De bästa tekniska reseprylarna 2022

0
55
l i g h t p o e t/shutterstock.com

Innehållsförteckning

< blockquote class="moka_autotoc">

Vad man ska leta efter i tekniska reseprylar
Bästa eReader: Kindle Paperwhite Signature Edition
Bästa internationella kontaktadapter: EPICKA Universal Travel Adapter
Bästa brusreducerande hörlurar: Sony WH-1000XM4
Bästa bärbara laddare: Anker PowerCore Slim 1000
Bästa Bluetooth-spårare: Tile Mate
Bästa snabbfilmskamera: Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic
Bästa handhållna spelmaskin: Nintendo Switch
Bästa surfplatta: Apple iPad (2021)
Bästa tangentbord för surfplattor: Logitech K480
Bästa reserouter: TP-Link AC750 trådlös reserouter

< /blockquote>

Vad man ska leta efter i tekniska reseprylar

När du letar efter nödvändiga prylar att ta med dig på din nästa resa finns det några saker du bör tänka på.

Först och främst är det viktigt att tänka på vad som är nödvändigt för din semester eller affärsresa, oavsett om det är för arbete eller lek, du kommer sannolikt att ha begränsat utrymme i ditt bagage för klumpig eller tung teknik. Innan du gör några köp vill du försäkra dig om att det är något du behöver när du är borta från hemmet. Vår lista innehåller saker som kan anses vara nödvändiga för vissa, men det slutliga beslutet är upp till dig.

Likaså är storlek och vikt lika viktiga faktorer. Om du till exempel planerar att packa din teknik i en handbagage, vill du hålla dig till ganska kompakta prylar som en bärbar laddare eller en surfplatta. Om du spelar på att checka in en väska, kanske du kan packa större föremål som en snabbfilmskamera.

Slutligen vill du överväga din budget. Om du specifikt köper en gadget för en kommande resa kanske du inte vill släppa en massa pengar. Men om du är en frekvent flygare eller road tripper kanske det är en bra idé att investera i något som är på den dyrare sidan.

Bästa e-läsare: Kindle Paperwhite Signature Edition

Amazon

Proffs

 • ✓ 32 gigabyte lagringsutrymme
 • ✓ En laddning kan pågå i upp till 10 veckor
 • ✓ Bländningsfri display

Nackdelar

 • ✗ Måste betala för en månatlig Kindle Unlimited-prenumeration
 • ✗ Trådlös laddare säljs separat

Om du är en flitig läsare kan det ta upp värdefull plats i ditt handbagage eller incheckat bagage att bära med dig tjocka böcker. Men Kindle Paperwhite Signature Edition, vårt bästa val för e-läsare, eliminerar detta problem genom sina 32 gigabyte (GB) lagringsutrymme och möjligheten att hyra upp till 20 titlar åt gången med Kindle Unlimited.

RELATERATDe bästa e-läsarna 2022

Kindle Paperwhite Signature är svår att pruta med—du kan ladda den via USB-C, med ett fullt batteri som håller i upp till 10 veckor. Dessutom är displayen något att skriva hem om. Skärmen på 300 ppi är bländfri, medan den varma belysningen är justerbar. Frontljuset anpassar sig också automatiskt till din omgivnings ljusstyrka, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för flyg med röda ögon.

Även om du kan använda din Kindle utan ett Kindle Unlimited-abonnemang (som kostar ytterligare 9,99 USD i månaden) ), ger den medföljande planen en gratis provperiod och tillgång till tusentals innehåll utan förfallodatum.

Poängen? Om du har funderat på att köpa en e-läsare är Kindle Paperwhite Signature Edition för 200 USD det bästa alternativet.

Bästa e-läsaren

Kindle Paperwhite Signature Edition (vattenbeständig)

Den vattentäta 2021 Kindle Paperwhite Signature Edition förbättras jämfört med föregående generation med mer lagringsutrymme, USB-C-laddning och justerbart varmt ljus.

Amazon

134,99 USD
189,99 USD Spara 29 %

Bästa köp

134,99 USD
189,99 USD Spara 29 %

Bästa internationella kontaktadapter: EPICKA Universal Travel Adapter< /h2>

EPICKA

Proffs

 • ✓ Kompakt storlek
 • ✓ 4 USB-portar, 1 USB-C-port, 1 AC-uttag
 • ✓ Kompatibel med de flesta enheter

Nackdelar

 • ✗ Lite dyr för en adapter
 • ✗ Omvandlar inte spänningen

Planerar du att dyka i internationellt vatten? EPICKA Universal Travel Adapter är viktigt.

Universella reseadaptrar gör att elektroniken kan startas i olika länder. Till exempel har USA pluggar med två platta vertikala stift, medan Storbritannien har pluggar med en övre vertikal stift och två botten horisontella. En reseadapter säkerställer att du kan ladda dina enheter oavsett var du går.

Det här alternativet från EPICKA fungerar uttryckligen som en multifunktionell resekontakt. Den omvandlar dock inte spänning, så du vill se till att dina enheter stöder 100 till 240 spänningar, särskilt hårtorkar och elektriska rakhyvlar, som ofta inte gör det.

Den har fyra USB-portar och en USB-C, som alla kan anslutas samtidigt. Den täcker mer än 150 länder, inklusive USA, Storbritannien, Australien och Japan.

Det bästa av allt är att denna adapter är superkompakt. Du kan enkelt stoppa den i din handbagage för snabb åtkomst, perfekt för oväntade uppehåll eller förseningar.

Bästa internationella kontaktadaptern

EPICKA Universal Travel Adapter

En fantastisk gadget att packa i ditt internationella bagage, den här reseadaptern är liten, kompatibel med USB-C och USB, och kan användas i mer än 150 länder.

Amazon

22,99 $
 

Bästa brusreducerande hörlurar: Sony WH-1000XM4

Sony

Proffs

 • ✓ Bra betyg
 • ✓ Upp till 30 timmars batteritid
 • ✓ Kan fällas ihop
 • ✓ Peksensorkontroller

Nackdelar

 • ✗ Vissa användare rapporterar att peksensorkontrollerna är för känsliga

Oavsett om du reser med flyg, tåg eller bil, är brusreducerande hörlurar något du inte vill gå utan. Vårt val? Sony WH-1000XM4, en kraftfull uppsättning overhead-hörlurar som har massor av fantastiska egenskaper.

Dessa Bluetooth-hörlurar har ett nästan perfekt betyg från mer än 38 000 Amazon-kunder. Bortsett från det kan en enda laddning hålla dem vid liv i upp till 30 timmar, och de kan till och med fällas ihop, vilket gör dem desto lättare att packa.

RELATERATDe bästa hörlurarna 2022

Andra höjdpunkter? Det finns tal-till-chatt-teknik, som automatiskt pausar din musik när du pratar. Det finns också inbyggd Alexa, peksensorkontroll som låter dig hoppa över, pausa och spela upp spår, parning av flera enheter och ett slitstarkt fodral med en kabel för trådbunden lyssning.

Alla dessa otroliga funktioner kommer med en rejäl prislapp, men för nästan $400 är dessa Sony-hörlurar en betydande investering. Om du däremot har pengar att spendera och du vill ha ett par brusreducerande Bluetooth-hörlurar som håller, är dessa din bästa insats.

Bästa brusreducerande hörlurarna

Sony WH-1000XM4

Sony WH-1000XM4 har ANC-teknik, förstklassig ljudkvalitet och otrolig komfort.

Amazon

348,00 $
 

Bästa köp

349,99 USD
 

Mål

349,99 USD
 

Bästa bärbara laddare: Anker PowerCore Slim 1000

Anker

Proffs

 • ✓ Prisvärt
 • ✓ Kompakt storlek
 • ✓ Kompatibel med de flesta Apple- och Samsung-enheter
 • ✓ Livstidsgaranti

Nackdelar

 • ✗ USB-C och lightning-kablar ingår inte
 • ✗ Det tar nästan 6 timmar att ladda enheten helt

En bärbar laddare är en nödvändighet för att resa. Om du på något sätt har lyckats leva utan en (eller om du funderar på att uppgradera din nuvarande modell), rekommenderar vi Anker PowerCore Slim 1000. Priset för mindre än 30 USD kan dess imponerande tunna design ge flera avgifter för iPhones, Android-enheter och mindre surfplattor.

RELATERATDe bästa bärbara laddarna 2022

Den här Anker-laddaren är perfekt för att stoppa i din handbagage och har PowerIQ- och VoltageBoost-teknologier som säkerställer att din enhet får den snabbaste laddningen som möjligt. Den är också flygbolagsvänlig och designad för att ge optimal laddning till lågeffektsenheter, som hörlurar och Bluetooth-högtalare.

The Best USB-C Cables of 2022 Bästa USB-C-kabel Anker New Nylon USB-C till USB-C-kabel Amazon

15,99 USD
 

Bästa budget USB-C-kabel Amazon Basics USB-C till USB-A-kabel Amazon

11,28 $
 

Bästa långa USB-C-kabel Grtoeud USB-C till USB-C-kabel Amazon

25,00 USD
 

Bästa korta USB-C-kabel Anker Powerline III USB-C till USB-C-kabel Amazon

15,99 USD
 

Bästa Lightning till USB-C-kabel Anker New Nylon USB-C till Lightning-kabel Amazon

19,99 USD
21,99 USD Spara 9 %

Bästa HDMI till USB-C-kabel Uni USB-C till HDMI-kabel Amazon

17,99 USD
23,99 USD Spara 25 %

Bästa AUX till USB-C-kabeln spelar roll Premium flätad aluminium USB-C till 3,5 mm Aux-kabel Amazon

7,49 USD
 

Bästa 3-i-1-kabel Spigen DuraSync 3 i 1 universalladdarkabel Amazon

17,99 USD
24,99 USD Spara 28 %

Med det sagt tar det nästan sex timmar för att ladda den här gadgeten till sin fulla kapacitet, så du vill rusta upp den här killen en dag eller två i förväg. Dessutom, även om det finns både USB-A- och USB-C-portar, ingår inte sladdar, så se till att du har dem i förväg.

Bästa bärbara laddaren

Anker PowerCore Slim 10000 bärbar laddare

Denna laddare har en kapacitet på 10 000 mAh, PowerIQ/VoltageBoost för optimerad laddning och en ultratunn profil.

Amazon

21,99 USD
 

Anker

21,99 USD
 

Bästa Bluetooth-spårare: Tile Mate

Tegel

Proffs

 • ✓ Kompatibel med Android- och Apple/iOS-enheter
 • ✓ Vattentät
 • ✓ Bluetooth-räckvidd på upp till 250 fot

Nackdelar

 • ✗ Måste uppgradera till premiumplanen för extra funktioner
 • ✗ Batteridriven

En Bluetooth-spårare är en fantastisk gadget, speciellt när du är borta från hemmet. Dessa behändiga enheter kan låsas på väsentliga saker som din väska eller plånbok. Och om du tappar bort dem av misstag, hjälper din spårare dig att hitta eller hålla ett öga på dem.

Vår favorit? Tile Mate, en kompakt liten pryl som enkelt kan fästas på reseförnödenheter och har en Bluetooth-räckvidd på upp till 250 fot.

RELATERATDe bästa Bluetooth-spårarna 2022

För mindre än $50 för ett paket med två, är dessa trackers superenkla att använda och prisvärda. Du laddar ner den medföljande Tile-appen, som ringer din Tile när den är inom Bluetooth-räckvidden (du kan också be en smart hemenhet, som Amazon Alexa eller Google Home, att hitta den åt dig). Det finns också en anpassad QR-kod på varje bricka, så att du kan nås om någon hittar den och skannar koden.

Vi gillar också att Tile Mate kan användas för att hitta din telefon. Du kan dubbeltrycka på knappen på din Tile för att få din telefon att ringa, även när den är på tyst. Och i fall när din Tile är utanför Bluetooth-räckvidden kan du använda appen för att se dess senaste plats på en karta.

Du måste uppgradera till Tile’s premium plan för extra funktioner som Smart Alert och varuåterbetalning. Dessutom är tile batteridriven, så du vill se till att den har ett nytt batteri innan jet-inställning.

Bästa Bluetooth Tracker

Te Mate

En behändig Bluetooth-spårare med en lättanvänd tillhörande app som hjälper dig att hålla reda på dina absoluta nödvändigheter.

Amazon

47,99 USD
 

Bästa snabbfilmskamera: Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic

< img src="http://www.howtogeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />Fujifilm

Proffs

 • ✓ Automatisk detektering av ljusstyrka
 • ✓ Uppladdningsbart batteri
 • ✓ Dubbelexponeringsläge

Nackdelar

 • ✗ Dyrt
 • ✗ Film kan vara dyrt, och du måste köpa det igen

Filmkameror är på topp just nu, och det här alternativet från Fujifilm, Instax Mini 90 Neo Classic, är inget undantag. Denna lättanvända filmkamera framkallar omedelbart 2,1 x 3,4-tums (53,34 mm x 86,36 mm) foton.

När det gäller dess specifikationer är Instax Mini 90 ganska cool. Den kan automatiskt känna av ljusstyrkan i din bakgrund eller omgivning och kommer att justera blixten och slutarhastigheten, så att du får en fantastisk bild varje gång. Dessutom finns det ett dubbelexponeringsläge som du kan komma åt genom att trycka på avtryckaren två gånger.

Även om det har bra betyg och recensioner från köpare, rekommenderar vi bara det här köpet om det är något som du har haft koll på ett tag. Kameran i sig är ganska dyr, och priset kan snabbt fortsätta att öka med den extra kostnaden för att återköpa film.

Om du bara letar efter något att fotografera med, är chansen stor att din smartphone kan göra jobbet bra.

Bästa snabbfilmskamera

Fujifilm Instax Mini Neo Classic 90

Denna mini-instant-filmkamera från Fujifilm är ett toppklassalternativ för att fånga din resa.

Amazon

$162,97
$199,99 Spara 19%

Bästa handhållna spelmaskin: Nintendo Switch

BlurryMe/Shutterstock.com

Pros

< ul>

 • ✓ Bra betyg
 • ✓ Tre spelstilar
 • ✓ Upp till 9+ timmars speltid
 • Nackdelar

  • ✗ Batteritiden beror på vilken programvara du använder
  • ✗ Joycons kan glida ut

  Att ha en handhållen spelmaskin på däck är särskilt smart om du är en nervös resenär. Dessa prylar kan hjälpa till att hålla ditt sinne och händer sysselsatta när du väntar på att gå ombord på ett flygplan eller till och med döda tid under ett mellanland.

  Vårt första val är Nintendo Switch, företagets senaste tillskott till det handhållna speluniversumet. Switchen föddes i huvudsak för att vara en mångsidig enhet som är perfekt för solo- eller gruppspel. Den har tre spelstilar (handhållen, bordsskiva och TV-läge), och Joycons glider lätt in och ut för det senare.

  RELATEDDe bästa Bluetooth-hörlurarna för Nintendo Switch 2022

  Andra saker att älska? Beroende på vad du spelar på Switch har den mellan 4,5 och 9 timmars batteritid. Den är superlätt och kompakt (den väger mindre än ett pund), och den 6,2-tums pekskärmen är perfekt för att samla mynt i Mario, få vänner i Pokémon eller odla i Stardew Valley.

  Även om det verkligen är en dyrare investering, kan det vara värt det, beroende på hur ofta du tänker använda det (och om du inte skulle använda det när du inte reser) .

  Bästa handhållna spelmaskin

  Nintendo Switch

  Denna modell har allt bra med Switch, men med bättre batteritid än 2017-modellerna. Spela retrotitlar med ett Nintendo Switch Online-medlemskap, med fler spel tillgängliga med Expansion Pass.

  Amazon

  299,99 $
   

  Bästa köp

  299,99 USD
   

  Mål

  299,99 USD
   

  Bästa surfplatta: Apple iPad (2021)

  Apple

  Proffs

  • ✓ Kan användas på Wi-Fi eller Wi-Fi och mobil, beroende på plan
  • ✓ 10,2-tums skärm
  • ✓ Vacker skärm

  Nackdelar

  • ✗ Prisnivån är hög
  • ✗ Tillbehör är också dyra

  I surfplattornas värld är det förmodligen ingen överraskning att den senaste Apple iPad tar tårtan som vårt bästa val. Denna kompakta gadget är särskilt idealisk för affärsresor som kräver att du kollar e-post eller för att arbeta med presentationer på språng.

  Ännu bättre, om du reser för nöjes skull kan den här surfplattan potentiellt ersätta behovet av att packa en bärbar dator med dess 10,2-tums Retina-skärm och stereohögtalare.

  Oavsett vad du planerar att använda den till är Apples senaste iPad ganska imponerande. Från den långa batteritiden (upp till 10 timmar på en laddning) till A13 bionic chip-systemet, det är perfekt för streaming, läsning, skapande och mer.

  RELATERAT2022 års bästa iPads

  Om du letar efter något ännu mer kompakt och bra för resor, är Apple iPad Air ett annat bra alternativ. Den är något smalare än sin motsvarighet men har fortfarande alla fantastiska funktioner och en ännu större skärm (10,9 tum). Den har också en bättre processorenhet (M1-chippet istället för A13-bionic-chipset) och använder en USB-C-kontakt istället för en lightning-kabel.

  Med det sagt är det ingen överraskning att dessa enheter är dyra. Det Wi-Fi-kompatibla lagringsalternativet på 64 GB vippar strax över $300, medan nästa steg upp, 256GB, regelbundet kostar från nästan $500. Du måste betala ännu mer om du planerar att välja Wi-Fi och mobilanslutning också.

  Bästa surfplattan

  Apple iPad 2021

  En toppkvalitet surfplatta-alternativ från teknikjätten Apple, företagets senaste iPad-modell är utmärkt för spel, streaming och arbete på språng.

  Amazon

   

  Bästa köp

  479,99 USD
   

  Mål

  479,99 USD
   

  Bästa tangentbord för surfplattor: Logitech K480

  Logitech

  Proffs

  • ✓ Överkomligt pris
  • ✓ Kan växla mellan tre enheter
  • ✓ Batteritiden kan hålla i upp till 24 månader
  • ✓ Kompatibel med Windows-, Android-, Chrome OS- och iOS-enheter

  Nackdelar

  • ✗ Kan vara skrymmande att resa med

  Att skriva på en surfplatta kan snabbt bli gammalt, särskilt om du är van att skriva på ett fysiskt QWERTY-tangentbord. Om du vill försäkra dig om att du kan få jobbet gjort på din surfplatta medan du väntar på flygplatsen eller busstationen, är Logitech K480-tangentbordet ett fantastiskt alternativ att lägga till din resetekniska samling.

  Prisvärt med massor av fantastiska recensioner, detta Bluetooth-kompatibla tangentbord låter dig ansluta till tre enheter samtidigt och, tack vare växlingsratten, kan du växla mellan dem när som helst. Den är kompatibel med Windows-, Android-, Chrome OS- och iOS-enheter. Dessutom kan de förinstallerade AAA-batterierna hålla i upp till 24 månader.

  Vi rekommenderar att du behöver ett tangentbord för surfplattan innan du köper. Även om denna Logitech-gadget är supercool, fälls den inte ihop. Den har en klassisk tangentbordsdesign, så det kan vara lite jobbigt att resa med, beroende på hur mycket utrymme du har.

  Bästa pekdatortangentbordet

  Logitech K480

  Det här tangentbordet är superbekvämt att använda, låter dig enkelt växla mellan tre olika Bluetooth-enheter och har en inbyggd vagga för din surfplatta.

  Amazon

  34,99 USD
  49,99 USD Spara 30 %< /p> Bästa köp

  34,99 USD
   

  Lenovo

  49,99 USD
   

  Bästa reserouter: TP-Link AC750 trådlös reserouter

  TP-Link

  Proffs

  • ✓ Kompakt storlek
  • ✓ Dual-band AC750 Wi-Fi
  • ✓ Två års garanti

  Nackdelar

  • ✗ Adaptrar ingår inte

  Om konsekvent bra Wi-Fi inte är förhandlingsbart för dig, vill du skaffa en rese-router innan du ger dig av på resan. Vi rekommenderar TP-Link AC750 Wireless Travel Router, ett pålitligt alternativ som är tillräckligt litet för att packa. Den har fem Wi-Fi-lägen, varav två är speciellt utformade för bra anslutning på språng.

  RELATERATDe bästa Wi-Fi-routrarna 2022

  AC750:s routerläge låter dig ansluta till ett hotells Ethernet för att omedelbart skapa ett privat trådlöst nätverk och dela åtkomst mellan dina enheter. Under tiden kan du också välja hotspot-läge, där du kan aktivera en WISP-åtkomstpunkt utomhus för att skapa en privat Wi-Fi-hotspot i allmänna utrymmen.

  Trots dessa “privata” anslutningar, vill du fortfarande använda ett VPN för att skydda din information, särskilt när du är borta från hemmet.

  Den har också en micro USB-C-port som kan användas för att ansluta en adapter, bärbar laddare eller bärbar dator. Du bör notera att routern inte levereras med några sladdar (du kommer dock att få två års garanti, vilket inte är alltför fult).

  Bästa rese-routern

  TP-Link AC750 trådlös reserouter

  TP -LINKs AC750 Travel Router är ett gediget alternativ för att ansluta till genomgående bra Wi-Fi vart du än går.

  Amazon

  39,99 USD
   

  LÄS NÄSTA

  • › Amazon’s Fire TV Sticks är till sina lägsta priser än
  • › Du kan nu anpassa Windows 11’s utseende med fönstergardiner
  • › Hur man gör varumärkesmärkta e-postmallar med layouter i Gmail
  • › Datorns strömförbrukning håller på att bli utom kontroll
  • › Så här säkerhetskopierar du din BitLocker-återställningsnyckel i Windows 11
  • › Hur man fryser flera rader i Microsoft Excel