Home Dutch Zijn links en rechts Twix eigenlijk anders?

Zijn links en rechts Twix eigenlijk anders?

0
Pavlovska Yevheniia/Shutterstock.com

Je hebt ze wel eens gezien, die Twix-commercials met concurrerende linkse en rechtse Twix-fabrieken. Het beroemde snoepje is een cultfavoriet omdat het voelt als een twee-tegen-een deal met zijn dubbele maten, maar zijn die twee kanten eigenlijk anders?

Hoewel de reclames je misschien in de war brengen, links en rechts Twix is ​​niet anders.

Maar als je dacht dat ze dat waren, ben je waarschijnlijk niet de enige. Volgens Cook’s Illustrated lijkt het merk zelf al het rumoer rond de tweelingkoekjes te zijn begonnen’ verschillen (briljante marketingstrategie kunnen we toevoegen). Tien jaar geleden begon Mars met een reclamecampagne waarin consumenten werd gevraagd welke reep volgens hen beter was: links of rechts. Kortom, er was een implicatie dat de karamel- en chocoladekoekjes niet hetzelfde waren.

Twix Caramel en Melkchocolade Fun Size Koekjesreep

Kies links of rechts met deze Fun Size Bars.

Amazon

$17,95
 

Toen, in 2017, bood het merk aan Twix en rechts Twix-twopacks. Klanten konden dan kiezen of ze een volledig rechtse Twix of een geheel linkse Twix wilden. Het waren de flats of drums van de snoepwereld! Om deze dag te doen, kun je nog steeds naar de Twix-website gaan en kiezen aan welke kant je de voorkeur geeft.

Hoewel nee, de candybars verschillen niet van elkaar, als je dat ooit dacht, don& #8217; voel me niet slecht. Eerlijk gezegd was je een beetje misleid. Maar goed, met Twix krijg je nog steeds een twee-voor-één reep, dus de consumenten zijn hier nog steeds de winnaars.