Alt du trenger å vite om PFP på TikTok

0
68

Å bare ha én sjanse til å gjøre et utmerket førsteinntrykk er et faktum på TikTok. Du har bare et sekund eller to før du blir sveipet av FYP, så det kan bare hjelpe å ha en flott PFP. Hvis du er ny på TikTok, og begreper som FYP og PFP ikke gir mening, vil vi fortelle deg alt du trenger å vite om PFP på TikTok.

Hvorfor betyr PFP-en min noe?

Den tar opp en liten del av skjermen og videoen er hovedtrekket, så hvorfor bry deg om PFP-en min? Det kommer ned til den allmektige algoritmen. Det er settet med kriterier som TikTok bruker for å bestemme hvilke videoer som skal legges på ForYouPage (FYP) oftere og hvilket innhold du ser.

Hvis PFPen din trekker bare noen få flere brukere til å like eller følge deg, bør du bli vist på FYP oftere. Flere FYP-visninger gir flere følgere. Flere følgere er poenget med oppmerksomhetsspillet, spesielt hvis du markedsfører på TikTok. Så selv PFP betyr noe.

Hvorfor har mange mennesker den samme PFP?

På andre sosiale medieplattformer, som Facebook, endrer folk profilbildet sitt eller legger det i en ramme for å fremme bevissthet om en sak eller vise moralsk støtte til en gruppe. Det er ofte derfor flere personer vil ha samme PFP på TikTok-kontoen sin også. Det er en måte å spre et meme og følge skapere med felles interesser.

Du har kanskje sett folk endre sin TikTok PFP til Black Lives Matter-ikonet eller forskjellige varianter av det ukrainske flagget. Årsakene til det er åpenbare.

Det er også mange profilbilder av BTS , et populært gutteband fra Sør-Korea, eller forskjellige anime-karakterer. Dette er TikTok-brukere som gjør det lettere å finne folk i samme fandom.

Dessverre kan initialer og symboler brukes i PFPer for å hjelpe andre mennesker med mindre enn etiske interesser finner hverandre. Disse PFP-ene er hundefløyter som publikum ikke vil forstå, men de involverte vil. Angivelig signaliserer en PFP av en ape at brukeren er en pedofil.

Hva betyr #PFP Hashtag?

Det virker rart å ha en hashtag for PFP-er, men det er en god grunn til det. Hvis du søker i TikTok-appen etter #PFP eller #pfpideas, vil du finne tusenvis av videoer med egendefinerte profilbilder som du kan skjermdumpe eller lagre. Da kan du bruke den som din egen.

Hvordan kan jeg lage en PFP That's Eye-Catching ?

TikTok-videoinnhold er fortsatt det viktigste, så ikke bruk for mye tid på TikTok-profilbildet ditt. Men sørg for at den har riktig størrelse, god kvalitet og representerer deg. TikTok-appen gir mulighet for en rekke bildestiler og effekter. Et raskt søk på nettet etter PFP-ideer eller -maler vil vise deg hva som er mulig.

Du kan lage en PFP med en gjennomsiktig bakgrunn ved å bruke en av Android- eller iPhone-appene i artikkelen vår om de beste verktøyene for å fjerne bakgrunnen fra et bilde. Eller prøv en animert GIF eller video for å vise personligheten din bedre. Selvfølgelig kan du også endre PFP for spesielle anledninger eller for å øke bevisstheten om en situasjon eller organisasjon.

Hva er den beste størrelsen og kvaliteten for et TikTok PFP-bilde?

Start med en stor jpg eller png av høy kvalitet. Det er enkelt å gjøre det mindre og redusere filstørrelsen, men du kan ikke gjøre et lite bilde av lav kvalitet bedre. Det ferdige bildet skal være 200 x 200 piksler og i et 1:1-forhold, eller kvadratisk. Hvis du bruker et animert profilbilde, må det være i MP4-videofilformat.

Hvordan endrer jeg min TikTok PFP?

Er du overbevist om at du vil prøve et nytt profilbilde? Trinnene er like om du bruker et bilde eller en animasjon, så vi bruker animasjon for denne opplæringen. Dette forutsetter at du allerede har bildet eller videoen på telefonen.

  1. Velg profil > Rediger profil.

    Velg Endre video. Hvis du vil bruke et bilde i stedet for en video, velger du Endre bilde.

    < li>Velg videoen du ønsker. TikTok laster den opp så snart den er valgt.
  1. Maksimal lengde tillatt er 6 sekunder. Skyv den røde velgerboksen til venstre eller høyre for å ta den ønskede delen av videoen. Flytt de røde sidefeltene i boksen for å velge en lengre eller kortere del av videoen. Velg Lagre.

Gå tilbake til profilen din og se videoen er nå din PFP.

Hva blir PFP-en din?

Få PFP-en din til å matche personligheten eller emnet til videoene dine for best mulig engasjement. Vi anbefaler også å gjøre PFP-en din lik på alle sosiale medieplattformer. Når folk kommer over Instagram, Snapchat eller Pinterest, vil de gjenkjenne den samme personen de så på TikTok umiddelbart, og er mer sannsynlig å følge.