Top 4 manieren om gratis TikTok-munten te krijgen

0
165

Je hebt waarschijnlijk een favoriete streamer op TikTok. Net als Twitch kun je ze een blijk van waardering schenken in de vorm van TikTok-munten. Iets om op te merken is dat deze virtuele valuta geen geldwaarde heeft, maar in plaats daarvan wordt gebruikt om virtuele geschenken te kopen.

Munten kunnen met echt geld worden gekocht, maar er zijn een paar manieren om gratis munten te krijgen. Je moet alleen de juiste aanpak kennen. Wees echter voorzichtig; er zijn veel oplichting rond gratis TikTok-munten.

Inhoudsopgave

  TikTok-munten kopen

  Je moet eerst weten hoe je op de standaard manier munten kunt kopen.

  1. Open TikTok en selecteer Profiel en ga vervolgens naar Instellingen.
  1. Selecteer Saldo.
  1. Dit toont uw huidige muntsaldo. Tik op Opladen.
  2. Er zijn verschillende lijsten met muntbedragen en de bijbehorende kosten vermeld. Tik op het bedrag dat je wilt kopen en bevestig de aankoop op je mobiele apparaat.

  Er zijn zeven verschillende bedragen die u kunt kopen die een idee geven van de waarde van de munten:

  • 65 munten voor $ 0,99
  • 330 munten voor $ 4,99
  • 660 munten voor $ 9,99
  • 1321 munten voor $ 19,99
  • 3303 munten voor $ 49,99
  • 6607 munten voor $ 99,99 < /li>
  • 16500 munten voor $ 249,99

  Als je voor de eerste keer munten koopt terwijl je live TikTok-content bekijkt, krijg je een welkomstpakket. Dit is een pakket van $ 0,99 dat 65 munten plus 45 extra biedt, 80% korting op een uniek cadeau en een badge die 24 uur lang naast je TikTok-naam verschijnt.

  Je kunt munten kopen via een bank- of PayPal-rekening, met een creditcard of met Google en Apple Pay.

  Waar zijn TikTok-munten voor?

  Hoewel je TikTok-munten kunt gebruiken om cadeaus te kopen en te verzenden op TikTok Live, hebben ze ook andere toepassingen. Je kunt bijvoorbeeld cadeaus sturen naar een maker via het opmerkingengedeelte.

  Het andere primaire gebruik voor TikTok-munten is in post-promoties. Als je een specifieke video een boost wilt geven en voor veel mensen wilt krijgen, kun je de TikTok Promote-functie gebruiken. Deze functie kost verschillende bedragen op basis van de tijd dat u de promotie wilt laten lopen en uw beoogde aantal weergaven.

  Voor makers die TikTok gebruiken om te adverteren of inkomsten te genereren, is de functie TikTok Promoten een waardevol hulpmiddel. Hiermee kunt u uw targeting afstemmen op leeftijd, geslacht en interesses. De sleutel tot TikTok is dat weergaven meer reacties genereren dan op andere platforms, en daarom worden gesponsorde TikToks steeds populairder.

  TikTok-munten gratis krijgen

  Het eerste om op te merken is dat geen van deze methoden gegarandeerd is. TikTok vertrouwt op munten om inkomsten te genereren, dus het is een ongewone gebeurtenis om ze gratis weg te geven. Toch hebben sommige gebruikers via deze methoden succes gemeld, dus probeer ze gerust uit, maar wees voorzichtig en weet dat het resultaat niet gegarandeerd is.

  1. TikTok-cadeaus

  De eerste en eenvoudigste manier is om ze als cadeau te ontvangen. Gebruikers kunnen munten naar iemand anders sturen, maar je moet tijd investeren en inhoud maken die mensen uitnodigt om je munten te sturen. Stel jezelf de vraag: is de tijd die het kost om dat te doen het kleine bedrag dat je zou besparen waard?

  2. TikTok-uitdagingen

  Deelnemen aan TikTok-uitdagingen lijkt een beetje op het ontvangen van een geschenk; als je TikTok-video's grappig genoeg zijn, kan iemand je munten sturen als fooi. Uitdagingen komen op een enigszins routinematige basis door – meestal de nieuwste trend die centraal staat op TikTok. Een paar hiervan in het verleden zijn de noodlottige melkkratstapeluitdaging en de kaneelpoederuitdaging.

  3. Laat je TikTok-volgers groeien

  TikTok-munten zijn bedoeld om je favoriete gebruikers te ondersteunen. Dus als je een gestage stroom van inhoud kunt creëren en je TikTok-volgers kunt laten groeien, ontvang je natuurlijk meer munten wanneer je live inhoud doet.

  4. TikTok-munthacks

  Voordat we dit uitleggen, een waarschuwing: dit is geen officieel ondersteunde methode en kan resulteren in een ban. Met verschillende apps van derden (meestal voor Android-platforms) kun je het platform spelen en gratis munten produceren. TikTok is begonnen met het aanpakken van deze tools en veel mensen zijn tijdelijk of permanent verbannen om ze te gebruiken. Aangezien munten de in-app-valuta zijn, is het gebruik van deze tools in wezen diefstal of fraude.

  De TikTok Coin Adder is een hulpmiddel. Voer uw gebruikersnaam in, kies de munten die u wilt toevoegen en volg de instructies op het scherm. Je wordt gevraagd om apps te downloaden en op beide accounts aan te maken, waarna je wordt beloond met TikTok-munten.

  Er zijn er nog meer, maar verschillende vroegen om een ​​gebruikersnaam en een wachtwoord en waren duidelijke pogingen tot phishing. U bent vrij om uw eigen beslissing te nemen, maar we raden het gebruik van muntgeneratoren van derden af.

  Hoewel er geen onfeilbare manier is om gratis TikTok-munten te krijgen, is de beste gok om gewoon mee te doen. Maak je geen zorgen over het krijgen van munten – veel plezier met het gebruik van TikTok en het deelnemen aan de community.