Haal onze favoriete draadloze oordopjes op voor $ 80 korting

0
49
Bose

Het is niet goed genoeg voor draadloze oordopjes om gewoon fantastisch te zijn geluid. Ze moeten ook de lawaaierige wereld om je heen kunnen buitensluiten. Gelukkig kun je onze favoriete draadloze oordopjes met actieve ruisonderdrukkingstechnologie, de Bose QuietComfort-oordopjes, krijgen voor $ 199 ($ ​​80 korting).

Bose staat bekend om het maken van enkele van de meest premium audioproducten ter wereld. Dit wordt bewezen door ons beoordelingsteam, dat een aantal draadloze oordopjes tegen elkaar uitzette in de ultieme productconfrontatie. Wat ze ontdekten was dat dezelfde Bose QuietComfort-oordopjes in de huidige deal consequent uitstekende ruisonderdrukking, rijke bas en intuïtieve aanraakbedieningen hadden. Deze oordopjes waren zelfs zo verfijnd dat ons team ze heeft gerangschikt als de beste draadloze oordopjes van 2022.

Bose QuietComfort-oordopjes

De Bose QuietComfort-oordopjes bieden eersteklas geluid met diepe bas, 11 ruisonderdrukkingsmodi en IPX4-zweetbestendigheid.

Nu kopen

Dankzij de speciale aanbieding van vandaag kun je flink wat geld besparen op de beste toppen die je vanaf dit jaar kunt kopen. Met de Bose QuietComfort-oordopjes krijg je eersteklas geluid rechtstreeks naar je trommelvliezen, 11 verschillende ruisonderdrukkingsmodi met een transparantiefunctie voor wanneer je het nodig hebt, IPX4-zweetbestendigheid en handsfree ondersteuning via Siri of Google Assistant. Deze kenmerken zijn allemaal verpakt in een apparaat dat is ontworpen om goed in je oor te blijven zitten.

Je kunt een paar van deze Bose QuietComfort-oordopjes krijgen voor $ 199 ($ ​​80 korting). Ze zijn verkrijgbaar in Triple Black en Speksteenwit. Er is geen specifieke vervaldatum voor deze speciale aanbieding, dus pak ze nu het nog kan.

 

LEES VOLGENDE

  • › Wat is DLSS 3 en kunt u het gebruiken op bestaande hardware?
  • › NASA en SpaceX willen de Hubble-telescoop een duwtje in de rug geven
  • › Onze favoriete controller voor pc-gaming kost vandaag slechts $ 45
  • › Intel's RTX 3060 concurrent kost minder dan $300
  • › Wat is de “Klik van de Dood” in een HDD, en wat moet u doen?
  • › Spotify vs. Audible: wat is beter voor audioboeken?