Super73 C1X elektrisk motorcykel visas upp i ny teaser-video

0
42
Super73

Medan Kaliforniens äventyrslivsstilsföretag Super73 tillverkar några av de mest ikoniska elcyklarna på marknaden, tillkännagav de det helt nya Super73 C1X elmotorcykelkonceptet tidigare i år. Nu visar en ny teaser-video hur den fungerar.

C1X-konceptet är en snabb utveckling av Super73s nuvarande elcyklar. Det är ett hårstrå som är större än en vanlig modell men mindre än en fullskalig elmotorcykel. Det första tillkännagivandet kom bara med några vackra konceptbilder och renderingar, men nu ser vi en verklig prototyp som griper gatorna.

Den här veckan släppte företaget en Super73 C1X första åkturvideo, som visar en funktionell motorcykel som ser nästan identisk ut med konceptet. Den elektriska motorcykeln genomgår tidiga “preliminära tester,” men från vad vi har sett hittills ser det bra ut.

Spela upp video

I videon ovan nämner demonstranten att testningen är på “vid 25 %,” men vi är inte säkra på vad det betyder. Hur som helst, vi ser att den accelererar utanför linjen, gör några svängar, och det handlar om det. Örnögda tittare kommer att märka att föraren fick tillgång till cykeln med ett NFC-nyckelkort, liknande Tesla EVs’ digital nyckel. Vi hoppas att funktionen kommer in i produktionsmodellen.

Tyvärr gav videon oss inga nya detaljer om motorcykeln, och det gör vi fortfarande inte har en solid lista med specifikationer. Som sagt, Super73 nämnde tidigare att den skulle nå hastigheter uppåt 75 MPH, ha en stadsräckvidd på över 100 miles på en laddning och väga runt 300 lbs.

Under det första tillkännagivandet i mars, företaget sa att de hoppas kunna släppa cykeln någon gång under 2023. Och att döma av hur lång tid det tog för den första prototypturen, är det säkert att anta att den här inte kommer ut någon gång snart.

< p>Du kan fortfarande boka din plats i kö idag på Super73-webbplatsen för $73.

via Electrek