Topp 4 måter å få gratis TikTok-mynter på

0
81

Du har sannsynligvis en favorittstreamer på TikTok. På samme måte som Twitch, kan du gi dem et tegn på takknemlighet i form av TikTok-mynter. Noe å merke seg er at denne virtuelle valutaen ikke har noen pengeverdi, men brukes i stedet til å kjøpe virtuelle gaver.

Mynter kan kjøpes med ekte penger, men det er noen måter å få mynter gratis på. Du må bare kjenne den riktige tilnærmingen. Vær imidlertid forsiktig; det er mye svindel sentrert rundt gratis TikTok-mynter.

Innholdsfortegnelse

  Du bør først vite hvordan du kjøper mynter på standardmåten.

  1. Åpne TikTok og velg Profil, og gå deretter til Innstillinger.

   li>Velg Saldo.

   1. Dette vil vise din nåværende myntsaldo. Trykk på Lad opp.
   2. Det finnes ulike lister over myntbeløp og tilhørende kostnader. Trykk på beløpet du vil kjøpe og bekreft kjøpet på mobilenheten din.

   Det er syv forskjellige beløp du kan kjøpe som gir en ide om verdien av myntene:

   • 65 mynter for $0,99
   • 330 mynter for $4,99
   • 660 mynter for $9,99
   • 1321 mynter for $19,99
   • 3303 mynter for $49,99
   • 6607 mynter for $99,99
   • 16500 mynter for $249,99

   Hvis du kjøp mynter for første gang mens du ser på TikTok live-innhold, får du en velkomstpakke. Dette er en $0,99-pakke som gir 65 mynter pluss 45 ekstra, 80 % rabatt på en unik gave og et merke som vises ved siden av TikTok-navnet ditt i 24 timer.

   Du kan kjøpe mynter via en bank- eller PayPal-konto, med et kredittkort eller med Google og Apple Pay.

   Hva er TikTok-mynter for?

   Selv om du kan bruke TikTok-mynter til å kjøpe og sende gaver på TikTok Live, har de andre bruksområder også. Du kan for eksempel sende gaver til en skaper gjennom kommentarfeltet.

   Den andre primære bruken for TikTok-mynter er i postkampanjer. Hvis du vil øke en spesifikk video og få den frem for mange mennesker, kan du bruke TikTok Promote-funksjonen. Denne funksjonen koster forskjellige beløp basert på tiden du vil at kampanjen skal kjøre og måltallet for antall visninger.

   For skapere som bruker TikTok for å annonsere eller generere inntekter, er TikTok Promote-funksjonen et verdifullt verktøy. Den lar deg finjustere målrettingen din rundt alder, kjønn og interesser. Nøkkelen til TikTok er at visninger har en tendens til å generere flere svar enn på andre plattformer, og det er grunnen til at sponsede TikToks vokser i popularitet.

   Hvordan få TikTok-mynter gratis

   Det første å merke seg er at ingen av disse metodene er garantert. TikTok er avhengig av mynter for å generere inntekter, så å gi dem bort gratis er en uvanlig begivenhet. Likevel har noen brukere rapportert suksess gjennom disse metodene, så prøv dem gjerne – men vær forsiktig og vet at resultatet ikke er garantert.

   1. TikTok-gaver

   Den første og enkleste måten er å motta dem som gaver. Brukere kan sende mynter til noen andre, men du må investere tid og lage innhold som inviterer folk til å sende deg mynter. Spør deg selv: er tiden det tar å gjøre det verdt det lille beløpet du sparer?

   2. TikTok-utfordringer

   Å delta i TikTok-utfordringer er litt som å motta en gave; hvis TikTok-videoene dine er morsomme nok, kan noen sende deg mynter som et tips. Utfordringer kommer gjennom på en litt rutinemessig basis – vanligvis den siste trenden som er sentralt på TikTok. Noen få av disse i det siste inkluderer den skjebnesvangre stableutfordringen for melkekasser og utfordringen med kanelpulver.

   3. Utvid dine TikTok-følgere

   TikTok-mynter er ment å være en måte å støtte favorittbrukerne dine på. Så hvis du kan skape en jevn flyt av innhold og øke TikTok-følgerne dine, vil du naturligvis motta flere mynter hver gang du gjør live-innhold.

   4. TikTok Coin Hacks

   Før vi forklarer dette, en advarsel: dette er ikke en offisielt støttet metode og kan resultere i et forbud. Ulike tredjepartsapper (mest for Android-plattformer) lar deg spille plattformen og produsere mynter gratis. TikTok har begynt å slå ned på disse verktøyene, og mange mennesker er midlertidig eller permanent utestengt fra å bruke dem. Siden mynter er valutaen i appen, er bruk av disse verktøyene i hovedsak tyveri eller svindel.

   TikTok Coin Adder er ett verktøy. Skriv inn brukernavnet ditt, velg myntene du vil legge til og følg instruksjonene på skjermen. Du vil bli bedt om å laste ned apper og opprette kontoer på begge, deretter vil du bli belønnet med TikTok-mynter.

   Det er andre, men flere ba om et brukernavn og et passord og var klare phishing-forsøk. Du står fritt til å ta din egen avgjørelse, men vi fraråder å bruke tredjeparts myntgeneratorer.

   Selv om det ikke er noen sikker måte å få TikTok-mynter gratis på, er det beste alternativet å bare delta. Ikke bekymre deg for å få mynter – bare ha det gøy med TikTok og delta i fellesskapet.