De beste online bijlessites

0
53
Maria Symchych/Shutterstock.com

Als de schooljaren beginnen, ontmoeten miljoenen K-12-leerlingen nieuwe leraren, doen ze kennis op en maken ze nieuwe vrienden. Maar school kan angstaanjagend zijn voor sommige ouders die zich zorgen maken over academische prestaties. Online bijles kan helpen.

Omdat ouders willen dat hun kinderen goed presteren op school, zullen velen overwegen een privéleraar in te huren. De kosten om er een te betalen kunnen variëren van $ 15- $ 100 of meer, afhankelijk van ervaring en kennisniveaus.

Als je je kind meer hulp wilt geven bij het studeren zonder de bank te breken, overweeg dan om hem in te schrijven voor een van de vele online bijlesdiensten die beschikbaar zijn.

Inhoudsopgave< /strong>

Meest gepersonaliseerd: TutorEye
Beste SAT/ACT Prep: Princeton Review
Nieuwe talen leren: Preply
Beste voor leeftijden 13+: Khan Academy
Hoge kwaliteit: TutorMe
Laagste kosten: leer te zijn
Vul het leren van uw kind aan met online bijles

Meest gepersonaliseerd: TutorEye

 

TutorEye

De belangrijkste missie van TutorEye is om goed afgeronde, gepersonaliseerde online bijles te bieden, zodat studenten in contact kunnen komen met academische experts om hun cijfers te verbeteren. De dienst erkent dat bijles duur kan zijn, bovenop het kopen van schoolbenodigdheden, nieuwe kleding en andere gerelateerde kosten. TutorEye biedt verschillende betaalmogelijkheden tegen budgetvriendelijke prijzen.

De experts van TutorEye staan ​​24/7 voor u klaar. Studenten kunnen deelnemen aan een-op-een bijles, en docenten zullen uw kind ontmoeten waar ze zich in het leerproces bevinden. Bovendien zullen mensen die voor TutorEye werken hun manier van lesgeven aanpassen aan de persoonlijkheid van uw kind.

TutorEye

TutorEye biedt individuele begeleidingssessies met vakdeskundigen. Het erkent dat bijles duur kan zijn bovenop andere schoolgerelateerde kosten, dus biedt het verschillende betalingsopties tegen budgetvriendelijke prijzen.

TutorEye

Beste SAT /ACT Prep: Princeton Review

Princeton Review

Princeton Review is een van de meest uitgebreide online bijlesdiensten, met gestandaardiseerde testvoorbereiding, 24/7 bijlesopties en een eindeloze lijst met academische onderwerpen om uit te kiezen. U kunt zich bijvoorbeeld aanmelden voor uw kind om meer te weten te komen over STEM-vakken (wetenschap, technologie, techniek, wiskunde), aardrijkskunde, geschiedenis, Engels en meer. Diensten van Princeton Review beginnen meestal bij ongeveer $ 40.

Een gunstig kenmerk van de services van Princeton Review is de Princeton Review Guarantee. Door dit beleid garandeert de dienst studenten’ testscores zullen verbeteren of u ontvangt een volledige terugbetaling. De site heeft verschillende gratis oefentests voor examens zoals de LSAT, SAT, ACT en GRE.

Princeton Review

Princeton Review is een uitgebreide online bijlesservice met gestandaardiseerde testvoorbereiding en een eindeloze lijst van academische onderwerpen om uit te kiezen. De site heeft verschillende gratis oefentests voor examens zoals de LSAT, SAT, ACT en GRE.

Princeton Review

Nieuwe talen leren: Preply

Preply< /figuur>

De meeste mensen zijn het erover eens dat het leren van een nieuwe taal een uitdaging is. Gelukkig is Preply een online bijlesservice die je kind kan helpen zijn communicatieve vaardigheden te verbeteren door met docenten over de hele wereld te praten. De dienst heeft meer dan 49.000 online docenten in dienst. Hiermee kunnen gebruikers sessies boeken op een desktop of mobiel apparaat volgens hun schema, een virtueel klaslokaal betreden en profiteren van een gestructureerde leeromgeving.

Als u niet tevreden bent met uw gratis proefperiode, net als bij andere bijlesdiensten les, kun je een gratis vervangende docent vragen of een volledige terugbetaling ontvangen. Preply stelt ook voor dat gebruikers een privéleraar zoeken en een één-op-één sessie hebben vanaf $ 5 per uur.

Preply

Preply is een online bijlesservice die kan uw kind helpen zijn communicatieve vaardigheden te verbeteren door met docenten over de hele wereld te praten. De dienst heeft meer dan 49.000 online docenten in dienst en biedt sessies in een virtueel klaslokaal.

Preply

Beste voor 13+: Khan Academy

Khan Academy

Een online academische dienst die hoog aangeschreven staat in de onderwijssector is Khan Academy. Het is een betrouwbaar, nuttig en ondersteunend educatief platform dat specifiek gericht is op leerlingen van de basisschool.

Kinderen van 13 jaar of ouder kunnen gratis virtuele ondersteuning krijgen van peer tutors. Deze docenten werken voor Schoolhouse.world, een non-profitorganisatie die studenten helpt hun vaardigheden en kennis in verschillende vakken gratis op te bouwen.

Khan Academy

Khan Academy is een betrouwbare, nuttig en ondersteunend educatief platform dat zich specifiek richt op leerlingen van de basisschool. Het biedt ook gratis virtuele ondersteuning voor leerlingen van 13 jaar en ouder.

Khan Academy

Hoge kwaliteit: TutorMe

TutorMe

TutorMe stelt studenten in staat om hulp te vragen bij een onderwerp, huiswerk of opdracht en gebruikt een slim matchingsysteem om ze in contact te brengen met een ervaren tutor. Je kunt je aanmelden voor TutorMe en je inschrijven voor een gratis proefperiode, maar na afloop worden er kosten in rekening gebracht op je bankpas of creditcard.

In een TutorMe-sessie gebruiken studenten en docenten een virtueel whiteboard, schermdeling, audio- en videochat, teksteditor en meer. TutorMe is te zien in Business Insider, The New York Times, The Washington Post, "Good Morning America" en goede huishouding. Het is een hoogwaardige bijlesservice met experts die 24/7 beschikbaar zijn in bijna elk vakgebied.

TutorMe

TutorMe stelt studenten in staat om hulp te vragen bij een onderwerp, huiswerk of opdracht en maakt gebruik van een slim matchingsysteem om ze in contact te brengen met een ervaren tutor. TutorMe biedt toegang tot virtuele leermiddelen met 24/7 service.

TutorMe

Laagste kosten: leren zijn

Leer te zijn

Learn to Be is een gratis online bijlesservice die gepersonaliseerde één-op-één-sessies biedt voor achtergestelde studenten. Volgens de website zien studenten van Learn to Be hun gemiddelde testscores met 15,8% toenemen en hun GPA's met 1,6 punten.

Meer dan 7.500 studenten zijn ingeschreven voor Learn to Be en profiteren van gratis online bijles.< /p>

Leer te zijn

Leer Be is een gratis online bijlesservice die gepersonaliseerde één-op-één-sessies biedt voor achtergestelde studenten. Learn to Be is een non-profitorganisatie die kinderen in de Verenigde Staten bedient.

Learn To Be

Het leerproces van uw kind aanvullen met online bijles

De onderwijssector heeft de afgelopen jaren seismische verschuivingen ondergaan als gevolg van de COVID-19-pandemie. Toch geeft u om de opvoeding van uw kind en wilt u ervoor zorgen dat ze de hulp en ondersteuning krijgen die nodig is om nieuwe concepten te begrijpen en goed te presteren.

Online bijles werd tijdens de pandemie steeds populairder en vertoont geen tekenen van vertragen. Overweeg een van deze online bijlesdiensten te gebruiken om uw kind dit schooljaar te laten slagen.