Lenovo's slimme klok met Alexa kost $ 30, de laagste prijs tot nu toe

0
56
Lenovo

Lenovo's line-up van kleine slimme luidsprekers met klokdisplays bestaat al een tijdje, beschikbaar met Google Assistant of Alexa. Nu kun je de Lenovo Smart Clock Essential met Alexa pakken voor de laagste prijs ooit.

De klok is te koop voor $ 29,99 bij Amazon en Best Buy, een korting van $ 40 op de oorspronkelijke adviesprijs en de laagste prijs die we tot nu toe hebben gezien. Het is een LED-klok met de Alexa digitale assistent, dus hij kan zo ongeveer alles doen wat een Amazon Echo-luidspreker aankan. alarmen instellen, smart home-apparaten bedienen, muziek en podcasts streamen en nog veel meer. Er is geen camera en er is een schakelaar aan de achterkant om de microfoon uit te schakelen wanneer dat nodig is.

Lenovo Smart Clock Essential met Alexa

Deze 4 -inch LED-klok heeft de Alexa virtuele assistent ingebouwd. Het is als een Echo Dot met een grote klokweergave.

Amazon

$ 29,99
$ 69,99 Bespaar 57%

Beste koop

$ 29,99
$ 69,99 Bespaar 57%

Lenovo

$ 69,99
 

Het belangrijkste verkoopargument van de Smart Clock (vergeleken met alleen het kopen van een Echo Dot) is het LED-display, dat de huidige tijd, alarmen, weer, volume en andere gegevens kan weergeven. De helderheid van het scherm past zich ook automatisch aan. Vergeleken met een gewone klok is het belangrijkste nadeel dat er geen back-upbatterij is — als je stroom uitvalt, kun je per ongeluk langer slapen dan je zou moeten.

Lenovo verkoopt de klok in “Misty Blue” of “Kleirood,” en beide kleuren zijn op het moment van schrijven te koop voor $ 29,99.

LEES VOLGENDE

  • › E-mailsjablonen met merknaam maken met lay-outs in Gmail
  • › U kunt het uiterlijk van Windows 11 nu aanpassen met WindowBlinds
  • › Meerdere rijen in Microsoft Excel bevriezen
  • › Amazon's Fire TV-sticks zijn tot nu toe tegen de laagste prijs
  • › Stroomverbruik pc loopt uit de hand
  • › Een back-up maken van uw BitLocker-herstelsleutel op Windows 11