Vår favoritkontroll för PC-spel kostar bara $45 idag

0
51
Microsoft

The Xbox Core Wireless Controller är designad för de senaste Xbox Series X- och S-konsolerna, men den fungerar också perfekt för spel på Windows-datorer. Det är toppvalet i vår sammanfattning av de bästa PC-spelkontrollerna, och nu är det till rea.

Microsoft har rabatterat Xbox Core Wireless Controller (eller bara “Xbox Wireless Controller,” som den också kallas) till $45 på Amazon, en besparing på $15 från det ursprungliga priset. Det här är den senaste handkontrollen designad för Xbox-konsoler, med en bekväm design, texturerade grepp på baksidan och triggers, och en dedikerad delningsknapp för att ta skärmdumpar och videor.

Xbox Core Wireless Controller

Detta är en av de bästa kontrollerna för PC-spel. Koppla bara ihop den med din dator med Bluetooth så är du igång.

Amazon

44,99 USD
59,99 USD Spara 25 %

Bästa köp

 

Mål

 

Även om kontrollern i första hand riktar sig till Xbox-ägare, fungerar den också perfekt med Windows-datorer och alla PC-spel som stöder kontrolleringång. Du behöver bara en dator som stöder Bluetooth, och när den väl har parats i Windows-inställningarna är du redo att spela. Alternativt kan du koppla in den med en USB Type-C-kabel för en trådbunden anslutning. Styrenheten fungerar också i varierande utsträckning med Android-telefoner, iPhone och iPad, Linux och andra plattformar.

Det här är det lägsta priset för kontrollern vi har sett från Amazon på flera månader. Det är dock bara “Robot White” färgen är på $45 & # 8212; i skrivande stund är färgen Carbon Black slut i lager, och “Shock Blue” och “Pulse Red” färger är några dollar dyrare. Target har den vita färgen för samma pris på $45, medan alla färger på Best Buy är minst $50 — fortfarande tekniskt sett till rea, men inte lika bra affär.

The Best PC Gaming Controllers of 2022 Best Overall PC Controller Xbox Wireless Controller Amazon Bästa Budget PC Controller PowerA Spectra Amazon

39,88 USD
44,99 USD Spara 11 %

Bästa Premium Controller Xbox Elite Series 2 Controller Amazon

154,99 USD
179,99 USD Spara 14 %

Bästa trådbundna PC-kontroller Razer Wolverine Ultimate Amazon

116,99 USD
159,99 USD Spara 27 %

Bästa PC Controller för Retro Gaming 8Bitdo Sn30 Pro+ Amazon

$49,99
 

Bästa PC-kontroller för flygsimulatorer Logitech G Saitek X52 Pro Amazon

215,69 USD
229,99 USD Spara 6%

Bästa PC Fight Stick Qanba Obsidian Amazon

228,49 USD
 

LÄS NÄSTA

  • › Så här blockerar du någon på Instagram
  • › Så här lägger du till fotnoter i Google Dokument
  • › Vad är en djupkamera på en telefon, och spelar det någon roll?
  • › USB’s förvirrande namn och nummer förenklas
  • › Drönare håller maten varm genom att krascha in i elledningar och fatta eld
  • › New York kommer att förbjuda försäljning av bensinbilar, efter Kaliforniens ledning