Het eerste kaartspel van Rotten Tomatoes zal je filmkennis testen

0
52
Rotten Tomatoes, Cryptozoic Entertainment

Het allereerste Rotten Tomatoes-kaartspel is nu beschikbaar voor pre-order. Ontworpen in samenwerking met Cryptozoic Entertainment, test de multiplayer-game je kennis van films. Of meer specifiek, het vraagt ​​je om de Tomatometer-score te raden die aan een film is gegeven op basis van kritische recensies.

Het is een interessante draai aan het typische filmtrivia-spel. In wezen begint elke speler met drie “film” kaarten, die zijn gerangschikt in volgorde van hun Tomatometer-scores. Tijdens jouw beurt trekt de speler rechts van je een “film” kaart en leest de naam van de film samen met wat aanvullende informatie. Vervolgens raad je waar de Tomatometer-score van de film past tussen je huidige selectie kaarten.

Als het je lukt om correct te raden waar een nieuwe “film” kaart past in uw huidige “Filmcollectie,” je mag het houden. Maar het winnen van een ronde kan het moeilijker maken: je hebt nu vier, vijf of zes kaarten in je verzameling, maar je moet nog steeds raden waar nieuwe kaarten passen.

GERELATEERDMultiplayer 'Wordle' komt aan als officieel bordspel

En om de boel op te schudden, zullen spelers trek af en toe een “wild card.” In dit evenement worden alle spelers aangemoedigd om de titel van een film, het jaar van uitgave, acteurs, publieksscore of Tomatometer-score te raden.

Pre-orders voor Rotten Tomatoes: The Card Game zijn beschikbaar op de Cryptozoic Entertainment-website voor $ 25. Bestellingen worden ergens begin 2023 verzonden. Rotten Tomatoes en Cryptozoic Entertainment hebben nog geen exacte datum.

Rotten Tomatoes: The Card Game

Test je filmkennis op de proef met Rotten Tomatoes: The Card Game.

Cryptozoic Entertainment