De beste technische reisgadgets van 2022

0
55
l i g h t p o e t/shutterstock.com

Inhoudsopgave

< blockquote class="moka_autotoc">

Waar u op moet letten bij technische reisgadgets
Beste eReader: Kindle Paperwhite Signature Edition
Beste internationale stekkeradapter: EPICKA universele reisadapter
Beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon: Sony WH-1000XM4
Beste draagbare oplader: Anker PowerCore Slim 1000
Beste Bluetooth-tracker: Tile Mate
Beste instantfilmcamera: Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic
Beste draagbare spelcomputer: Nintendo Switch
Beste tablet: Apple iPad (2021)
Beste tablettoetsenbord: Logitech K480
Beste reisrouter: TP-Link AC750 draadloze reisrouter

< /blockquote>

Waar u op moet letten bij technische reisgadgets

Wanneer u op zoek gaat naar de benodigde gadgets voor uw volgende reis, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden.

Ten eerste is het belangrijk om na te denken over wat nodig is voor uw vakantie of zakenreis. Of het nu voor werk of ontspanning is, u zult waarschijnlijk beperkte ruimte in uw bagage hebben voor onhandige of zware technologie. Voordat u iets koopt, moet u er zeker van zijn dat het iets is dat u nodig heeft als u niet thuis bent. Onze lijst bevat dingen die voor sommigen noodzakelijk kunnen worden geacht, maar de uiteindelijke beslissing is aan jou.

Evenzo zijn grootte en gewicht even belangrijke factoren. Als je bijvoorbeeld van plan bent om je tech in een handbagage in te pakken, wil je het bij behoorlijk compacte gadgets houden, zoals een draagbare oplader of een tablet. Als je speelt met het controleren van een tas, kun je misschien grotere items inpakken, zoals een instant filmcamera.

Ten slotte moet u rekening houden met uw budget. Als je specifiek een gadget koopt voor een aanstaande reis, wil je misschien niet een hoop geld laten vallen. Als je echter een frequente vlieger of roadtripper bent, is het misschien een goed idee om te investeren in iets dat aan de duurdere kant is.

Beste eReader: Kindle Paperwhite Signature Edition

Amazon

Pros

 • ✓ 32 gigabyte opslagruimte
 • ✓ Eén keer opladen kan tot 10 weken duren
 • ✓ Schitteringsvrij scherm

Nadelen

 • ✗ Moet betalen voor een maandelijks Kindle Unlimited-abonnement
 • ✗ Draadloze oplader wordt apart verkocht

Als u een frequente lezer bent, kan het dragen van dikke boeken kostbare ruimte in beslag nemen in uw handbagage of ingecheckte bagage. De Kindle Paperwhite Signature Edition, onze topkeuze voor eReaders, elimineert dit probleem echter door zijn 32 gigabyte (GB) opslagruimte en de mogelijkheid om tot 20 titels tegelijk te huren met Kindle Unlimited.

GERELATEERDDe beste eReaders van 2022

Met de Kindle Paperwhite Signature valt moeilijk te onderhandelen: je kunt hem opladen via USB-C, met een volle batterij die tot 10 weken meegaat. Bovendien is het display iets om over naar huis te schrijven. Het scherm van 300 ppi is verblindingsvrij en de warme verlichting is instelbaar. Het voorlicht past zich ook automatisch aan de helderheid van je omgeving aan, waardoor het een uitstekende optie is voor rode-ogenvluchten.

Hoewel je je Kindle kunt gebruiken zonder een Kindle Unlimited-abonnement (dat $ 9,99 per maand extra kost ), biedt het bijbehorende abonnement een gratis proefversie en toegang tot duizenden inhoud zonder einddatum.

Het komt neer op? Als je met het idee rondloopt om een ​​eReader te kopen, dan is de $ 200 Kindle Paperwhite Signature Edition de beste keuze.

Beste eReader

Kindle Paperwhite Signature Edition (waterbestendig)

De waterbestendige Kindle Paperwhite Signature Edition 2021 is een verbetering ten opzichte van de vorige generatie met meer opslagruimte, opladen via USB-C en instelbaar warm licht.

Amazon

$ 134,99
$189,99 Bespaar 29%

Beste koop

$134,99
$189.99 Bespaar 29%

Beste internationale stekkeradapter: EPICKA universele reisadapter< /h2>

EPICKA

Voordelen

 • ✓ Compact formaat
 • ✓ 4 USB-poorten, 1 USB-C-poort, 1 AC-aansluiting
 • ✓ Compatibel met de meeste apparaten

Nadelen

 • ✗ Een beetje prijzig voor een adapter
 • ✗ Zet spanning niet om

Van plan om in internationale wateren te duiken? De EPICKA universele reisadapter is essentieel.

Universele reisadapters zorgen ervoor dat elektronica in verschillende landen kan worden ingeschakeld. De Verenigde Staten hebben bijvoorbeeld pluggen met twee platte verticale uitsteeksels, terwijl het Verenigd Koninkrijk pluggen heeft met een bovenste verticale uitsteeksel en twee onderste horizontale. Een reisadapter zorgt ervoor dat je je apparaten kunt opladen, waar je ook heen gaat.

Deze optie van EPICKA functioneert expliciet als een multifunctionele reisstekker. Het converteert echter geen spanning, dus u moet ervoor zorgen dat uw apparaten 100 tot 240 spanning ondersteunen, vooral haardrogers en elektrische scheerapparaten, die dat vaak niet doen.

Het beschikt over vier USB-poorten en één USB-C, die allemaal tegelijkertijd kunnen worden aangesloten. Het bestrijkt meer dan 150 landen, waaronder de VS, het VK, Australië en Japan.

Het beste van alles is dat deze adapter supercompact is. Je kunt hem gemakkelijk in je handbagage stoppen voor snelle toegang, perfect voor onverwachte tussenstops of vertragingen.

Beste internationale stekkeradapter

EPICKA universele reisadapter

Een geweldige gadget om mee te nemen in uw internationale bagage, deze reisadapter is klein, compatibel met USB-C en USB, en kan in meer dan 150 landen worden gebruikt.

Amazon

$ 22,99
 

Beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking: Sony WH-1000XM4

Sony

Pros

 • ✓ Geweldige beoordelingen
 • ✓ Tot 30 uur batterijduur
 • ✓ Kan worden opgevouwen
 • ✓ Aanraaksensorbediening

Nadelen

 • ✗ Sommige gebruikers melden dat de bedieningselementen van de aanraaksensor te gevoelig zijn

Of u nu reist met het vliegtuig, de trein of de auto, een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking is iets dat u niet wilt ga zonder. Onze keuze? De Sony WH-1000XM4, een krachtige set overhead-hoofdtelefoons met een heleboel geweldige eigenschappen.

Deze Bluetooth-koptelefoon heeft een bijna perfecte beoordeling van meer dan 38.000 Amazon-klanten. Afgezien daarvan kan een enkele lading ze tot 30 uur in leven houden, en ze vouwen zelfs op, waardoor ze des te gemakkelijker in te pakken zijn.

GERELATEERDDe beste hoofdtelefoon van 2022

Andere hoogtepunten? Er is speak-to-chat-technologie, die je muziek automatisch pauzeert wanneer je praat. Er is ook een ingebouwde Alexa, aanraaksensorbediening waarmee je nummers kunt overslaan, pauzeren en afspelen, meerdere apparaten koppelen en een duurzame hoes met een kabel voor bekabeld luisteren.

Alles aan die ongelooflijke functies hangt een flink prijskaartje, hoewel deze Sony-koptelefoon met bijna $ 400 een aanzienlijke investering is. Als je echter het geld te besteden hebt en je wilt een ruisonderdrukkende Bluetooth-hoofdtelefoon die lang meegaat, dan is dit de beste keuze.

Beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon

Sony WH-1000XM4

De Sony WH-1000XM4 beschikt over ANC-technologie, eersteklas geluidskwaliteit en ongelooflijk comfort.

Amazon

$ 348,00
 

Beste koop

$ 349,99
 

Doel

$ 349,99
 

Beste draagbare oplader: Anker PowerCore Slim 1000

Anker

Pros

 • ✓ Betaalbaar
 • ✓ Compact formaat
 • ✓ Compatibel met de meeste Apple- en Samsung-apparaten
 • ✓ Levenslange garantie

Nadelen

 • ✗ USB-C en Lightning-kabels worden niet meegeleverd
 • ✗ Het duurt bijna 6 uur om het apparaat volledig op te laden

Een draagbare oplader is een noodzaak voor op reis. Als het je op de een of andere manier gelukt is om zonder te leven (of als je je huidige model wilt upgraden), raden we de Anker PowerCore Slim 1000 aan. Met een prijs van minder dan $ 30, kan het indrukwekkend slanke ontwerp meerdere kosten opleveren voor iPhones, Android-apparaten en kleinere tablets.

GERELATEERDDe beste draagbare opladers van 2022

Deze oplader van Anker is perfect om in je handbagage te stoppen en is voorzien van PowerIQ- en VoltageBoost-technologieën, die ervoor zorgen dat je apparaat zo snel mogelijk wordt opgeladen. Het is ook luchtvaartvriendelijk en ontworpen om apparaten met een laag stroomverbruik optimaal op te laden, zoals hoofdtelefoons en Bluetooth-luidsprekers.

The Best USB-C Cables of 2022 Beste USB-C-kabel Anker Nieuwe nylon USB-C naar USB-C-kabel Amazon

$15,99
 

Beste budget USB-C-kabel Amazon Basics USB-C naar USB-A-kabel Amazon

$11,28
 

Beste lange USB-C-kabel Grtoeud USB-C naar USB-C-kabel Amazon

$25,00
 

Beste korte USB-C-kabel Anker Powerline III USB-C naar USB-C-kabel Amazon

$ 15,99
 

Beste Lightning-naar-USB-C-kabel Anker Nieuwe nylon USB-C-naar-Lightning-kabel Amazon

$19.99
$21.99 Bespaar 9%

Beste HDMI-naar-USB-C-kabel Uni USB-C-naar-HDMI-kabel Amazon

$ 17,99
$23.99 Bespaar 25%

Beste AUX-naar-USB-C-kabel Kabel is belangrijk Premium gevlochten aluminium USB-C naar 3,5 mm Aux-kabel Amazon

$7.49
 

Beste 3-in-1-kabel Spigen DuraSync 3-in-1 universele oplaadkabel Amazon

$17.99
$24.99 Bespaar 28%

Dat gezegd hebbende, duurt het bijna zes uur om deze gadget tot zijn volledige capaciteit op te laden, dus je zult deze man een dag of twee van tevoren willen voorbereiden. Bovendien, hoewel er zowel USB-A- als USB-C-poorten zijn, worden er geen snoeren meegeleverd, dus zorg ervoor dat u deze van tevoren hebt.

Beste draagbare oplader

Anker PowerCore Slim 10000 draagbare oplader

Deze oplader heeft een capaciteit van 10.000 mAh, PowerIQ/VoltageBoost voor geoptimaliseerd opladen en een ultradun profiel.

Amazon

$21,99
 

Anker

$21.99
 

Beste Bluetooth-tracker: Tile Mate

Tegel

Pros

 • ✓ Compatibel met Android- en Apple/iOS-apparaten
 • ✓ Waterdicht
 • ✓ Bluetooth-bereik tot 70 meter

Nadelen

 • ✗ Moet upgraden naar het premium abonnement voor extra functies
 • ✗ Werkt op batterijen

Een Bluetooth-tracker is een geweldige gadget, vooral als je niet thuis bent. Deze handige apparaten kunnen worden vastgemaakt aan essentiële zaken zoals uw tas of portemonnee. En als je ze per ongeluk kwijtraakt, helpt je tracker je om ze te vinden of in de gaten te houden.

Onze favoriet? De Tile Mate, een compacte kleine gadget die gemakkelijk op reisbenodigdheden kan worden geklikt en een Bluetooth-bereik heeft van maximaal 80 meter.

GERELATEERDDe beste Bluetooth-trackers van 2022

Met minder dan $ 50 voor een pakket van twee zijn deze trackers supergemakkelijk te gebruiken en betaalbaar. Je downloadt de bijbehorende Tile-app, die je Tile laat rinkelen wanneer deze zich in Bluetooth-bereik bevindt (je kunt ook een smart home-apparaat vragen, zoals Amazon Alexa of Google Home, om het voor je te vinden). Er staat ook een aangepaste QR-code op elke tegel, zodat je bereikbaar bent als iemand hem vindt en de code scant.

We vinden het ook leuk dat de Tile Mate kan worden gebruikt om je telefoon te vinden. Je kunt twee keer op de knop op je Tile drukken om je telefoon te laten rinkelen, zelfs als deze op stil staat. En als je Tile buiten het Bluetooth-bereik is, kun je de app gebruiken om de meest recente locatie op een kaart te zien.

Je moet upgraden naar Tile's premium plan voor extra functies zoals Smart Alert en artikelvergoeding. Bovendien werkt de Tile op batterijen, dus je moet er zeker van zijn dat hij een nieuwe batterij heeft voordat je hem gaat instellen.

Beste Bluetooth-tracker

Tile Mate

Een handige Bluetooth-tracker met een gebruiksvriendelijke bijbehorende app die je helpt bij het bijhouden van je absolute benodigdheden.

Amazon

$47,99
 

Beste instantfilmcamera: Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic

< img src="http://www.howtogeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />Fujifilm

Pros

 • ✓ Automatische helderheidsdetectie
 • ✓ Oplaadbare batterij
 • ✓ Dubbele belichtingsmodus

Nadelen

 • ✗ Duur
 • ✗ Film kan prijzig zijn, en je moet het terug kopen

Filmcamera's zijn op dit moment een rage, en deze optie van Fujifilm, de Instax Mini 90 Neo Classic, is daarop geen uitzondering. Deze gebruiksvriendelijke filmcamera ontwikkelt direct foto's van 2,1 bij 3,4 inch (53,34 mm x 86,36 mm).

Qua specificaties is de Instax Mini 90 best cool. Het kan automatisch de helderheid van je achtergrond of omgeving detecteren en de flitser en sluitertijd aanpassen, zodat je elke keer een geweldige foto krijgt. Bovendien is er een dubbele belichtingsmodus die u kunt openen door tweemaal op de ontspanknop te drukken.

Hoewel het geweldige beoordelingen en recensies van kopers heeft, zouden we deze aankoop alleen aanbevelen als het iets is dat je al een tijdje in de gaten hebt. De camera zelf is behoorlijk duur en de prijs kan snel oplopen met de extra kosten van het opnieuw kopen van film.

Als u gewoon op zoek bent naar iets om foto's mee te maken, is de kans groot dat uw smartphone kan het werk prima doen.

Beste Instant Film Camera

Fujifilm Instax Mini Neo Classic 90

Deze mini-instantfilmcamera van Fujifilm is een topoptie voor het vastleggen van uw reis.

Amazon

$ 162,97
$ 199,99 Bespaar 19%

Beste handheld gaming-machine: Nintendo Switch

BlurryMe/Shutterstock.com

Pros

< ul>

 • ✓ Geweldige beoordelingen
 • ✓ Drie speelstijlen
 • ✓ Tot 9+ uur speeltijd
 • Nadelen

  • ✗ De levensduur van de batterij hangt af van de software die u gebruikt
  • ✗ Joycons kunnen eruit glippen

  Het is bijzonder slim om een ​​draagbare spelcomputer aan dek te hebben als je een nerveuze reiziger bent. Deze gadgets kunnen je helpen je geest en handen bezig te houden terwijl je wacht om aan boord van een vliegtuig te gaan of zelfs de tijd te doden tijdens een tussenstop.

  Onze nummer één keuze is de Nintendo Switch, de nieuwste toevoeging van het bedrijf aan het handheld-gaminguniversum. De Switch is in wezen geboren als een veelzijdig apparaat dat geweldig is voor solo- of groepsspel. Het beschikt over drie speelstijlen (handheld, tafelblad en tv-modus), en de Joycons glijden gemakkelijk in en uit voor de laatste.

  GERELATEERDDe beste Bluetooth-koptelefoon voor Nintendo Switch van 2022

  Andere dingen om van te houden? Afhankelijk van wat je op de Switch speelt, heeft hij een batterijduur van 4,5 tot 9 uur. Hij is superlicht en compact (hij weegt minder dan een pond), en het 6,2-inch touchscreen is perfect voor het verzamelen van munten in Mario, vrienden maken in Pokémon of landbouw in Stardew Valley.

  Hoewel het zeker een duurdere investering is, kan het de moeite waard zijn, afhankelijk van hoe vaak je het wilt gebruiken (en of je het wel of niet zou gebruiken als je niet op reis bent). .

  Beste draagbare spelcomputer

  Nintendo Switch

  Dit model heeft alles wat goed is aan de Switch, maar met een betere batterijduur dan de modellen van 2017. Speel retro-titels met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap, met meer games beschikbaar met de Expansion Pass.

  Amazon

  $ 299,99
   

  Beste koop

  $ 299,99
   

  Doel

  $ 299,99
   

  Beste tablet: Apple iPad (2021)

  Apple

  Pluspunten

  • ✓ Kan worden gebruikt op wifi of wifi en mobiel, afhankelijk van het abonnement
  • ✓ 10,2-inch scherm
  • ✓ Prachtig scherm

  Nadelen

  • ✗ Prijspunt is hoog
  • ✗ Accessoires zijn ook duur

  In de wereld van tablets is het waarschijnlijk geen verrassing dat de nieuwste Apple iPad de kroon trekt voor onze topkeuze. Deze compacte gadget is vooral ideaal voor zakenreizen waarbij u e-mails moet lezen of om onderweg aan presentaties te werken.

  Beter nog, als u voor uw plezier reist, kan deze tablet mogelijk de noodzaak vervangen om pak een laptop in met zijn 10,2-inch Retina-display en stereoluidsprekers.

  Ongeacht waar je hem voor wilt gebruiken, de meest recente iPad van Apple is behoorlijk indrukwekkend. Van de lange batterijduur (tot 10 uur op een enkele lading) tot het A13 bionische chipsysteem, het is geweldig voor streaming, lezen, creëren en meer.

  GERELATEERDDe beste iPads van 2022

  Als je op zoek bent naar iets dat nog compacter en handiger is voor op reis, dan is de Apple iPad Air een andere solide optie. Het is iets slanker dan zijn tegenhanger, maar beschikt nog steeds over alle geweldige functies en een nog groter scherm (10,9 inch). Het heeft ook een betere verwerkingseenheid (de M1-chip in plaats van de A13 bionische chip) en gebruikt een USB-C-connector in plaats van een bliksemkabel.

  Dat gezegd hebbende, is het geen verrassing dat deze apparaten zijn duur. De Wi-Fi-compatibele opslagoptie van 64 GB schommelt net boven de $ 300, terwijl de volgende stap, 256 GB, regelmatig wordt geprijsd vanaf bijna $ 500. U zult nog meer moeten betalen als u ook voor wifi en mobiele connectiviteit wilt kiezen.

  Beste tablet

  Apple iPad 2021

  Een topkwaliteit tabletoptie van techgigant Apple, het meest recente iPad-model van het bedrijf is uitstekend geschikt voor gamen, streamen en onderweg werken.

  Amazon

   

  Beste koop

  $ 479,99
   

  Doel

  $ 479,99
   

  Beste tablettoetsenbord: Logitech K480

  Logitech

  Pluspunten

  • ✓ Betaalbare prijs
  • ✓ Kan schakelen tussen drie apparaten
  • ✓ De levensduur van de batterij kan tot 24 maanden duren
  • ✓ Compatibel met Windows-, Android-, Chrome OS- en iOS-apparaten

  Nadelen

  • ✗ Kan omvangrijk zijn om mee te reizen

  Typen op een tabletscherm kan snel oud worden, zeker als je gewend bent te typen op een fysiek QWERTY-toetsenbord. Als je er zeker van wilt zijn dat je werk gedaan kunt krijgen op je tablet terwijl je wacht op de luchthaven of het busstation, is het Logitech K480-toetsenbord een geweldige optie om toe te voegen aan je verzameling reistechnologieën.

  Dit Bluetooth-compatibele toetsenbord is betaalbaar geprijsd met talloze geweldige recensies en stelt je in staat om verbinding te maken met drie apparaten tegelijk en, dankzij de schakelknop, kun je er op elk moment tussen schakelen. Het is compatibel met Windows-, Android-, Chrome OS- en iOS-apparaten. Bovendien kunnen de vooraf geïnstalleerde AAA-batterijen tot 24 maanden meegaan.

  We raden u aan ervoor te zorgen dat u een tablettoetsenbord nodig heeft voordat u het aanschaft. Hoewel deze Logitech-gadget supercool is, klapt hij niet op. Het heeft een klassiek toetsenbordontwerp, dus het kan wat lastig zijn om mee te reizen, afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt.

  Beste tablettoetsenbord

  Logitech K480

  Dit toetsenbord is supercomfortabel in gebruik, stelt je in staat eenvoudig te schakelen tussen drie verschillende Bluetooth-apparaten en heeft een ingebouwde houder voor je tablet.

  Amazon

  $34,99
  $49,99 Bespaar 30%< /p> Beste koop

  $34,99
   

  Lenovo

  $49,99
   

  Beste reisrouter: TP-Link AC750 draadloze reisrouter

  TP-Link

  Pros

  • ✓ Compact formaat
  • ✓ Dual-band AC750 wifi
  • ✓ Twee jaar garantie

  Nadelen

  • ✗ Adapters zijn niet inbegrepen

  Als consistent goede wifi voor u een niet-onderhandelbaar onderwerp is, wilt u een reisrouter aanschaffen voordat u op reis gaat. We raden de TP-Link AC750 Wireless Travel Router aan, een betrouwbare optie die klein genoeg is om mee te nemen. Het beschikt over vijf Wi-Fi-modi, waarvan er twee speciaal zijn ontworpen voor een geweldige verbinding onderweg.

  GERELATEERDDe beste wifi-routers van 2022

  Met de routermodus van de AC750 kunt u verbinding maken met het Ethernet van een hotel om direct een privé draadloos netwerk te creëren en toegang te delen op al uw apparaten. Ondertussen kunt u ook de hotspot-modus kiezen, waarbij u een WISP-toegangspunt buitenshuis kunt inschakelen om een ​​privé Wi-Fi-hotspot in openbare ruimtes te creëren.

  Ondanks deze “privé” verbindingen, wilt u toch een VPN gebruiken om uw informatie te beschermen, vooral wanneer u niet thuis bent.

  Het heeft ook een micro-USB-C-poort die kan worden gebruikt om een ​​adapter, draagbare oplader of laptop aan te sluiten. Houd er rekening mee dat de router niet wordt geleverd met snoeren (u krijgt echter twee jaar garantie, wat niet te sjofel is).

  Beste reisrouter

  TP-Link AC750 draadloze reisrouter

  TP -LINK's AC750 Travel Router is een solide optie om overal verbinding te maken met constant goede wifi.

  Amazon

  39,99 dollar
   

  LEES VOLGENDE

  • › Meerdere rijen in Microsoft Excel bevriezen
  • › Amazon's Fire TV-sticks zijn tot nu toe tegen de laagste prijs
  • › Stroomverbruik pc loopt uit de hand
  • › Een back-up maken van uw BitLocker-herstelsleutel op Windows 11
  • › E-mailsjablonen met merknaam maken met lay-outs in Gmail
  • › U kunt het uiterlijk van Windows 11 nu aanpassen met WindowBlinds