Anker retar sitt största och mest kapabla kraftverk hittills

0
51
Anker

Bärbara kraftverk är en av de bästa prylarna för friluftsentusiaster eller i nödsituationer som ett strömavbrott. Och även om vi älskade det stora Anker 757 Powerhouse som jag recenserade tidigare i år, började Anker precis reta något ännu bättre.

Nu gör sig företaget redo att släppa sin största kraftstation hittills, och världens första bärbara kraftstation och solgenerator som drivs av GaNPrime-teknologi. Vi pratar om det helt nya Anker 767 PowerHouse som kommer att leverera 2 400 W kraft tack vare ett massivt 2 048 Wh batteri.

RELATEDAnker 757 PowerHouse batterirecension: Galet snabb och kraftfull

En bärbar kraftstation är ett litet batteripaket av svalare storlek fullt av portar som tillåter dig att driva och ladda allt från telefoner, bärbara datorer, drönare, kylskåp, fläktar, en elektrisk grill, uppvärmda filtar, medicinsk utrustning och mer.

Ankers nästa maskin kommer att vara redo för vad som helst, tack vare ett enormt batteri, snabb laddning, massor av portar och till och med ett 30A husbilsuttag. Vi antar att det ansenliga 2 048Wh-batteriet kommer att vara LiFePO4 som 757, men Anker har inte delat för många detaljer om sin nya PowerHouse-laddare.

Vi ser dock att nya Anker 767 har minst tolv olika portar, inklusive fyra vanliga AC-uttag, 30A RV-kontakten, två 12V cigarettportar, två USB-A och tre USB-C PD snabbladdningsportar. Dessutom kan det finnas mer på andra sidan. Dessutom ser det ut som att Anker äntligen lägger till Bluetooth-stöd till sina kraftverk, vilket borde ge användarna ytterligare kontroller och anslutningsmöjligheter.

Anker

Detta är Ankers första PowerHouse med GaNPrime-teknik, som möjliggör snabbare laddningshastigheter, förbättrad effektivitet och bättre energihantering. Återigen, den här saken ser redo att hantera allt, och den kan till och med användas som en UPS-strömförsörjning, med sinusvåg konstant effekt med en omkopplingstid på under 20 ms som är säker att använda med din dator, apparater eller CPAP-maskin.

Du kommer också att märka en inbyggd LED-lampa, hjul för förbättrad bärbarhet och ett inbyggt handtag i handväska som hjälper användarna att rulla den runt campingen. Det kommer att bli tungt, det är säkert.

Nya Anker 767 Powerhouse har snabbladdning från ett vägguttag, för att inte tala om upp till 1000W ingång för solladdning. På så sätt kan du fylla på hemma eller när du är utanför nätet. Och slutligen kommer Anker att erbjuda ett valfritt “760 expansionsbatteri” kapabel att fördubbla kapaciteten till 4096Wh, liknande EcoFlow-konkurrensen, vilket ger användarna fler sätt att förbereda sig för alla situationer.

Återigen, vi vet fortfarande inte mycket om nya Anker 767 PowerHouse, men enligt webbplatsen kommer företaget att dela mer information den 14 november.

via PRNewswire