barn. StirMATE kan till och med röra om i upp till 10 timmar per laddning, om du skulle behöva flyga till Vegas under tiden, och har flera tillbehör för att anpassa till krukans storlek och matens viskositet.

Det är som att ha en egen souschef. Jag köpte en till min flickvän och hon lämnade mig.

Uutensil StirrTime, Automatic Pan Omirrer with Timer

Vill inte någon röra om såsen?

Amazon

 

Mindre ursäkter för att överkoka köttet

Om du inte är upptagen med att röra om något behöver du förmodligen övervaka lite kött, och den här trådlösa smarta kötttermometern från MEATER är som att ha en barnmorska för din bröst. Man skulle kunna hävda att undertillagning eller överkokning av kött gör djuret en otjänst, och människan har jag gjort många otjänst mot djuren.

Termometern har ett styrt tillagningssystem som ger temperaturvarningar och uppskattningar för färdigställande och låter du övervakar grishuvudet (eww) via en app på upp till 165 fots avstånd. Så du kan gå och titta på matchen och förstöra din aptit genom att äta heta Cheetos eller något.

Sonden (väx upp) kan övervaka inre kötttemperatur såväl som omgivnings-/externtemperatur. Skulle jag ändå lyckas skruva ihop en biff och senare tugga den mödosamt samtidigt som jag skakar på huvudet i själväckel? Självklart.

Smart kötttermometer med Bluetooth

En kötttermometer som låter dig övervaka ditt kött medan du är hemma hos din granne och skryter om din nya kötttermometer.

Amazon

99,95 USD
 

En jävligt god kopp kaffe

Hittills har prylarna varit mer användbara än dumma, men här kommer “Kom igen” mätaren kan trycka på den. Behöver du en smart mugg som låter dig ställa in temperaturen på ditt kaffe och få varningar via app? Antagligen inte. Behöver du att ditt kaffe håller samma temperatur i timmar och informerar dig via LED-display när det svalnar? Osannolikt.

Men vill du ha en? Naturligtvis.

Du kanske känner en person som lämnar oavslutade koppar kaffe eller te hemma som ett konstigt visitkort och sedan häller ut dem på natten. Det kommer förmodligen inte att hända med den här enheten. Det är som det där gamla Mitch Hedberg-skämtet där han säger, “Jag köpte en sjudollars penna för att jag alltid tappar pennor och jag blev trött på att inte bry mig.”

Smart mugg för glödtemperaturkontroll

Ditt kaffe är redo och kommer att vara redo under lång tid.

Amazon

138,00 $
 

Den smarta glödmuggen hjälper dig också att förhindra att du upprepade gånger glömmer ditt kaffe och värms upp det i mikrovågsugnen som en del av en tragisk loop i tiden, som att du är killen från Memento. Så det här kan faktiskt vara användbart eller en rolig löjlig present till någon. Men inte jag, eftersom jag vanligtvis bara dricker för varmt kaffe på några sekunder medan jag skakar häftigt.

Medan många smarta köksenheter är mer flash än användbara, kan de faktiskt hjälpa. Föreställ dig bara denna underbara hypotetiska dag där du sitter ute medan din sås rörs om, och ditt kött och kaffe övervakas, vilket ger dig gott om tid att se din AI-jethund återvända till atmosfären under en omgång rakethämtning. Vilken tid att vara vid liv.

LÄS NÄSTA

  • › PSA: Uppgraderar din PSU? Återanvänd inte kablarna
  • › De bästa iPhone 14 Plus-skalen för 2022
  • › Kan en VPN verkligen förbättra din ping medan du spelar?
  • › Gör dig redo för saken med en ny smart hemskärm, högtalare eller router
  • › Kaffet i din smarta mugg är klart och kommer att vara hela dagen
  • › Vad är det billigaste sättet att streama NFL-fotboll?