Hämta våra favorit trådlösa hörlurar för $80 rabatt

0
62
Bose

Det är inte tillräckligt bra för trådlösa öronsnäckor att bara leverera fantastiska ljud. De måste kunna stänga ute den bullriga världen omkring dig också. Som tur är kan du få våra trådlösa favoritöronsnäckor med aktiv brusreduceringsteknik, Bose QuietComfort Earbuds, för $199 ($80 rabatt).

Bose är känt för att göra några av de mest premium ljudprodukterna på planeten. Detta bevisas av vårt granskningsteam, som ställde ett gäng trådlösa hörsnäckor mot varandra i den ultimata produktuppgörelsen. Vad de upptäckte var att samma Bose QuietComfort-hörlurar som ingår i dagens affär genomgående hade utmärkt brusreducering, rik bas och intuitiva touchkontroller. Faktum är att dessa knoppar var så raffinerade att vårt team rankade dem som de bästa trådlösa hörsnäckorna 2022.

Bose QuietComfort Earbuds

Bose QuietComfort Earbuds har förstklassigt ljud med djup bas, 11 brusreduceringslägen och IPX4 svettmotstånd.

Köp nu

Tack vare dagens specialerbjudande kan du spara en hel del pengar på de bästa buds som pengar kan köpa från och med i år. Med Bose QuietComfort Earbuds får du förstklassigt ljud direkt till dina trumhinnor, 11 olika brusreduceringslägen med en transparensfunktion för när du behöver det, IPX4-svettbeständighet och handsfree-stöd via Siri eller Google Assistant. Dessa attribut är alla insvepta i en enhet som är utformad för att vara säker i örat.

Du kan skaffa dig ett par av dessa Bose QuietComfort-hörlurar för 199 USD (80 USD rabatt). De finns i Triple Black och Soapstone white. Det finns inget angivet utgångsdatum för detta specialerbjudande, så ta det medan du kan.

 

LÄS NÄSTA

  • › Vad är DLSS 3 och kan du använda det på befintlig maskinvara?
  • › NASA och SpaceX vill ge Hubble-teleskopet en knuff
  • › Vår favoritkontroll för PC-spel kostar bara $45 idag
  • › Intel’s RTX 3060-konkurrent kostar mindre än $300
  • › Vad är “Click of Death” på en hårddisk, och vad ska du göra?
  • › Spotify vs. Audible: Vilket är bättre för ljudböcker?