Lenovos smarta klocka med Alexa är $30, dess lägsta pris hittills

0
60
Lenovo

Lenovos sortiment av små smarta högtalare med klockdisplayer har funnits i ett tag, tillgängligt med antingen Google Assistant eller Alexa. Nu kan du ta Lenovo Smart Clock Essential med Alexa för dess lägsta registrerade pris hittills.

Klockan är till försäljning för 29,99 USD på Amazon och Best Buy, en rabatt på 40 USD från den ursprungliga MSRP och det lägsta priset vi har sett hittills. Det är en LED-klocka med Alexa digitala assistent, så den kan göra nästan allt en Amazon Echo-högtalare kan hantera — ställa in larm, styra smarta hemenheter, strömma musik och poddar och mycket mer. Det finns ingen kamera, och det finns en strömbrytare på baksidan för att stänga av mikrofonen vid behov.

Lenovo Smart Clock Essential med Alexa

Denna 4 -tums LED-klocka har Alexa virtuella assistent inbyggd. Det är som en Echo Dot med en stor klockdisplay.

Amazon

29,99 USD
69,99 USD Spara 57 %

Bästa köp

29,99 USD
69,99 USD Spara 57 %

Lenovo

69,99 USD
 

Det huvudsakliga försäljningsargumentet för Smart Clock (jämfört med att bara köpa en Echo Dot) är LED-displayen, som kan visa aktuell tid, larm, väder, volym och andra data. Skärmens ljusstyrka justeras också automatiskt. Jämfört med en vanlig klocka är den största nackdelen att det inte finns något reservbatteri — om din ström går sönder kan du av misstag sova längre än du borde.

Lenovo säljer klockan i antingen “Misty Blue” eller “Lerröd,” och båda färgerna är till rea för 29,99 USD, i skrivande stund.

LÄS NÄSTA

  • › Hur man gör varumärkesmärkta e-postmallar med layouter i Gmail
  • › Du kan nu anpassa Windows 11’s utseende med fönstergardiner
  • › Hur man fryser flera rader i Microsoft Excel
  • › Amazon’s Fire TV Sticks är till sina lägsta priser än
  • › Datorns strömförbrukning håller på att bli utom kontroll
  • › Så här säkerhetskopierar du din BitLocker-återställningsnyckel i Windows 11