Bespaar veel op Pixel 6a, CCleaner Pro, Amazon-producten en meer

0
105
Google, CCleaner, Amazon, Anker Soundcore

Welkom op de eerste woensdag van oktober! De herfst hangt in de lucht, lattes met pompoenkruiden zijn er in overvloed en we hebben de laatste details over de beste deals van de week. Deze keer vonden we een geweldige vrijblijvende aanbieding op de Pixel 6a, een geweldige korting op de toch al betaalbare Amazon Fire 7-tablet, en je tijd is bijna op om CCleaner Pro te downloaden voor $ 1. Laten we beginnen!

Google Pixel 6a voor $ 349 ($ 100 korting)

Google

De vrijwel gloednieuwe Google Pixel 6a is meer dan ooit te koop geweest sinds het apparaat in juli werd gelanceerd, maar hoewel eerdere deals met een activeringsvoorbehoud waren verbonden aan de beste prijs, is dat niet het geval dit tijd rond. Voor $ 349 ($ 100 korting) zonder verplichtingen, krijg je een stevige mid-tier telefoon met Google's eerste generatie Tensor-chip, een Pixel-perfecte 12 MP camera en IP67 water- en stofbescherming, plus je’ U zult jarenlang genieten van de nieuwste versies van Android.

Google Pixel 6a

De Pixel 6a is voorzien van Google's first-party Tensor-chip, 12 MP camera en IP67 water- en stofbescherming.

Amazon

$349,00
$449,00 Bespaar 22%

Laatste kans om CCleaner Pro te krijgen voor $1 ($29,95) waarde)

CCleaner

De tijd dringt om CCleaner Pro te downloaden voor slechts $ 1 (waarde $ 29,95). Een jaar lang krijgt u volledige toegang tot een krachtig hulpprogramma voor pc-onderhoud dat rommel opruimt, opslagruimte vrijmaakt en de prestaties van uw apparaat verbetert. Niet alleen dat, het kan uw pc ook een gezondheidscheck geven, internettrackers detecteren en verwijderen, uw stuurprogramma's up-to-date houden en meer.

Om je volledige jaar van CCleaner Pro nu voor een dollar te activeren, abonneer je op de How-To Geek Deals-nieuwsbrief en volg je de stappen op de postregistratiepagina. Je hebt minder dan een week om deze aanbieding in te wisselen, dus claim deze zo snel mogelijk.

< h3>CCleaner Pro

CCleaner Pro is een toonaangevend hulpprogramma voor pc-onderhoud dat rommel opruimt, opslagruimte vrijmaakt en de prestaties van uw apparaat verbetert.

Claim nu

Amazon Fire 7-tablet voor $ 44,99 ($ ​​15 korting)

Amazon

Hoewel Samsung de meeste buzz krijgt als het gaat om Android-tablets, mogen we de Fire-line-up van Amazon niet vergeten. Oké, misschien draait de Fire 7-tablet gewoon een gevorkte versie van Android, maar toch, deze apparaten zijn betaalbaar, draagbaar en geweldig om te genieten van inhoud van je favoriete apps, waaronder Netflix, Disney+, Kindle en meer. De specificaties zijn aan de magere kant, met slechts 16 GB opslagruimte en 2 GB RAM gekoppeld aan een 7″ scherm, maar voor de enorm lage prijs is het een perfect streaming- of leesapparaat.

Amazon Fire 7-tablet

De Amazon Fire 7 is een betaalbare tablet die is ontworpen om te genieten van uw favoriete inhoud van apps zoals Netflix, Disney+, Kindle en meer

Link Icon Beoordelingsscore van How-To Geek: 7/10Amazon

$44,99
$59,99 Bespaar 25%

Beste Koop

$44,99
$59,99 Bespaar 25%

Doel

$44,99
$59,99 Bespaar 25%

Amazon Luna-controller voor $ 39,99 ($ ​​30 korting)

Amazon

Net zoals Google de handdoek in de ring gooit op zijn cloud-gamingplatform Stadia, duikt Amazon erin om iedereen eraan te herinneren dat zijn gameservice nog steeds bestaat met de beste deal ooit op de Luna Controller. Het leuke van dit specifieke apparaat is dat het wifi gebruikt om verbinding te maken met Amazon Luna (waarvoor je een Prime-lidmaatschap nodig hebt, maar er is ook een speciale Bluetooth-modus waarmee je het kunt koppelen met je pc en speel zoals elke andere Bluetooth-controller.

Amazon Luna Controller

De Amazon Luna Controller-functies Wi-Fi- en Bluetooth-modi waarmee je kunt communiceren met zowel het Amazon Luna-gamingplatform in de cloud als native pc-games voor een ervaring met lage latentie.

Amazon

$ 39,99
$ 69,99 Bespaar 43%

Soundcore Liberty 4 voor $ 149,99 + gratis geschenk (waarde $ 25,99)

Anker Soundcore

De nieuwste oordopjes van Anker zijn net op de markt gekomen en om de lancering te vieren, heeft het bedrijf een mooie deal op hun website staan. Tot eind oktober (of zolang de voorraad strekt) kun je een gloednieuw paar Soundcore Liberty 4-oordopjes kopen voor $ 149,99 en een gratis cadeau krijgen ter waarde van $ 25,99. Geschenken zijn onder meer een PowerLine III USB-C naar USB-C-kabel of een 32 W Anker 323-oplader. Houd er rekening mee dat de voorraad beperkt is tot 500 cadeaus per stuk, dus als je geïnteresseerd bent, gebruik deze aanbieding dan zo snel mogelijk.

Soundcore Liberty 4 + gratis geschenk

De Anker Soundcore Liberty 4-oordopjes bieden helder geluid, meeslepende ruimtelijke audio en een geïntegreerde hartslagsensor.

Koop nu

 

LEES VOLGENDE

  • › Hoe op te lossen “Uw systeem heeft geen toepassingsgeheugen meer” op een Mac
  • › Apple iPhone 14 Review: de veilige keuze die het waard is om te kopen
  • › Waarom een ​​laptopstandaard het volgende bureauaccessoire is dat u nodig heeft
  • › 8 Tekenen dat de PSU van uw computer defect is
  • › We wilden een Star Trek Replicator en alles wat we kregen waren Keurig-machines
  • › Wat is de goedkoopste streamingdienst voor live sport?