Super73 C1X elektrische motorfiets getoond in nieuwe teaservideo

0
106
Super73

Terwijl het Californische avontuurlijke lifestylebedrijf Super73 enkele van de meest iconische e-bikes op de markt maakt, kondigde het eerder dit jaar het geheel nieuwe Super73 C1X elektrische motorfietsconcept aan. Nu laat een nieuwe teaservideo het in actie zien.

Het C1X-concept is een snelle evolutie van de huidige e-bikes van Super73. Het is een haar groter dan een gewoon model, maar kleiner dan een volledige elektrische motorfiets. De eerste aankondiging kwam alleen met een aantal prachtige conceptbeelden en renders, maar nu zien we een echt prototype dat de straten grijpt.

Deze week bracht het bedrijf een Super73 C1X eerste ritvideo uit, met een functionele motorfiets die er bijna identiek uitziet als het concept. De elektrische motorfiets ondergaat vroege “voorlopige tests” maar van wat we tot nu toe zien, ziet het er geweldig uit.

Video afspelen

In de video hierboven vermeldt de demonstrator dat er wordt getest op “op 25%,” maar we weten niet zeker wat dat betekent. Hoe dan ook, we zien hem van de lijn accelereren, een paar bochten maken, en dat is het dan ook. Kijkers met adelaarsogen zullen zien dat de rijder toegang heeft tot de fiets met een NFC-sleutelkaart, vergelijkbaar met Tesla EV's’ digitale sleutel. We hebben goede hoop dat de functie het productiemodel zal halen.

Helaas heeft de video ons geen nieuwe details over de motor gegeven, en dat doen we nog steeds niet hebben een solide lijst met specificaties. Dat gezegd hebbende, zei Super73 eerder dat het snelheden van meer dan 75 MPH zou bereiken, een stadsbereik van meer dan 100 mijl zou hebben op een lading en ongeveer 300 lbs zou wegen.

Tijdens de eerste aankondiging in maart, het bedrijf zei dat het hoopt de fiets ergens in 2023 uit te brengen. En afgaande op hoe lang het duurde voor de eerste rit met het prototype, is het veilig om aan te nemen dat dit niet snel uitkomt.

< p>Toch kunt u vandaag uw plek in de rij reserveren op de Super73-website voor $ 73.

via Electrek