Liteboxer VR erbjuder nu totalkroppsträning

0
54
En repövning i Liteboxer VR Total Body Workouts. Liteboxer

Den utmärkta Liteboxer VR-appen, som vi granskade tidigare i år, erbjuder nu Total Body Workouts för alla Meta Quest 2-användare. Dessa träningspass går utöver boxning för att träna varje muskel i din kropp, vilket ger dig ytterligare en anledning att hoppa över ett gymmedlemskap.

Precis som tidigare Liteboxer-övningar synkroniseras Total Body Workouts med populärmusik och poäng baserat på timing och noggrannhet. En tränare guidar dig genom flera olika övningar, med hjälp av knäböjsrep, speedbags och andra verktyg längs vägen.

RELATERATHand on med den nya LiteBoxer VR Total Body Workout

Det är en minst sagt intressant idé. Mellan Liteboxers hårdvara och dess VR-app (som fungerar utan hårdvaran, förresten), verkar det som en av de bästa hemmaträningslösningarna som finns tillgängliga idag.

Du kan prova Liteboxer’ s VR-app gratis om du har ett Meta Quest 2-headset. Ytterligare träningspass låses upp med ett abonnemang, som kostar $19 i månaden. Men om du undrar om det är bra, kolla in våra praktiska träningspass.