De VS lopen achter op mobiele betalingen, maar we halen een achterstand in

0
51
Apple

Het gebruik van een telefoon of horloge om bij een betaalautomaat te betalen is niet nieuw. Zowel iPhones als Android-apparaten kunnen het al heel lang. Dus waarom lopen de VS nog steeds achter met mobiele betalingen?

In andere delen van de wereld, zoals China, gebruikt bijna 90% van de mensen mobiel betalen. Dat is meer dan het dubbele van de VS, maar adoptie is niet het enige probleem. De infrastructuur voor mobiele betalingen in de VS is er gewoon nog niet.

Mobiele betalingen in de VS

Proxima Studio/Shutterstock.com

Hoe zijn we hier gekomen? Laten we eens terugkijken op mobiele betalingen in de VS. Apple Pay was voor veel mensen de eerste mainstream op nabijheid gebaseerde mobiele betalingsoptie. Het werd gelanceerd in 2014 samen met de iPhone 6.

Google liep niet ver achter op Apple en lanceerde Android Pay (nu Google Wallet) in 2015. Google is echter niet de enige speler in de Android-wereld. Samsung lanceerde zijn eigen mobiele betalingsdienst, Samsung Pay, een maand voordat Google dat deed.

Alsof smartphones niet genoeg waren, heeft de Apple Watch Apple Pay sinds de eerste dag. Google's Wear OS en Samsung's Tizen OS ondersteunen beide sinds de allereerste dagen ook mobiele betalingsoplossingen.

Op het moment van schrijven in 2022 hadden we toegang tot naar mobiele apparaten met tap-to-pay voor meer dan zeven jaar. Met een van die apparaten als de waanzinnig populaire iPhone, zou je denken dat de VS nu volledig aan boord zouden zijn met mobiele betalingen. Dat zou je denken.

GERELATEERD: Google Wallet versus Google Pay: wat is het verschil?

Creditcardmaatschappij

Het probleem is duidelijk niet een gebrek aan apparaten met apps voor mobiele betalingen. Vanaf februari 2021 bezit meer dan 85% van de Amerikanen een smartphone. Er zijn echter een paar unieke Amerikaanse dingen die de langzame acceptatie van mobiele betalingen hebben veroorzaakt.

De grootste bijdragende factor is hoe mensen betalen voor dingen in de VS. In veel andere landen is contant geld de belangrijkste methode voor aankopen doen. Ondertussen gebruiken Amerikanen graag creditcards en betaalpassen.

Mobiele betalingen zijn sneller geaccepteerd in die landen waar contant geld wordt gedomineerd, omdat het een grote verbetering is. Het is echter niet zo dramatisch als een upgrade ten opzichte van een creditcard. Er is minder prikkel om over te stappen op mobiel betalen als de huidige methode al vrij eenvoudig is.

Laten we als voorbeeld een tankstation bekijken. Creditcardgebruikers kunnen direct aan de pomp betalen, maar om het geld te gebruiken moet je naar binnen bij het tankstation. Als dat laatste de methode was die je gewend bent, is het een grote verbetering om niet elke keer naar binnen te hoeven lopen. Het is niet zo erg als u dat al deed.

GERELATEERD: Hoe u Google Pay aan uw bank of creditcard kunt koppelen om te volgen Uitgaven

De huidige staat

< img src="http://www.howtogeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />Apple

Hoe mensen traditioneel voor dingen hebben betaald, is slechts een deel van het probleem. Het andere deel van de vergelijking is gemakkelijke toegang voor het gebruik van mobiele betalingen. Dat is vervelend voor degenen onder ons die vaker mobiel willen betalen.

We kunnen tankstations als een ander voorbeeld gebruiken. Meer dan zeven jaar nadat smartphones mobiele betalingsfunctionaliteit kregen, is het nog steeds een gok of een tankstation Apple Pay of Google Wallet aan de pomp ondersteunt.

Restaurants zijn een ander belangrijk pijnpunt. De meeste sit-down restaurants in de VS werken nog steeds volgens een archaïsch systeem. De server brengt de cheque, je stopt een creditcard in het boekje, ze komen het halen en komen dan terug met de bon. Je bent niet eens aanwezig wanneer je kaart wordt gescand.

Niemand wil zijn smartphone aan een vreemde geven en geduldig wachten terwijl ze hem uit je zicht halen en er nog meer mee doen . Dat is tenminste de angst.

Een poging tot oplossing voor deze situatie waren QR-codes op de cheques. Het idee is dat u de QR-code met uw telefoon kunt scannen en naar een website kunt worden gebracht om de betaling online te doen. Het is een soort hacky-oplossing, maar het is leuk als het werkt. Het probleem is dat het niet altijd werkt, en wat als je geen goede ontvangst hebt?

Al met al zijn mobiele betalingen gewoon niet betrouwbaar in de VS. je telefoon is een riskante onderneming. Je kunt misschien plaatsen vinden om met je telefoon te betalen, maar je kunt ook pech hebben.

GERELATEERD: Hoe u uw telefoon gebruikt om voor benzine te betalen

Kip of het ei

Wat gaat er gebeuren dit alles oplossen en eindelijk de VS op de hoogte brengen van andere landen? Helaas is het een beetje een “kip of het ei” probleem.

Mensen gebruiken mobiele betalingen in de VS niet zo vaak omdat het niet overal beschikbaar is. En bedrijven worden niet super gestimuleerd om hun systemen te updaten voor mobiele betalingen, omdat niet veel mensen het gebruiken.

Het gebruik van mobiele betalingen in de VS neemt toe, het gaat alleen veel langzamer . De pandemie heeft een grote rol gespeeld bij het omzetten van meer Amerikanen en bedrijven naar mobiele betalingen. In 2020 hebben meer dan 90 miljoen smartphonegebruikers in de VS minstens één aankoop gedaan voor mobiele betalingen. Dat aantal wordt geschat op 125 miljoen in 2025.

Uiteindelijk zullen we er komen, maar de VS is traditioneel geen al te gastvrije plek voor grote fundamentele veranderingen zoals een overstap naar mobiele betalingen. Het is nog steeds niet geweldig in 2022, maar de toekomst ziet er goed uit.

LEES VOLGENDE

  • › Wat is HTTP?
  • › Stippellijnen verwijderen in Microsoft Excel
  • › Ik weet niet wie deze mensen zijn, en het is geweldig
  • › Verwijder dubbele foto's en video's op iPhone zonder app
  • › Apple ID wijzigen op iPhone
  • › Hoe u uw hotspotnaam op iPhone en Android kunt wijzigen