Home Dutch Anker plaagt zijn grootste en meest capabele krachtcentrale tot nu toe

Anker plaagt zijn grootste en meest capabele krachtcentrale tot nu toe

0
Anker

Draagbare elektriciteitscentrales zijn een van de beste gadgets voor buitenenthousiasten of in noodgevallen zoals een stroomstoring. En hoewel we dol waren op de grote Anker 757 Powerhouse die ik eerder dit jaar heb beoordeeld, begon Anker net iets nog beters te plagen.

Nu maakt het bedrijf zich op om zijn grootste krachtcentrale tot nu toe op de markt te brengen, en 's werelds eerste draagbare krachtcentrale en zonnegenerator aangedreven door GaNPrime-technologie. We hebben het over de geheel nieuwe Anker 767 PowerHouse die 2400 W vermogen zal leveren dankzij een enorme batterij van 2048 Wh.

GERELATEERDAnker 757 PowerHouse Battery Review: waanzinnig snel en krachtig

Een draagbare krachtcentrale is een kleine, koelere batterij vol poorten waardoor om alles van stroom te voorzien en op te laden, van telefoons, laptops, drones, koelkasten, ventilatoren, een elektrische grill, verwarmde dekens, medische apparatuur en meer.

De volgende machine van Anker is overal op voorbereid, dankzij een enorme batterij, snel opladen, talloze poorten en zelfs een 30A RV-stopcontact. We gaan ervan uit dat de omvangrijke batterij van 2.048 Wh LiFePO4 zal zijn zoals de 757, maar Anker heeft niet al te veel details gedeeld over zijn nieuwe PowerHouse-oplader.

We zien echter dat de nieuwe Anker 767 minstens twaalf verschillende poorten heeft, waaronder vier gewone stopcontacten, de 30A RV-stekker, twee 12V-sigarettenpoorten, twee USB-A en drie USB-C PD snellaadpoorten. Bovendien zou er aan de andere kant meer kunnen zijn. Bovendien lijkt het erop dat Anker eindelijk Bluetooth-ondersteuning toevoegt aan zijn energiecentrales, wat gebruikers extra controle- en verbindingsopties zou moeten geven.

Anker

Dit is de eerste PowerHouse van Anker met GaNPrime-technologie, die hogere laadsnelheden, verbeterde efficiëntie en beter energiebeheer mogelijk maakt. Nogmaals, dit ding ziet er klaar uit om alles aan te kunnen, en het kan zelfs worden gebruikt als een UPS-voeding, met een constant sinusgolfvermogen met een omschakeltijd van minder dan 20 ms die veilig te gebruiken is met uw computer, apparaten of CPAP-machine.

U zult ook een ingebouwd LED-lampje opmerken, wielen voor verbeterde draagbaarheid en een ingebouwd handvat in kofferstijl om gebruikers te helpen het rond de camping te rollen. Het zal zwaar zijn, dat is zeker.

De nieuwe Anker 767 Powerhouse kan snel worden opgeladen via een stopcontact, om nog maar te zwijgen van een ingangsvermogen van 1000 W voor opladen via zonne-energie. Op die manier kun je het thuis of off-grid afmaken. En tot slot biedt Anker een optionele “760 Expansion Battery” in staat om de capaciteit te verdubbelen tot 4096Wh, vergelijkbaar met zijn EcoFlow-concurrentie, waardoor gebruikers meer manieren hebben om zich op elke situatie voor te bereiden.

Ook hier weten we nog steeds niet veel over de nieuwe Anker 767 PowerHouse, maar volgens de website zal het bedrijf op 14 november meer details delen.

via PRNewswire