De bästa webbläsarsidorna

0
102
Maria Symchych/Shutterstock.com

När skolåren börjar träffar miljontals grund- och gymnasieelever nya lärare, skaffar sig kunskap och får nya vänner. Men skolan kan vara ångestframkallande för vissa föräldrar som oroar sig för akademiska prestationer. Handledning online kan hjälpa.

Eftersom föräldrar vill att deras barn ska prestera bra i skolan kommer många att överväga att anlita en privatlärare. Kostnaden att betala för en kan variera allt från $15-$100 eller mer, beroende på erfarenhet och kunskapsnivåer.

Om du funderar på att få ditt barn mer hjälp med sina akademiker utan att bryta pengarna, överväg att registrera dem i någon av de många onlinehandledningstjänster som finns tillgängliga.

Innehållsförteckning< /strong>

Mest personliga: TutorEye
Bästa SAT/ACT-förberedelse: Princeton Review
Lära sig nya språk: Preply
Bäst för åldrarna 13+: Khan Academy
Hög kvalitet: TutorMe
Lägsta kostnad: Lär dig att vara
Komplettera ditt barns lärande med onlinehandledningstjänster

Mest personliga: TutorEye

 

TutorEye

TutorEye’s huvudsakliga uppdrag är att tillhandahålla väl avrundad, personlig handledning online så att eleverna kan få kontakt med akademiska experter för att förbättra sina betyg. Tjänsten inser att handledning kan vara dyrt utöver att köpa skolmaterial, nya kläder och andra relaterade kostnader. TutorEye erbjuder olika betalningsalternativ till budgetvänliga priser.

TutorEye’s experter är tillgängliga 24/7. Elever kan delta i en-mot-en-handledning, och handledare kommer att träffa ditt barn där de är i inlärningsprocessen. Dessutom kommer personer som arbetar för TutorEye att ändra sin undervisningsstil för att passa ditt barns personlighet.

TutorEye

TutorEye erbjuder individuella handledningssessioner med ämnesexperter. Det inser att handledning kan vara dyrt utöver andra skolrelaterade kostnader, så det erbjuder olika betalningsalternativ till budgetvänliga priser.

TutorEye

Bästa SAT /ACT Prep: Princeton Review

Princeton Review

Princeton Review är en av de mest omfattande onlinehandledningstjänsterna, med standardiserade testförberedelser, 24/7 handledningsalternativ och en oändlig lista med akademiska ämnen att välja mellan. Du kan till exempel registrera dig för att ditt barn ska lära sig om STEM-ämnen (vetenskap, teknik, teknik, matematik), geografi, historia, engelska och mer. Tjänster från Princeton Review börjar vanligtvis på cirka 40 USD.

En fördelaktig egenskap hos Princeton Review’s tjänster är Princeton Review Guarantee. Genom denna policy garanterar tjänsten studenter’ testresultaten förbättras eller så får du full återbetalning. Webbplatsen har flera gratis övningsprov för tentor som LSAT, SAT, ACT och GRE.

Princeton Review

Princeton Review är en omfattande onlinehandledningstjänst med standardiserade testförberedelser och en oändlig lista med akademiska ämnen att välja mellan. Webbplatsen har flera kostnadsfria övningsprov för prov som LSAT, SAT, ACT och GRE.

Princeton Review

Lära sig nya språk: Preply

Preply< /figur>

De flesta håller med om att det är en utmaning att lära sig ett nytt språk. Tack och lov är Preply en handledningstjänst online som kan hjälpa ditt barn att förbättra sina kommunikationsförmåga genom att prata med handledare över hela världen. Tjänsten sysselsätter över 49 000 onlinelärare. Det tillåter användare att boka sessioner på en stationär eller mobil enhet enligt deras schema, gå in i ett virtuellt klassrum och dra nytta av en strukturerad lärmiljö.

Liksom andra handledningstjänster, om du är missnöjd med din kostnadsfria provperiod. lektion kan du be om en gratis ersättningshandledare eller få full återbetalning. Preply föreslår också att användare ska hitta en privat handledare och ha en en-mot-en-session från 5 USD per timme.

Preply

Preply är en onlinehandledningstjänst som kan hjälpa ditt barn att förbättra sina kommunikationsförmåga genom att prata med handledare över hela världen. Tjänsten sysselsätter över 49 000 onlinelärare och erbjuder sessioner i ett virtuellt klassrum.

Preply

Bäst för åldrarna 13+: Khan Academy

Khan Academy

En akademisk onlinetjänst som är högt ansedd inom utbildningssektorn är Khan Academy. Det är en pålitlig, användbar och stödjande utbildningsplattform som riktar sig specifikt till elever i grundskolan.

Barn 13 år eller äldre kan få gratis virtuellt stöd från kamratlärare. Dessa handledare arbetar för Schoolhouse.world, en ideell organisation som hjälper elever att bygga upp sina färdigheter och kunskaper i olika ämnen utan kostnad.

Khan Academy

Khan Academy är en pålitlig, användbar och stödjande utbildningsplattform som riktar sig specifikt till elever i grundskolan. Den erbjuder också gratis virtuell support för elever från 13 år och äldre.

Khan Academy

Hög kvalitet: TutorMe

TutorMe

TutorMe låter elever begära hjälp med ett ämne, läxor eller en uppgift och använder ett smart matchningssystem för att koppla dem till en erfaren handledare. Du kan registrera dig för TutorMe och registrera dig för en gratis provperiod, men du kommer att debiteras på ditt betal- eller kreditkort efter det att den är slut.

I en TutorMe-session använder studenter och handledare en virtuell whiteboard, skärmdelning, ljud- och videochatt, textredigerare och mer. TutorMe har varit med i Business Insider, The New York Times, The Washington Post, “Good Morning America,” och bra hushållning. Det är en handledningstjänst av hög kvalitet med experter tillgängliga 24/7 inom nästan alla ämnesområden.

TutorMe

TutorMe låter elever begära hjälp med ett ämne, läxor eller en uppgift och använder ett smart matchningssystem för att koppla dem till en erfaren handledare. TutorMe ger tillgång till virtuella inlärningsverktyg med 24/7 service.

TutorMe

Lägsta kostnad: Lär dig att vara

Lär dig vara

Learn to Be är en gratis onlinehandledningstjänst som erbjuder personliga en-mot-en-sessioner för undertjänade studenter. Enligt dess webbplats ser Learn to Be-studenter att deras genomsnittliga testresultat ökar med 15,8 % och deras GPA ökar med 1,6 poäng.

Över 7 500 studenter är inskrivna i Learn to Be och drar nytta av gratis onlinehandledning.< /p>

Lär dig att vara

Lär dig att Be är en gratis onlinehandledningstjänst som erbjuder personliga en-mot-en-sessioner för undertjänade studenter. Learn to Be är en ideell organisation som betjänar barn över hela USA.

Learn To Be

Komplettera ditt barns lärande med onlinehandledningstjänster

Utbildningssektorn har upplevt seismiska förändringar på grund av covid-19-pandemin under de senaste åren. Ändå bryr du dig om ditt barns utbildning och vill se till att de får den hjälp och det stöd som behövs för att förstå nya koncept och prestera bra.

Onlinehandledning blev allt mer populärt under pandemin och visar inga tecken av att sakta ner. Överväg att använda någon av dessa onlinehandledningstjänster för att hjälpa ditt barn att lyckas detta läsår.