Home Svenska Varför en smart mikrovågsugn är mer vettig än andra köksapparater

Varför en smart mikrovågsugn är mer vettig än andra köksapparater

0
Toshiba

Det finns ingen apparat i köket som öppnas och stängs i otålig panik oftare än mikrovågsugnen. De bygger de där dörrarna tuffa av en anledning. Det är också därför det inte finns någon köksenhet som är mer i behov av den smarta behandlingen.

Det är lätt att göra narr av köksprodukter som kylskåp och brödrostar som har smarta funktioner. Många av funktionerna förenklar ingenting, de lägger till en onödig byråkrati och nästan sofistikerad för att utföra en enkel uppgift, som jag gör med mina artiklar.

RELATERATDet smarta kylskåpets bästa funktion förblir att hålla maten kall

Men tänk på hur ofta vi bränner saker i mikrovågsugn, eller inser att burriton vi värmt upp är något frusen och ät den ändå eftersom klockan är två på morgonen (bara jag?). Tänk på hur ofta vi öppnar och stänger dörren för att kontrollera om något är gjort, och stirrar otåligt på mikrovågsugnen som om det på något sätt skulle värma upp föremålet snabbare, som en person som trycker på en hissknapp upprepade gånger och tror att det kommer att påskynda ankomsten.

Smarta mikrovågor känner sin publik

Enda gången jag lagar mat saker ordentligt i en mikrovågsugn är när jag smälter actionfigurer. Så om det fanns en mikrovågsugn som på något sätt kunde förutse all ovanstående otålighet, skulle du inte vilja ha en? Skulle du inte vilja köpa en till mig? Jag hoppas att mina vänner läser detta.

Smarta mikrovågor kan fjärrstyras via dina smarta enheter, erbjuder röstkommandon för att starta och stoppa tillagningen eller ständigt fråga hur mycket tid som är kvar, och använder ofta sensorteknik för att övervaka en mats luftfuktighet och justera tillagningsnivåer mitt i tiden.< /p>

Ta Panasonic Smart Inverter bänkmikrovågsugn. Den fungerar med Alexa och kan hantera över 100 röstkommandon (jag har 70), så du kan säga till den att “värma upp mitt kaffe” och berätta det igen 40 minuter senare eftersom du glömde kaffet. En “genial sensor” (deras ord, inte mina) justerar automatiskt tillagningstider och kraft genom att känna av värme och ånga.

Panasonic Smart Inverter Mikrovågsugn

Mikrovågen som lyssnar.

Amazon

299,99 USD
 

Bästa köp

299,99 USD
 

Den fungerar som en mikrovågsugn som vet att du inte alltid är i det mest rationella sinnestillståndet när du använder en mikrovågsugn och svarar med “Oroa dig inte, Jag har det här.”

GE Smart Countertop Mikrovågsugn har en skanna-till-tillaga-funktion som låter dig skanna streckkoden på ett paket med mat så att tillagningstiden och inställningarna är klara att gå, och Toshiba Smart Mikrovågen låter dig till och med stänga av ljudet så att du inte &#8217 Jag behöver inte höra det där genomträngande pipet när makaronerna är färdiga. Lyssnar ni, tvätttorkar?

Är smart värt det?

Att kalla dessa mikrovågsugnar tidsbesparande är lite dumt, eftersom alla mikrovågor är tidsbesparande. Men eftersom de alla är så snabba är det lätt att förstöra mat i dem eller ständigt behöva värma upp den, och vi är ofta distraherade när vi gör andra saker när vi kommer hem trötta från jobbet och av misstag stoppar våra skor i mikrovågsugnen.

Åtminstone med en smart mikrovågsugn tas gissningarna bort och dina skor skulle lagas till perfektion.

LÄS NÄSTA

  • › Så här ändrar du ditt hotspot-namn på iPhone och Android
  • › Jag vet inte vem någon av dessa människor är, och det är fantastiskt
  • › Hur man tar bort prickade linjer i Microsoft Excel
  • › USA ligger efter med mobilbetalningar, men vi kommer ikapp
  • › Vad är HTTP?
  • › Ta bort dubbletter av foton och videor på iPhone utan app