Rotten Tomatoes första kortspel kommer att testa din filmkunskap

0
104
Rotten Tomatoes, Cryptozoic Entertainment

Det första Rotten Tomatoes-kortspelet någonsin är nu tillgängligt för förbeställning. Multiplayer-spelet är designat i samarbete med Cryptozoic Entertainment och testar dina kunskaper om filmer. Eller mer specifikt, det ber dig att gissa Tomatometer-poängen som ges till en film baserat på kritiska recensioner.

Det är en intressant snurr på det typiska filmtriviaspelet. I huvudsak börjar varje spelare med tre “filmer” kort, som är ordnade i ordning efter deras tomatometerpoäng. Under din tur ritar spelaren till höger om dig en “film” kortet och läser filmens namn tillsammans med lite kompletterande information. Sedan gissar du var filmens Tomatometer-poäng passar bland ditt nuvarande urval av kort.

Om du lyckas gissa var en ny “film” kortet passar i din nuvarande “filmsamling,” du får behålla den. Men att vinna en runda kan göra det svårare—du har nu fyra, fem eller sex kort i din samling, men du behöver fortfarande gissa var nya kort får plats.

RELATERATMultiplayer “Wordle” kommer som ett officiellt brädspel

Och för att skaka om saker och ting kommer spelarna att dra då och då ett “wild card.” I det här evenemanget uppmuntras alla spelare att gissa en filmtitel, släppår, skådespelare, publikresultat eller Tomatometerpoäng.

Förbeställningar för Rotten Tomatoes: The Card Game finns på webbplatsen Cryptozoic Entertainment för $25. Beställningar skickas någon gång i början av 2023—Rotten Tomatoes och Cryptozoic Entertainment har inget exakt datum än.

Rotten Tomatoes: The Card Game

Sätt dina filmkunskaper på prov med Rotten Tomatoes: The Card Game.

Cryptozoic Entertainment.