Topp 4 sätt att få gratis TikTok-mynt

0
140

Du har förmodligen en favoritstreamer på TikTok. Precis som Twitch kan du ge dem ett tecken på din uppskattning i form av TikTok-mynt. Något att notera är att denna virtuella valuta inte har något monetärt värde utan används istället för att köpa virtuella gåvor.

Mynt kan köpas med riktiga pengar, men det finns några sätt att få mynt gratis. Du måste bara känna till rätt tillvägagångssätt. Var dock försiktig; det finns många bedrägerier centrerade kring gratis TikTok-mynt.

Innehållsförteckning

  /figure till TH/figure>Köp till TH/Fig. h2>

  Du bör först veta hur man köper mynt på standardsättet.

  1. Öppna TikTok och välj Profil och gå sedan till Inställningar.
   >< li>Välj Saldo.
  1. Detta visar ditt nuvarande myntsaldo. Tryck på Ladda.
  2. Det finns olika listor över myntbelopp och deras tillhörande kostnad listade. Tryck på beloppet du vill köpa och bekräfta sedan köpet på din mobila enhet.

  Det finns sju olika belopp du kan köpa som ger en uppfattning om värdet på mynten:

  • 65 mynt för 0,99 USD
  • 330 mynt för 4,99 USD
  • 660 mynt för 9,99 USD
  • 1321 mynt för $19,99
  • 3303 mynt för $49,99
  • 6607 mynt för $99,99
  • 16500 mynt för $249,99

  Om du köp Mynt för första gången när du tittar på TikTok liveinnehåll får du ett välkomstpaket. Detta är ett $0,99-paket som ger 65 mynt plus 45 extra, 80 % rabatt på en unik gåva och ett märke som visas bredvid ditt TikTok-namn i 24 timmar.

  Du kan köpa mynt via ett bank- eller PayPal-konto, med ett kreditkort eller med Google och Apple Pay.

  Vad är TikTok-mynt till för?

  Medan du kan använda TikTok-mynt för att köpa och skicka presenter på TikTok Live, har de andra användningsområden också. Du kan till exempel skicka presenter till en kreatör via kommentarsektionen.

  Den andra primära användningen för TikTok-mynt är i postkampanjer. Om du vill boosta en specifik video och visa den för många människor kan du använda funktionen TikTok Promote. Den här funktionen kostar olika mycket baserat på den tid du vill att kampanjen ska köras och ditt mål för antal visningar.

  För kreatörer som använder TikTok för att annonsera eller generera intäkter är TikTok Promote-funktionen ett värdefullt verktyg. Det låter dig finjustera din inriktning kring ålder, kön och intressen. Nyckeln till TikTok är att visningar tenderar att generera fler svar än på andra plattformar, vilket är anledningen till att sponsrade TikToks växer i popularitet.

  Hur får du TikTok-mynt gratis

  Det första att notera är att ingen av dessa metoder är garanterad. TikTok är beroende av mynt för att generera intäkter, så att ge bort dem gratis är en ovanlig händelse. Ändå har vissa användare rapporterat framgång genom dessa metoder, så prova dem gärna – men var försiktig och vet att resultatet inte är garanterat.

  1. TikTok-presenter

  Det första och enklaste sättet är att ta emot dem som gåvor. Användare kan skicka mynt till någon annan, men du måste investera tid och skapa innehåll som kommer att bjuda in folk att skicka mynt till dig. Fråga dig själv: är tiden det tar att göra det värt den lilla summan du skulle spara?

  2. TikTok-utmaningar

  Att delta i TikTok-utmaningar är lite som att få en gåva; om dina TikTok-videor är tillräckligt roliga kan någon skicka dig mynt som ett tips. Utmaningar kommer igenom på en något rutinmässig basis – vanligtvis den senaste trenden som är i centrum på TikTok. Några av dessa i det förflutna inkluderar den olyckliga stackningsutmaningen för mjölkbackar och utmaningen med kanelpulver.

  3. Öka dina TikTok-följare

  TikTok-mynt är tänkta att vara ett sätt att stödja dina favoritanvändare. Så om du kan skapa ett stadigt flöde av innehåll och utöka dina TikTok-följare, kommer du naturligtvis att få fler mynt när du gör liveinnehåll.

  4. TikTok Coin Hacks

  Innan vi förklarar detta, en varning: detta är inte en officiellt stödd metod och kan resultera i ett förbud. Olika tredjepartsappar (främst för Android-plattformar) låter dig spela plattformen och producera mynt gratis. TikTok har börjat slå ner på dessa verktyg, och många människor är tillfälligt eller permanent förbjudna att använda dem. Eftersom mynt är valutan i appen är användningen av dessa verktyg i huvudsak stöld eller bedrägeri.

  TikTok Coin Adder är ett verktyg. Ange ditt användarnamn, välj de mynt du vill lägga till och följ instruktionerna på skärmen. Du kommer att bli ombedd att ladda ner appar och skapa konton på båda, varefter du kommer att belönas med TikTok-mynt.

  Det finns andra, men flera begärde ett användarnamn och ett lösenord och var tydliga nätfiskeförsök. Du är fri att fatta ditt eget beslut, men vi avråder från att använda myntgeneratorer från tredje part.

  Även om det inte finns något säkert sätt att få TikTok-mynt gratis, är det bästa alternativet att bara delta. Oroa dig inte för att få mynt – bara ha kul med TikTok och delta i gemenskapen.