Harry och Meghan vill tona ner kommande Netflixserie

0
50

Det brittiska prinsparet Harry och Meghan Markle har i ett år jobbat på en dokumentärserie ihop med Netflix, men efter drottning Elizabeths död vill paret göra ändringar, uppger flera källor för Page Six. Enligt källorna vill Harry och Meghan ta bort eller tona ner flera uttalanden de gjort om kung Charles, drottninggemålen Camilla, Harrys bror prins William och hans fru Kate. Netflix hade velat ha serien färdig för strömning i november, efter avslutningen av den femte säsongen av den populära dramaserien ”The Crown” som skildrar kungahuset, men nu uppges prinsparet vilja förhala den till nästa år. – Det är stor press på Ted Sarandon (Netflix vd, reds. anm.), som är den som arbetar med Harry och Meghan, att få serien färdigställd, säger en högt uppsatt källa på Netflix.