McDonald's verkoopt in oktober Happy Meals voor volwassenen

0
44
Franc-o/Shutterstock.com

Vanaf 3 oktober en gedurende de hele maand krijgen volwassenen de kans om hun kindertijd opnieuw te beleven met het nostalgische gevoel van een Happy Meal, compleet met een klassieke McDonald& #8217;s mascottespeeltje.

“Op een dag bestelde je voor de laatste keer een Happy Meal, en je wist het niet eens,” Mcdonald’s schreef deze maand op zijn Facebook-pagina (wie snijdt uien?).

Mcdonald’s werkte samen met Cactus Plant Flea Market, een streetwear-kledingmerk, om een maaltijd die doet denken aan de geliefde Happy Meal. In plaats van de kleinere menu-items die typisch zijn bij Happy Meals, zal de Cactus Plant Flea Market Box een Big Mac of een 10-delige Chicken McNugget bevatten, evenals een frisdrank en friet.

Vent N' Door Caddy en Sauce In-Car Holder

De uitvinding die u nooit geweten dat je het nodig had.

Amazon

$15.95
 

Oh, en vergeet het speelgoed niet! De doos bevat ook een van de vier geliefde McDonald-verzamelpersonages: Grimace, The Hamburglar, Birdie en de nieuwe Cactus Buddy.

“We nemen een van de meest nostalgische McDonald& #8217;s ervaringen en het letterlijk opnieuw inpakken op een nieuwe manier die hyperrelevant is voor onze volwassen fans,” McDonald's chief marketing officer Tariq Hassan zei in een verklaring.

De box zal beschikbaar zijn in het restaurant, in de drive-thru, bij bezorging of op de McDonald's-app terwijl voorraden duren. Ren, loop niet naar de dichtstbijzijnde McDonald's voordat ze uitverkocht zijn!