Waarom u 'Films overal' zou moeten gebruiken

0
50

Er zijn tal van manieren om online films te kopen, maar niemand wil dat hun bibliotheek over meerdere diensten wordt verspreid. “Films Overal” is de oplossing voor dit probleem, en het is verrassend eenvoudig te gebruiken.

Wat is Movies Anywhere?

Laten we zeggen dat je enthousiast was over je eerste iPhone en een film op iTunes kocht om op het kleine scherm te bekijken. Het is oké, we hebben het allemaal gedaan. Je hebt ook enkele films verzameld van Amazon Prime en gratis digitale versies van dvd's op VUDU. Wat een puinhoop.

Nu heb je al deze digitale films verspreid over meerdere diensten, wat ook betekent dat je meerdere apps op je telefoon, tablet of tv nodig hebt om ze te bekijken. Het idee van “Movies Anywhere” is om ze allemaal op één plek te zetten.

Nu denk je misschien dat je een “Movies Anywhere” app als een one-stop-shop voor al uw films van verschillende diensten. Het is eigenlijk nog makkelijker dan dat. De echte magie van "Movies Anywhere" is dat uw filmaankopen worden gesynchroniseerd tussen alle verbonden services.

GERELATEERD: Uw digitale films zullen niet eeuwig duren, en Sony heeft het zojuist bewezen

Hoe werkt Movies Anywhere?

Laten we het bovenstaande voorbeeld nogmaals gebruiken. Je hebt filmaankopen in iTunes, Amazon en VUDU. Zodra u deze services verbindt met Movies Anywhere, worden uw bibliotheken gecombineerd en zijn ze toegankelijk voor alle drie de services. Dit is het grote verkoopargument van Movies Anywhere.

De film die je op iTunes hebt gekocht, verschijnt nu in je Amazon- en VUDU-account en vice versa. Nu, in plaats van voor elke service een aparte app nodig te hebben, kun je er gewoon een gebruiken om alles te bekijken—maar je hebt nog steeds de vrijheid om op een goede deal van een andere service te springen.

Om de deal nog leuker te maken, is Movies Anywhere helemaal gratis. Het enige wat u hoeft te doen is een account aan te maken, verbinding te maken met de services die u gebruikt en u bent klaar om te kijken! Het maakt niet uit waar je de film koopt; je kunt het overal bekijken.

GERELATEERD: De 10 beste films op Amazon Prime Video in 2022

< h2 role="heading" aria-level="2">Welke services werken overal met films?

Het komt zelden voor dat technologiebedrijven samenwerken om dingen beter te maken voor consumenten, maar dat is in wezen wat Movies Anywhere heeft bereikt. Op het moment van schrijven in september 2022 werken deze retailers met Movies Anywhere:

 • Amazon Prime
 • Apple TV (iTunes)
 • DirecTV
 • Google Play/YouTube
 • Microsoft Movies & TV
 • Verizon
 • VUDU
 • Xfinity

U kunt elk van deze services en de bijbehorende apps gebruiken als uw “frontend” voor uw filmbibliotheek. Zodra u een service koppelt aan Movies Anywhere, worden de films van uw account gesynchroniseerd met de andere verbonden services.

Het andere deel van de vergelijking zijn filmstudio's. Ze moeten ook akkoord gaan om samen te werken met Movies Anywhere. Het goede nieuws is dat de meeste grote studio's aan boord zijn.

 • Sony Pictures Entertainment
 • Universal Pictures
 • < li tabindex="0">DreamWorks

 • Verlichting entertainment
 • Disney
 • Pixar
 • Twentieth Century Studios
 • Marvel Studios
 • Lucasfilm
 • Warner Bros. Entertainment

Als u een film die door een van die studio's is gemaakt, kunt kopen bij een ondersteunde service, dan werkt deze met Movies Anywhere. Films van Paramount, Lionsgate en MGM zijn vanaf september 2022 niet meer opgenomen in Movies Anywhere.

Bevat Movies Anywhere ook tv-programma's?

< p>Als er één nadeel is aan Movies Anywhere, dan is het wel dat de naam juist is: het werkt alleen met films. Tv-programma's die u hebt gekocht, worden niet gesynchroniseerd tussen de services. Je zit nog steeds vast en bekijkt ze alleen in de service waar je de aankoop hebt gedaan.

Hoe je films overal kunt gebruiken

Ga om te beginnen naar de Movies Anywhere-website in een browser op uw computer of smartphone. Selecteer de “Nu aanmelden” knop en maak een gratis account aan.

Nadat u akkoord bent gegaan met het privacybeleid, ziet u de “ Verbind retailers” scherm. Selecteer “Verbinden” en volg de aanwijzingen om verbinding te maken met uw services. Je moet Movies Anywhere toestemming geven om toegang te krijgen tot je accounts.

< p>Klik op “Gereed” onderaan de pagina wanneer u klaar bent met het aansluiten van services.

Je bent klaar om te kijken! U kunt Movies Anywhere gebruiken als uw “frontend” als je wilt. Er is een app voor vrijwel elk platform:

 • Apple App Store
 • Google Play Store
 • Roku Channel Store
 • Amazon Appstore
 • LG TV App Store
 • VIZIO SmartCast-tv
 • Samsung Smart TV
 • Xbox Console-apps

U hoeft de films echter niet te gebruiken Overal-app. U kunt de app eenvoudig gebruiken bij een van de bovengenoemde filmwinkels. Je volledige bibliotheek zal in allemaal beschikbaar zijn.

Dat is de magie van Movies Anywhere en waarom je geen excuus hebt om het niet te gebruiken. De service is gratis en maakt het bezit van digitale films een veel aangenamere ervaring. U hoeft niet aan één winkel gebonden te zijn om te voorkomen dat uw bibliotheek een puinhoop wordt.

LEES VOLGENDE

 • › Stippellijnen verwijderen in Microsoft Excel
 • › Foto's en video's in batches bewerken op iPhone
 • › Hoe u uw hotspotnaam op iPhone en Android kunt wijzigen
 • › Apple ID wijzigen op iPhone
 • › Hoe u de verborgen webbrowser van uw Apple Watch gebruikt (en waarom u dit niet zou moeten doen)
 • › De PSU van uw computer testen met een PSU-tester