Onze favoriete controller voor pc-gaming kost vandaag slechts $ 45

0
49
Microsoft

De Xbox Core draadloze controller is ontworpen voor de nieuwste Xbox Series X- en S-consoles, maar hij werkt ook perfect voor gaming op Windows-pc's. Het is de beste keuze in onze verzameling van de beste pc-gamingcontrollers, en nu is het te koop.

Microsoft heeft de Xbox Core Wireless Controller (of gewoon 'Xbox Wireless Controller', zoals het ook wordt genoemd) afgeprijsd naar $ 45 op Amazon, een besparing van $ 15 op de oorspronkelijke prijs. Dit is de nieuwste controller die is ontworpen voor Xbox-consoles, met een comfortabel ontwerp, getextureerde handgrepen op de achterkant van de behuizing en triggers, en een speciale deelknop voor het maken van screenshots en video's.

Xbox Core draadloze controller

Dit is een van de beste controllers voor pc-gaming. Koppel hem gewoon met je computer via Bluetooth en je bent klaar om te beginnen.

Amazon

$ 44,99
$59,99 Bespaar 25%

Beste koop

 

Doel

 

Hoewel de controller in de eerste plaats bedoeld is voor Xbox-bezitters, werkt hij ook perfect met Windows-pc's en alle pc-games die controllerinvoer ondersteunen. Je hebt alleen een computer nodig die Bluetooth ondersteunt, en zodra deze is gekoppeld in de Windows-instellingen, ben je klaar om te spelen. Als alternatief kunt u hem aansluiten met een USB Type-C-kabel voor een bekabelde verbinding. De controller werkt ook in verschillende mate met Android-telefoons, iPhone en iPad, Linux en andere platforms.

Dit is de laagste prijs voor de controller die we in enkele maanden bij Amazon hebben gezien. Echter, alleen de “Robot White” kleur is $ 45 — op het moment van schrijven is de kleur Carbon Black niet op voorraad en is de “Shock Blue” en “Pulse Red” kleuren zijn een paar tientjes duurder. Target heeft de witte kleur voor dezelfde prijs van $ 45, terwijl alle kleuren bij Best Buy minstens $ 50 — technisch nog steeds te koop, maar niet zo'n goede deal.

The Best PC Gaming Controllers of 2022 Beste algehele pc-controller Xbox draadloze controller Amazon Beste budget pc-controller PowerA Spectra Amazon

$39,88
$44.99 Bespaar 11%

Beste Premium-controller Xbox Elite Series 2-controller Amazon

$ 154,99
$ 179,99 Bespaar 14%

Beste bedrade pc-controller Razer Wolverine Ultimate Amazon

$116.99
$159.99 Bespaar 27%

Beste pc-controller voor retro-gaming 8Bitdo Sn30 Pro+ Amazon

$ 49,99
 

Beste pc-controller voor vluchtsimulatoren Logitech G Saitek X52 Pro Amazon

$215,69
$229,99 Bespaar 6%

Beste PC Fight Stick Qanba Obsidian Amazon

$228,49
 

LEES VOLGENDE

  • › New York zal de verkoop van benzineauto's verbieden, in navolging van het voorbeeld van Californië
  • › 10 Alexa-functies die u zou moeten gebruiken op uw Amazon Echo
  • › Waarom Mario Kart niet meer zo leuk is als vroeger
  • › De verwarrende namen en nummers van USB worden vereenvoudigd
  • › Waarom u ‘Movies Anywhere’
  • › zou moeten gebruiken De PSU van uw computer testen met een PSU-tester