Waarom een ​​slimme magnetron zinvoller is dan andere keukenapparatuur

0
54
Toshiba

Er is geen apparaat in de keuken dat vaker in ongeduldige paniek wordt geopend en gesloten dan de magnetron. Ze hebben die deuren niet voor niets stevig gebouwd. Dat is ook de reden waarom er geen keukenapparaat meer is dat een slimme behandeling nodig heeft.

Het is gemakkelijk om grappen te maken over keukenproducten zoals koelkasten en broodroosters met slimme mogelijkheden. Veel van de functies vereenvoudigen niets en voegen onnodige bureaucratie en quasi-verfijning toe aan het uitvoeren van een eenvoudige taak, zoals ik doe met mijn artikelen.

GERELATEERDDe beste eigenschap van de slimme koelkast blijft voedsel koud houden

Maar bedenk hoe vaak we dingen in de magnetron verbranden, of realiseer je dat de burrito die we hebben opgewarmd licht bevroren is en eet hem toch op omdat het twee uur 's nachts is (alleen ik?). Bedenk hoe vaak we de deur openen en sluiten om te controleren of iets klaar is, en ongeduldig naar de magnetron staren alsof het op de een of andere manier het item sneller opwarmt, zoals iemand die op een liftknop drukt herhaaldelijk, denkend dat het de aankomst zal versnellen.

Slimme magnetrons kennen hun publiek

De enige keer dat ik ooit kook dingen goed in een magnetron is wanneer ik actiefiguren smelt. Dus als er een magnetron zou zijn die op de een of andere manier zou kunnen anticiperen op al het bovenstaande ongeduld, zou je er dan geen willen? Zou je er geen voor mij willen kopen? Ik hoop dat mijn vrienden dit lezen.

Slimme magnetrons kunnen op afstand worden bediend via uw slimme apparaten, bieden spraakopdrachten om het koken te starten en te stoppen of constant te vragen hoeveel tijd er nog over is, en gebruiken vaak sensortechnologie om de vochtigheid van een voedsel te controleren en de kookniveaus halverwege de cyclus aan te passen.< /p>

Neem de Panasonic Smart Inverter Countertop Magnetron Oven. Het werkt met Alexa en kan meer dan 100 spraakopdrachten aan (ik heb er 70), dus je kunt het vertellen om “Mijn koffie opnieuw op te warmen” en vertel het 40 minuten later nog een keer omdat je de koffie bent vergeten. Een “Genius-sensor” (hun woorden, niet de mijne) past de kooktijden en het vermogen automatisch aan door warmte en stoom waar te nemen.

Panasonic Smart Inverter Magnetron

De magnetron die luistert.

Amazon

$ 299,99
 

Beste koop

$ 299,99
 

Het werkt als een magnetron die weet dat je niet altijd in de meest rationele gemoedstoestand bent wanneer je een magnetron bedient, en reageert met: “Maak je geen zorgen, Ik heb dit.”

De GE Smart Countertop Magnetron Oven heeft een scan-to-cook-functie waarmee u de streepjescode op een pakket voedsel kunt scannen, zodat de kooktijd en instellingen klaar zijn voor gebruik, en met de Toshiba Smart Magnetron kunt u zelfs dempen, zodat u dat niet hoeft te doen. Ik hoef die doordringende piep niet te horen als de macaroni klaar is. Luisteren jullie, wasdrogers?

Is Smart het waard?

Het is een beetje dom om deze magnetrons tijdbesparend te noemen, want alle magnetrons zijn tijdbesparend. Maar omdat ze allemaal zo snel zijn, is het gemakkelijk om voedsel erin te verpesten of het constant op te warmen, en we worden vaak afgeleid terwijl we andere dingen doen als we moe thuiskomen van het werk en per ongeluk onze schoenen in de magnetron.

In ieder geval met een slimme magnetron is het giswerk weg en zijn je schoenen tot in de perfectie bereid.

LEES VOLGENDE

  • ’ Ik weet niet wie deze mensen zijn, en het is geweldig
  • › Stippellijnen verwijderen in Microsoft Excel
  • › Wat is HTTP?
  • › De VS lopen achter op het gebied van mobiel betalen, maar we lopen een achterstand in
  • › Verwijder dubbele foto's en video's op iPhone zonder app
  • › Hoe u uw hotspotnaam op iPhone en Android kunt wijzigen