Få Microsofts Ultra Thin Surface Pro X för $400 rabatt den här veckan

0
56
Microsoft

Microsoft’s vision om mobila bärbara datorer har skilde sig ofta från Apples perspektiv. Medan den sistnämnda föredrar att sälja två olika enheter med överlappande kvaliteter (MacBook + iPad), blandar den förra's Surface-utbud marknaden för surfplattor och bärbara datorer i ett bekvämt paket. Den här veckan kan du få den tunnaste versionen av detta koncept, Microsoft Surface Pro X, för $899,99 ($400 rabatt).

Microsoft har tillverkat surfplattor/laptop hybrid Surface-enheter ganska länge. Och även om de inte riktigt passar in i någon enskild produktkategori, är den designad. Surface-sortimentet handlar om mångsidighet, och nästan ett decennium efter att den första versionen kom till, omfattar Surface Pro X detta tema i den tunnaste formfaktorn hittills. Med en vikt på mindre än 2 pund och 0,28 tum tjock är den lätt och lätt att hålla, även under längre perioder.

Microsoft Surface Pro X

Microsoft Surface Pro X är en ARM-baserad surfplatta och bärbar hybridenhet som drivs av Windows 11.

Köp nu

Denna luftighet kommer väl till pass, eftersom Surface Pro X’s naturliga form är en surfplatta, där du enkelt kan surfa på webben, läsa böcker och titta på videor med enheten direkt i händerna. När du sedan vill få mer gjort, anslut ett dedikerat Surface Pro Signature-tangentbord eller Slim Pen 2 (säljs separat), och nu har du en mycket lappbar Windows-maskin som kan slå ut e-postmeddelanden, driva igenom kalkylblad, anteckna anteckningar och mer . Det är det bästa av två världar—surfplattor och bärbara datorer—allt drivs av Windows 11.

Out of the box, denna Surface Pro X för $899.99 ($400 rabatt) har ett batteri -Smutta på Microsoft SQ2 ARM-processor som kan skryta med upp till 15 timmars batteritid på en enda laddning, tillsammans med 16 GB minne och 256 GB SSD-lagring. Lagring kan ökas upp till 512 GB, om du vill, men det kommer att skicka slutpriset över $1 000 märket. Den här versionen kommer bara i en färg, samt—en förfinad silverglänsande platina—gör ditt val ganska enkelt.

LÄS NÄSTA

  • › Hur man gör varumärkesmärkta e-postmallar med layouter i Gmail
  • › Hur man fryser flera rader i Microsoft Excel
  • › Datorns strömförbrukning håller på att bli utom kontroll
  • › Så här säkerhetskopierar du din BitLocker-återställningsnyckel i Windows 11
  • › Amazon’s Fire TV Sticks är till sina lägsta priser än
  • › Du kan nu anpassa Windows 11’s utseende med fönstergardiner