Varför du borde använda “filmer var som helst”

0
51

Det finns många sätt att köpa filmer online, men ingen vill att deras bibliotek ska vara spritt över flera tjänster. “Movies Anywhere” är lösningen på det här problemet, och det är förvånansvärt lätt att använda.

What is Movies Anywhere?

Låt säga att du var exalterad över din första iPhone och köpte en film på iTunes att titta på på den lilla skärmen—det är okej, vi gjorde det alla. Du har också samlat på dig några filmer från Amazon Prime och gratis digitala versioner från DVD-skivor på VUDU. Vilken röra.

Nu har du alla dessa digitala filmer utspridda på flera tjänster, vilket också betyder att du behöver flera appar på din telefon, surfplatta eller TV för att se dem. Idén med “Movies Anywhere” är att placera dem alla på ett ställe.

Nu kanske du tror att du behöver ladda ner en “Movies Anywhere” app som en one-stop shop för alla dina filmer från olika tjänster. Det är faktiskt ännu enklare än så. Den verkliga magin med “Movies Anywhere” är dina filmköp synkroniserade mellan alla anslutna tjänster.

RELATERAT: Dina digitala filmer kommer inte att vara för evigt, och Sony har precis bevisat det

Hur fungerar filmer någonstans?

Låt oss använda exemplet ovan igen. Du har köpt filmer i iTunes, Amazon och VUDU. När du ansluter dessa tjänster till Movies Anywhere, kombineras dina bibliotek och kan nås på alla tre tjänsterna. Det här är det stora försäljningsargumentet för Movies Anywhere.

Den filmen du köpte på iTunes visas nu i ditt Amazon- och VUDU-konto, och vice versa. Nu, istället för att behöva en separat app för varje tjänst, kan du bara använda en för att se allt—men du har fortfarande friheten att hoppa på en bra affär från en annan tjänst.

För att göra affären ännu sötare är Movies Anywhere helt gratis. Allt du behöver göra är att skapa ett konto, ansluta de tjänster du använder och du är redo att titta! Det spelar ingen roll var du köper filmen; du kommer att kunna se den var som helst.

RELATERAT: De 10 bästa filmerna på Amazon Prime Video 2022

< h2 role="heading" aria-level="2">Vilka tjänster fungerar med filmer var som helst?

Det är sällsynt att teknikföretag samarbetar för att göra saker bättre för konsumenterna, men det är i grunden vad Movies Anywhere har åstadkommit. I skrivande stund i september 2022 arbetar dessa återförsäljare med Movies Anywhere:

 • Amazon Prime
 • Apple TV (iTunes)
 • DirecTV
 • li>

 • Google Play/YouTube
 • Microsoft Movies & TV
 • Verizon
 • VUDU
 • Xfinity

Du kan använda vilken som helst av dessa tjänster och deras associerade appar som ditt “gränssnitt” för ditt filmbibliotek. När du ansluter en tjänst till Movies Anywhere synkroniseras filmerna från ditt konto med de andra anslutna tjänsterna.

Den andra delen av ekvationen är filmstudior. De måste också gå med på att samarbeta med Movies Anywhere. Den goda nyheten är att de flesta av de stora studiorna finns ombord.

 • Sony Pictures Entertainment
 • Universal Pictures
 • < li tabindex="0">DreamWorks

 • Ljusunderhållning
 • Disney
 • Pixar
 • li>

 • Twentieth Century Studios
 • Marvel Studios
 • Lucasfilm
 • Warner Bros. Entertainment

Om du kan köpa en film gjord av en av dessa studior från en tjänst som stöds, den kommer att fungera med Movies Anywhere. Filmer från Paramount, Lionsgate och MGM ingår inte i Movies Anywhere från och med september 2022.

Innehåller Movies Anywhere TV-program?

< p>Om det finns en nackdel med Movies Anywhere är det att namnet är korrekt—det fungerar bara med filmer. TV-program som du har köpt synkroniseras inte mellan tjänsterna. Du har fortfarande fastnat när du bara tittar på dem i tjänsten där du gjorde köpet.

Så här använder du filmer var som helst

För att komma igång, gå över till Movies Anywhere-webbplatsen i en webbläsare på din dator eller smartphone. Välj “Registrera dig nu” och skapa ett gratis konto.

När du har godkänt sekretesspolicyn ser du “ Connect återförsäljare” skärm. Välj “Anslut” och följ anvisningarna för att ansluta dina tjänster. Du måste ge Movies Anywhere behörighet för att komma åt dina konton.

< p>Klicka på “Klart” längst ned på sidan när du är klar med att ansluta tjänster.

Du är redo att titta! Du kan använda Movies Anywhere som ditt “gränssnitt” om du vill. Det finns en app för nästan alla plattformar:

 • Apple App Store
 • Google Play Butik
 • Roku Channel Store
 • Amazon Appstore
 • LG TV App Store
 • VIZIO SmartCast TV
 • Samsung Smart TV
 • Xbox Console-appar

Du behöver dock inte använda appen Movies Anywhere. Du kan helt enkelt använda appen från någon av filmåterförsäljarna som nämns ovan. Ditt fullständiga bibliotek kommer att finnas tillgängligt i dem alla.

Det är magin med Movies Anywhere och varför du inte har någon ursäkt att inte använda det. Tjänsten är gratis och gör att äga digitala filmer till en mycket trevligare upplevelse. Du behöver inte vara låst till en återförsäljare för att förhindra att ditt bibliotek blir en enda röra.

LÄS NÄSTA

 • › 10 Alexa-funktioner du bör använda på ditt Amazon Echo
 • › Vad är en djupkamera på en telefon, och spelar det någon roll?
 • › Varför Mario Kart bara inte är så roligt som det brukade vara
 • › Så här testar du din dators PSU med en PSU-testare
 • › New York kommer att förbjuda försäljning av bensinbilar, efter Kaliforniens ledning
 • › USBs förvirrande namn och nummer förenklas