Amazon's Fire TV-sticks zijn tot nu toe tegen hun laagste prijzen

0
46
Picturesque Japan/Shutterstock.com

Amazon's Fire TV-reeks streaming-sticks is erg populair . Elk van hen kan een geweldige aanvulling zijn op elke tv en ze zijn ook behoorlijk goedkoop. Op dit moment zijn ze echter nog goedkoper dan ze gewoonlijk zijn, of je nu gewoon een barebones-ervaring wilt of full 4K wilt gaan.

De standaard Fire TV Stick wordt momenteel verkocht voor $ 20, een korting van 50% op de adviesprijs van $ 40. De Fire TV Stick 4K is beschikbaar voor slechts $ 5 meer, voor $ 25 — ook de helft van de gebruikelijke prijs van $ 50. En als je zin hebt, kun je de Fire TV Stick 4K Max met Wi-Fi 6-ondersteuning krijgen voor slechts $ 35, een korting van 36% ten opzichte van de gebruikelijke $ 55. Alle drie de prijspunten zijn de laagste ooit voor deze apparaten.

Fire TV Stick met Alexa Voice Afstandsbediening (inclusief tv-bediening), HD-streamingapparaat

De Amazon Fire TV is een geweldige optie om elke tv in je huishouden superieur te maken, en voor deze prijs is het een nog betere aankoop.

Amazon

$ 19,99
$39,99 Bespaar 50%

Best Buy

$19,99
$39,99 Bespaar 50%

Doel

$ 19,99
$ 39,99 Bespaar 50%

Alle drie deze Fire TV-apparaten zijn uitstekende keuzes voor je tv. Ze worden geleverd met de Alexa Voice-afstandsbediening van Amazon, waarmee je snel programma's kunt vinden met je stem. Je hebt ook toegang tot de meest populaire streamingdiensten, waaronder, maar niet beperkt tot, Netflix, HBO Max, Disney+ en Apple TV+, evenals Amazon's eigen Prime Video. Je hebt ook toegang tot live tv-abonnementen zoals Hulu+ Live TV en YouTube TV. Alle drie de apparaten worden geleverd met 8 GB opslagruimte en Dolby Atmos-ondersteuning.

Amazon heeft zojuist een nieuwe Fire TV Cube uitgebracht met geavanceerde hardware en alle mogelijkheden van een slimme luidspreker, maar de gewone Fire TV-sticks zijn dat nog steeds. een geweldige koop als je niets speciaals nodig hebt.

LEES VOLGENDE

  • › Koop Microsoft's Ultra Thin Surface Pro X deze week voor $ 400 korting
  • › Stroomverbruik pc loopt uit de hand
  • › E-mailsjablonen met merknaam maken met lay-outs in Gmail
  • › U kunt het uiterlijk van Windows 11 nu aanpassen met WindowBlinds
  • › Meerdere rijen in Microsoft Excel bevriezen
  • › Een back-up maken van uw BitLocker-herstelsleutel op Windows 11