Meta minskar personalstyrka – första stora sparpaketet

0
58

Meta är på väg att sparka personal och strypa de flesta arbetsgruppernas budgetar i det första större sparpaketet sedan Facebook grundades 2004, skriver Bloomberg. Den planerade omorganisationen lades fram av Mark Zuckerberg under hans veckovisa frågestund med personalen på torsdagen. – Jag hade hoppats att ekonomin skulle ha stabiliserats men så är inte fallet och därför behöver vi genomföra det här. Omorganisationer innebär också att man inte kommer tillsätta utlysta tjänster samt att anställda som ”inte har lyckats” ska stöttas, tillade Zuckerberg. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp. Omni Ekonomi hjälper dig att navigera i den just nu turbulenta ekonomiska verkligheten – med nyheter, analyser och handfasta råd kring din privatekonomi. Just nu får du testa Omni Ekonomi i tre månader för 99 kronor. Erbjudandet gäller även dig som har testat Omni Ekonomi tidigare.