Storpublik såg Leksand vända och vinna i Göteborg

0
103

Nära tusen bortasupportrar hade rest till Göteborg för att heja fram Leksand i mötet med Frölunda på lördagen. Men det var hemmalaget som fick den bästa starten när Anders Grönlund gjorde 1–0 i den första perioden samtidigt som dansken Frederik Dichow storspelade i Frölundamålet. I den andra perioden lyckades ändå Leksand kvittera genom John Quenneville, hans första mål för säsongen. Innan perioden var över hann det även bli 2–1 till Leksand, kvittering till 2–2 och ny Leksandsledning, 3–2. I den tredje perioden kunde gästernas Anton Lindholm även göra 4–2 genom ett skott som inte såg otagbart ut för Dichow. Och till sist var det de tillresta Leksandssupportrarna som fick jubla, även om Mats Rosseli Olsens 4–3 skapade spänning i matchens slutskede.